reklama

Wrześniówkowe mamy

Agulka Justyna trzymam kciuki i za Maje i za teścia!!!!!

Kurna a mi jeszcze zasiłek nie wpłynoł na konto i nie wiem co robić. Pisałam sprzedawcom, że zapłace później a tu taka kapa muszę jeszcze raz powiadomić, że będzie później oby byli wyrozumiali ..... a tak na marginesie od razu przypomniało mi się irytacja Anety :-(

reklama
Witam się w ten słoneczny poranek:-) zaraz z małą się ubieramy i idziemy roznieść zamówienia:tak: przy okazji zaniose koleżance siatke ciuchó po Natalce do przejrzenia może akurat trochę grosza wpadnie;-) a jak nie to znów biorę się za allegro:tak: chociaż jeszcze mam kolejną torbę po Szymku do wystawienia:baffled:

Kasiu irytacja, irytacją ale cierpliwie wyczekałam i wreszcie dzisiaj ta kobitka zapłaciła:tak: powiem Ci tylko tyle, że irytuje mnie takie coś bo sama jeśli w danym momencie nie mam kasy na koncie to poprostu nie licytuje ani nie kupuje niczego na allegro:no: wychodzę z założenia, że jak jest kasa są zakupy a jak jej nie ma to trzeba się powstrzymać:sorry:

Aneta jestem tego sameego zdania jeśli chodzi o zakupy jeśli jest kasa to kupuję a jak nie ma to oko nacieszam,napalam się ale nie licytuję:no:
zawiozłam dzis mocz do badania-wyniki jutro
byłam zobaczyc czy są już listy w przedszkolu wywieszone ale niestety jeszcze nie ma:no:no i zachaczyłam o ciucholand bo miałam malutki dług i głupio się z nim czułam a przy okazji że mieli -70% to kupiłam kilka rzeczy młodemu:-)muszę jeszcze skoczyc w sprawie internetu a konkretnie żeby zwiększyli szybkośc i technologię;-)

Monia u nas tez jeszcze nie ma wywieszonych list.
Pogoda pod psem. Wczoraj bylo tak ladnie,ze mi 2 pralki wyschly,a dzis... Mgla, popaduje i zimno,a do Mogilna chce jechac:baffled:
Tez jestem zdania,ze brak kasy=brak przyjemnosci. A weszlabym do lumpka...a nie mam z czym...

tak zaznaczyliśmy ze chcemy ten sam pokój, za dobe wezmie 70zl... jedzie z nami jeszcze moja mama i nasz kolega ( oni beda miec osobne pokoje na pietrze) jedziemy na 5 dni... no i jeszcze w lipcu chcemy zawitac nad morzem :) a teraz za 2 tyg Zakopane :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry