reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam sie i ja tylko trudno powiedzieć czy w dobrym nastroju:sorry: jakoś ciężko teraz przywołać uśmiech na twarz :-( dobrze, że w domu jest mały człowieczek, który nie jest świadomy tego co się wydażyło i szaleje jak zawsze jednoczęśnie dając nam powód do radości. Ale przyznam, że jak pomyślę o wszystkich dzieciach, które w tej katastrofie straciły rodziców to znów łzy cisną się do oczu:-( co do przepowiedni to jestem przerażona tym co napisałyście:szok: mam nadzieję, że to się jednak nie sprawdzi:baffled:

reklama
Dzień dobry
Moje maleństwo jeszcze śpi-wczoraj siedział z tatuśkiem do 23:30:szok::szok::szok::szok: Ja oczywiscie już dawno spałam a chłopaki filmy oglądali- M oczywiście dostał zjebki- szkoda że tylko przez telefon, ale niestety od 4 rano w trasie. Cholera po każdym pobycie tatuśka w domu , mały mi co raz to gorzej zasypia ( i później). Rozregulowało mi się dziecko totalnie. Przydałoby sie teraz jakies dwa tygodnie bez M na powrót do normy.
,,I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne kraju niezwyciężonego, a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą, wrogi najeźdźca ze wschodu uderzy(...)żelazny ptak rozdzieli dwóch braci" - Nostradamus
:szok::szok::szok:co o tym myślicie bo ja jestem w szoku i przerażenie mnie ogarnia nie wiem czy wierzyc czy nie:eek::baffled::szok:
Aż mi ciarki przeszły po plecach

właśnie przed chwilą o tym czytałam i jestem przerażona.Już chyba nie będę czytać bo nie usnę:no::hmm:
Ja staram się takich rzeczy nie czytać bo nie mogłabym normalnie funkcjonować:zawstydzona/y: Poza tym niby sceptycznie do tego podchodzę ale zawsze coś zostaje w głowie i męczy:zawstydzona/y:

Poniedziałek normalny dzień, a ja czuje, że coś się skończyło...... to prawda łzy się cisną do oczu. Kuba dziś zobaczył zdjęcie zmarłego prezydenta i powiedział "umarł Pan" aż mnie scisło w gardle i mogłam jedynie pokiwać na tak głową.

Co do tych przepowiedni niestety mają tendencje do sprawdzania się i to mnie tak naprawdę przeraża bo mam przed oczami dzieci .... mojego Kubusia .... oby nie doszło do takiej tragedii.

Dziś jedziemy z małym do fryzjera.

A najlepiej zareagowal mój mąż na nową fryzurke kiedy zapytałam jak wyglądam odparł, że tak samo jak wcześniej masz tylko włosy inne :confused2:

Naszła mnie taka refleksja, że historia faktycznie lubi się powtarzać ..... mord Naszych oficerów sprzed 70 lat została tak naprawdę odkryta dopiero po tym tragicznym wypadku Naszego prezydenta i wielkich osobistości. Wczoraj wyemitowany Katyń Wajdy w Rosyjskiej telewizji i opublikowany w telewizji czy internecie ten dekret Stalina, który nakazywał zlikwidować Polską inteligencje i oficerów. Czy po to właśnie zgineli??? Właściwie Kaczyński całe życie polityczne walczył o ogłoszenie przez rosjan prawdy o Katyniu i ...... wywalczył... jego ofiara była potrzebna.

Wczoraj czytalam taki komentarz, że ostatni transport do Katynia dojechał/doleciał w sobote 10.04.2010

Sorki za te teksty, jak nie chcecie nie czytajcie tego..

witam i ja:-(
naczytałam się wczoraj tego a później się bałam i usnąc nie mogłam musiałam wziąśc tabletki uspokajające bo chyba bym całąnoc nie spała i zaglądała w TV:zawstydzona/y:
dziś znów myślami jestem z wszystkimi Polakami :-(
przaraża mnie ta tragedia co będzie dalej z Polską ????????????Kasia ja też się panicznie boję wojny,końca świata,śmierci itd.......:zawstydzona/y:

Kasiu bo każdy chciałby być w tych chwilach bliżej po to, żeby złożyć hołd wszystkim tragicznie zmrłym w tej katastrofie:-( ja też gdybym miała możliwość chciałabym być, pomodlić się i zapalić choć świeczkę pod pałacem prezydenckim.

Mysle,ze zapalenie swieczki np. wkosciele lub danie na msze u siebie w kosciele tez jest dobrym sposobem na oddanie czci zmarlym. Przeciez nie miejsce jest wazne.
A co do przepowiedni,to az starch pomyslec. Niech jeszcze Benedykt umrze i po nim murzyn bedzie to tez jest w przepowiedni,ze koniec swiata ma byc. A czy Polsce zagraza ktos ze wschodu?? Mamy z kims az tak na pienku?
Ja wczoraj tez ogladalam transmisje z "powrotu prezydenta" i tak smutno mi sie zrobilo patrzac na ich corke. Zostala sama. I jeszcze taki bardzo intymny moment w zyciu,a ona pod ostrzalem kamer, aparatow...

A mi czacha dymi. Z rana mezus zafundowal mi jazde bez trzymanki. Az szkoda gadac...

Justyna zobacz se co ma w herbie Benedykt XVI:szok::szok::szok:
logo_ratzinger.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry