reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Mysle,ze zapalenie swieczki np. wkosciele lub danie na msze u siebie w kosciele tez jest dobrym sposobem na oddanie czci zmarlym. Przeciez nie miejsce jest wazne.
A co do przepowiedni,to az starch pomyslec. Niech jeszcze Benedykt umrze i po nim murzyn bedzie to tez jest w przepowiedni,ze koniec swiata ma byc. A czy Polsce zagraza ktos ze wschodu?? Mamy z kims az tak na pienku?
Ja wczoraj tez ogladalam transmisje z "powrotu prezydenta" i tak smutno mi sie zrobilo patrzac na ich corke. Zostala sama. I jeszcze taki bardzo intymny moment w zyciu,a ona pod ostrzalem kamer, aparatow...

A mi czacha dymi. Z rana mezus zafundowal mi jazde bez trzymanki. Az szkoda gadac...

W przepowiedniach jest "jak czarny zacznie rządzić światem..."
I jak myslisz kogo mógł mieć na mysli......????

Za chwile pobiegniemy bunkry kopac na podworkach,haha

jak nas bomba atomowa zaatakuja to i bunkier nie pomoże

Ja przez wpis M<oni wczoraj zasnać nie mogłam:baffled::-p

Witam

Odnośnie Waszych obaw co do przysżłości.......................... CO MA BYC TO BĘDZIE I UMARTWIANIE SIĘ NIC TEGO NIE ZMIENI.................. a szkoda zdrowia....................:tak::-(

Do kiedyś:-)

Agulka co to oznacza "do kiedyś" zaraz mi tu pisać

Nuśka też uważam, że czarny to już zaczoł władać światem i pewnie dlatego tak mile widziany jest ten rok 2010.

JUstyna wczoraj kiedy widziałam rozpacz na twarzy Jarosława i córki prezydenta również przyszła mi myśl, że pewni chciałaby przeżyć tą chwile gdzieś na osobności bez tych wszystkich gapiów wpatrujacych się w każdą jej łze. A to, że mama jej jest gdzieś tam i w dodatku jeszcze nieodnaleziona również sprawia, że serce pęka. Nawet nie chce wiedzieć jak przyjeła wieść o śmierci włąsnego syna matka prezydenta a reszta rodzin i polityków i załogi i ochroniarzy szok!!!!

A pamiętacie kto miał lecieć tym samolotem do Katynia??? Kogo to zaprosił prezedent??? gen Jaruzelski i jak przed chwilą czytałam Jarosław Kaczyński oddał swoje miejsce komuś innemu.

Ostatnia edycja:
co to znaczy kolezanko??

W przepowiedniach jest "jak czarny zacznie rządzić światem..."
I jak myslisz kogo mógł mieć na mysli......????
no to koniec swiata jak nic, a tu S mi taka jazde robi i jedzie w pizdziot. Zawsze myslalam,ze chcialabym nie zyc juz jak bedzie jakas wojna. Nie wyobrazam sobie widziec jak moi najblizsi umieraja,a o mlodym to juz nie wspomne.
Ostatnio jakies shizy mam, jak poloze sie wieczorem to czuje straszny lek przed woda. Wogole mam jobla naa punkcie wchodzenia na wszelkie studzienki...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry