Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zaraz zjemy i idziemy do dziadków, bo ma tam dziś mój kuzyn przyjechać z narzeczoną no i mają przy okazji dla nas zaproszenie na weselicho:-) a i byłyśmy z Tuśką na targu i kupiłam jej kolejną czapke do kolekcji
m się ze mnie śmieje że ja mam chopla na punkcie czapek i mogłabym je tonami kupować małej

ale oczywiście nie popuszczę i chcę chociaż na 5 dni pod koniec sierpnia w strony Nuśki pojechać:-) mam nadzieję, że się uda
fajnie bo mój D to chyba by wiecznie w domu siedział......wiec chociaz takie 5 dniowe wypady robimy) generalnie my bardzo duzo jeżdzimy- pod tym względem sie dobraliśmy...
Asiek zazdraszczam tych wyjazdów:-) my w tym roku odpuszczamy sobie długi urlopale oczywiście nie popuszczę i chcę chociaż na 5 dni pod koniec sierpnia w strony Nuśki pojechać:-) mam nadzieję, że się uda
![]()

Na 2010 rok Nostradamus przepowiedział za to kolejny kryzys gospodarczy, trzecią wojnę światową i katastrofę ekologiczną na Morzu Czarnym.Monia, przestraszylas mnie tym Nostradamusem, nie na zarty:-
-
-(
dla uspokojenia: Nostradamus nie przepowiedział katastrofy w Smoleńsku - Wieści - MM Moje Miasto