reklama

Wrześniówkowe mamy

Asiu no dziękuję Ci bardzo za tak miłe słowa. Ale cere mam hmmm ...... to wolę pominąć. A płace 100zł za balejaż z dwóch kolorów, mycie, obcinanie i modelowanie. No mało kiedyś w programie o fryzjeach usłyszałam, że ceny u dobrego fryzjera zaczynają się od 100zł ale jestem bardzo zadowolona i szczerze jakbym miała za to samo zapłacić np 200 zł to nie poszłabym.

Majandra masz racje teraz na rynku pracy my tzn potencjlani pracownicy w ogóle się nie liczymy bo jest taki wachlarz chetnych do pracy, że jak się nie podoba to dowidzenia. I super, że spadnie Ci z bark ta odpowiedzialność i będziesz jedynie myśleć o swojej kasie to tak jak miałąm na poczcie musiała mi się moja kasa z okienka zgodzić i już. Później było troszke gorzej bo jako kasjer główny cała kasa z urzędu musiała mi się zgodzić, ale na szczęście nie było nigdy jakiś wielkich wpadek

reklama
Witam.

Monia, zapomniałam :zawstydzona/y:: cieszę się, że mamy wyniki są ok.

Kasiu, kierowniczka nie wie, bo nie mogłam się do niej dodzwonić, dowie się w poniedziałek. Góra już wie i zero reakcji, tzn. nawet nie zapytali czemu odchodzę. Bo oni w dupie mają pracownika. Wiesz, że będę zarabiać tyle co moja kierowniczka, a będę miała dużo mniejszą odpowiedzialność, mniej roboty i mniej stresu. Powiem szczerze, że ta praca moja obecna z drugiej strony lady wydaje się bardzo łatwa i przyjemna, a ***** prawda. Papierkowej roboty od groma, maile, telefony, obsługa durnego programu komputerowego itp. itd. Ja powinnam zarabiać co najmniej 1500 zł, a w tym miesiącu po odtrąceniu 50% prowizji (za złe wyniki inwentaryzacji w marcu) dostałam marne 1122 zł. Śmiech na sali, nie?

EDIT: O, Kasiu, bardzo ładna fryzurka, ale z lekka niewyspana jesteś, co? ;-)

Noooooo :-D :yes::yes::yes:

Majandra w Obi bedziesz zarabiac 1500zl tak?? to nie myslałaś żeby przenies sie do castoramy z tego co wiem dziewczyny w stolicy na dziendobry maja 1900zl na rękę...
Nie, będę zarabiać 1350 zł. Myślałam o castoramie, ale jestem leniwa i nie chce mi się dojeżdżać,a Obi mam pod nosem :-p:zawstydzona/y:

EDIT: Poza tym tę pracę dostałam po 3 minutach rozmowy, a nie wiem czy w castoramie by tak łatwo poszło. Na razie, czyli na rok zostanę tu. A potem, jak w końcu obronię mgr, to pomyślę co dalej. Może coś w zawodzie lub pokrewnym. Szkoda by było tych 5 lat studiów zmarnować.

Ostatnia edycja:
Nie, będę zarabiać 1350 zł. Myślałam o castoramie, ale jestem leniwa i nie chce mi się dojeżdżać,a Obi mam pod nosem :-p:zawstydzona/y:

To i tak fajne pieniądze :yes: mieć a nie mieć 1350 to jest różnica

Asia o której się maleństwo budzi???? Pamiętam, że Kuba zawsze żegnał tatusia jak szykował się do pracy tzn 4-5 rano :-D później niestety to mu zostało....

Ostatnia edycja:
Majandra w casto zazwyczaj na początek zatrudniają na 3/4 etetu i za te 6 godz masz tak 1500-1600 na reke... ja tak rok pracowałam... ale faktycznie fajnie byłoby popracować w zawodzie :tak:

Kasiu chodzi Ci o dzidzie w brzusku??? to maleństwo jeszcze regularnie nie kopie:sorry: i z rana niewiele czuje...

witam!

Majandra dostała prace:tak::-):-):-)​

Gratuluje!

P pojechał załatwiac rezerwacje i 25 jedziemy na 4 dni do Zakopanego :)) z Julcia :)) jeszcze nigdy tam nie byłam...

super!!! a tak dluga podroz dobrze zniesiesz?

No to dziewczyny zdjęcia. Sorki za wygląd, ale robiłam je teraz a dopiero wstałam :-p:rofl2:

Kasia, uwielbian takie fryzurki:-):tak:

Słyszałyście o katastrofie samolotowej:szok:

Agulka własnie weszłam żeby sprawdzic czy już wiecie 132 osoby nie żyja same najważniejsze głowy państwa i prezydent z prezydentową:szok::-(:-(:-(:-(:-(:-(

powiem Wam, ze sie otrzasnac nie moge. sily mi do wszelkich porzadkow odebralo:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry