• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Asiu no dziękuję Ci bardzo za tak miłe słowa. Ale cere mam hmmm ...... to wolę pominąć. A płace 100zł za balejaż z dwóch kolorów, mycie, obcinanie i modelowanie. No mało kiedyś w programie o fryzjeach usłyszałam, że ceny u dobrego fryzjera zaczynają się od 100zł ale jestem bardzo zadowolona i szczerze jakbym miała za to samo zapłacić np 200 zł to nie poszłabym.

Majandra masz racje teraz na rynku pracy my tzn potencjlani pracownicy w ogóle się nie liczymy bo jest taki wachlarz chetnych do pracy, że jak się nie podoba to dowidzenia. I super, że spadnie Ci z bark ta odpowiedzialność i będziesz jedynie myśleć o swojej kasie to tak jak miałąm na poczcie musiała mi się moja kasa z okienka zgodzić i już. Później było troszke gorzej bo jako kasjer główny cała kasa z urzędu musiała mi się zgodzić, ale na szczęście nie było nigdy jakiś wielkich wpadek

reklama
Witam.

Monia, zapomniałam :zawstydzona/y:: cieszę się, że mamy wyniki są ok.

Kasiu, kierowniczka nie wie, bo nie mogłam się do niej dodzwonić, dowie się w poniedziałek. Góra już wie i zero reakcji, tzn. nawet nie zapytali czemu odchodzę. Bo oni w dupie mają pracownika. Wiesz, że będę zarabiać tyle co moja kierowniczka, a będę miała dużo mniejszą odpowiedzialność, mniej roboty i mniej stresu. Powiem szczerze, że ta praca moja obecna z drugiej strony lady wydaje się bardzo łatwa i przyjemna, a ***** prawda. Papierkowej roboty od groma, maile, telefony, obsługa durnego programu komputerowego itp. itd. Ja powinnam zarabiać co najmniej 1500 zł, a w tym miesiącu po odtrąceniu 50% prowizji (za złe wyniki inwentaryzacji w marcu) dostałam marne 1122 zł. Śmiech na sali, nie?

EDIT: O, Kasiu, bardzo ładna fryzurka, ale z lekka niewyspana jesteś, co? ;-)

Noooooo :-D :yes::yes::yes:

Majandra w Obi bedziesz zarabiac 1500zl tak?? to nie myslałaś żeby przenies sie do castoramy z tego co wiem dziewczyny w stolicy na dziendobry maja 1900zl na rękę...
Nie, będę zarabiać 1350 zł. Myślałam o castoramie, ale jestem leniwa i nie chce mi się dojeżdżać,a Obi mam pod nosem :-p:zawstydzona/y:

EDIT: Poza tym tę pracę dostałam po 3 minutach rozmowy, a nie wiem czy w castoramie by tak łatwo poszło. Na razie, czyli na rok zostanę tu. A potem, jak w końcu obronię mgr, to pomyślę co dalej. Może coś w zawodzie lub pokrewnym. Szkoda by było tych 5 lat studiów zmarnować.

Ostatnia edycja:
Nie, będę zarabiać 1350 zł. Myślałam o castoramie, ale jestem leniwa i nie chce mi się dojeżdżać,a Obi mam pod nosem :-p:zawstydzona/y:

To i tak fajne pieniądze :yes: mieć a nie mieć 1350 to jest różnica

Asia o której się maleństwo budzi???? Pamiętam, że Kuba zawsze żegnał tatusia jak szykował się do pracy tzn 4-5 rano :-D później niestety to mu zostało....

Ostatnia edycja:
Majandra w casto zazwyczaj na początek zatrudniają na 3/4 etetu i za te 6 godz masz tak 1500-1600 na reke... ja tak rok pracowałam... ale faktycznie fajnie byłoby popracować w zawodzie :tak:

Kasiu chodzi Ci o dzidzie w brzusku??? to maleństwo jeszcze regularnie nie kopie:sorry: i z rana niewiele czuje...

witam!

Majandra dostała prace:tak::-):-):-)​

Gratuluje!

P pojechał załatwiac rezerwacje i 25 jedziemy na 4 dni do Zakopanego :)) z Julcia :)) jeszcze nigdy tam nie byłam...

super!!! a tak dluga podroz dobrze zniesiesz?

No to dziewczyny zdjęcia. Sorki za wygląd, ale robiłam je teraz a dopiero wstałam :-p:rofl2:

Kasia, uwielbian takie fryzurki:-):tak:

Słyszałyście o katastrofie samolotowej:szok:

Agulka własnie weszłam żeby sprawdzic czy już wiecie 132 osoby nie żyja same najważniejsze głowy państwa i prezydent z prezydentową:szok::-(:-(:-(:-(:-(:-(

powiem Wam, ze sie otrzasnac nie moge. sily mi do wszelkich porzadkow odebralo:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry