reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

jestem już po zakupach:-) mój mąż mi tak chętnie dziś auto zostawił bo trzeba było zatankować:wściekła/y: dziad jeden jeszcze się śmiał jak do niego zadzwoniłam, że do galerii by mi stykło a potem zawsze mogłam popchać:wściekła/y: zakupki udane kupiłam małej geterki i bluzeczkę z Helo Kity a sobie tuniczkę i bluzeczkę:-)
Agulka zdrówka dla Adasia życzę:tak:

reklama
Aneta dawaj fotki :)) a mąż to pewnie niezłą miał radoche jak do niego dzwoniłaś :))
Agula jak dobrze ze masz czas i możesz poszperać na necie- zawsze pare stówek będzie zaoszczędzone :))

Kasa niewiele lepsza, jakieś 200 zł (ale zawsze coś), godziny lepsze, bo pierwsza zmiana na 7:45, a ostatnia do 21:00, a tu chodzę na 6:30 na I zmianę i też ostatnia zmiana do 21. W niedziele od 10 do 19, a tu od 7 do 20 sklep czynny, więc OBI na plus jeśli chodzi o godziny. No i odpowiadam tylko za swoją kasę, nie ma żadnego obciążenia finansowego za towar. W sumie wolałam na dział, bo na kasie to nudy, ale póki co wezmę to, może z czasem uda się przejść na dział.

reklama
Majandra ja też trzymam kciuki oby się udało:tak:
a ja też proszę o kciuki ponieważ moja mama ma jutro ważne badanie i mam nadzieję że nic złego nie wykaże.........

Do góry