reklama

Wrześniówkowe mamy

witam
rozłożyliśmy w pokoju dywan i dzieci od rana jeżdżą na rolkach z przerwami na koścół i obiad no i musze przyznac że coraz lepiej im to idzie i jestem w szoku bo Mateusz sam jeździ i chodzi w rolkach za chiny nie chce żeby go trzymac:szok:
a my oglądamy to co pewnie wszyscy oglądają :-(:-(:-(:-(

reklama
Witam dziewczyny w tym smutnym dniu :-(:sad::sad: wczoraj kiedy włączyłam tv po prostu nie mogłam w uwierzyć!!!!!W dalszym ciągu kiedy czytam słowa, że zginoł polski prezydent to dla mnie abstrakcja!!!!!! Od wczoraj wycieram oczy z łez, Kuba zaszokowany że mama ciągle płacze.

Tak samo jak Wy oglądałam wczoraj Katyń.... komentować nie trzeba bo wiadomo ..... dziś w czołowej Rosyjskiej stacji tv mieli puścić Katyń ...... ciśnie się na usta jedno pytanie czy musiało dojść do takiej tragedii, aby Rosja przestała aż tak zakrywać tą prawde????

Majandra również chciałam zapytać czy byłaś, ale o to raczej pytać nie trzeba... bardzo żałuje, że nie mieszkam bliżej stolicy bo z pewnością bym tam dziś była.

ktoś w księdze kondolencyjnej zacytował Nostradamusa
,,I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne kraju niezwyciężonego, a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą, wrogi najeźdźca ze wschodu uderzy(...)żelazny ptak rozdzieli dwóch braci" - Nostradamus
:szok::szok::szok:co o tym myślicie bo ja jestem w szoku i przerażenie mnie ogarnia nie wiem czy wierzyc czy nie:eek::baffled::szok:

Ja właśnie myślałam o tym, bo kiedyś film o Nostradamusie oglądałam i wczoraj mi się ten fragment przypomniał. Nie wiem czy wierzyć, ale coś w tym jest, sporo rzeczy przepowiedział.

Monika niby Nasze władze twierdzą, że nie jesteśmy bezbronni ale wszystkiego się można spodziewać. Jesteśmy w takiej sytuacji, że tylko ją wykorzystać. Straciliśmy praktycznie wszystkich czołowych dowódców wojsk.

Wiecie co jest najgorsze, że Nostradamus przepowiedział na ten rok wybuch III Wojny Światowej, niby miałaby się rozpocząc w listopadzie. Miałaby być jeszcze gorsza od dwóhc poprzednich bo "wzbogacona" o broń chemiczną i biologiczną ..... ja się tego boje!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry