Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mysle,ze zapalenie swieczki np. wkosciele lub danie na msze u siebie w kosciele tez jest dobrym sposobem na oddanie czci zmarlym. Przeciez nie miejsce jest wazne.
A co do przepowiedni,to az starch pomyslec. Niech jeszcze Benedykt umrze i po nim murzyn bedzie to tez jest w przepowiedni,ze koniec swiata ma byc. A czy Polsce zagraza ktos ze wschodu?? Mamy z kims az tak na pienku?
Ja wczoraj tez ogladalam transmisje z "powrotu prezydenta" i tak smutno mi sie zrobilo patrzac na ich corke. Zostala sama. I jeszcze taki bardzo intymny moment w zyciu,a ona pod ostrzalem kamer, aparatow...
A mi czacha dymi. Z rana mezus zafundowal mi jazde bez trzymanki. Az szkoda gadac...
Za chwile pobiegniemy bunkry kopac na podworkach,haha

co to znaczy kolezanko??Do kiedyś:-)
no to koniec swiata jak nic, a tu S mi taka jazde robi i jedzie w pizdziot. Zawsze myslalam,ze chcialabym nie zyc juz jak bedzie jakas wojna. Nie wyobrazam sobie widziec jak moi najblizsi umieraja,a o mlodym to juz nie wspomne.W przepowiedniach jest "jak czarny zacznie rządzić światem..."
I jak myslisz kogo mógł mieć na mysli......????
:-