reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Dziewczyny pisałam do kiedyś, bo nie chce mi się już nic............. ostatnio mam takiego nerwa, że szkoda gadać, J w pracy ma problemy ( jak się kumpli nie wydaje szefowi to potem samemu w tarapaty sie wpada, a oni czyści) ...... to problemy na budowie ................

Jutro jedziemy z Maja na 7 rano do onkologa ( z samego rana zaczyna przyjmować i kto pierwszy ten lepszy) .............. a środę do Poznania z małzonkiem jedziemy........... bez dzieci................uffffffffffff............... może w końcu cos zobaczę................

Maja z pieprzykiem sie wybiera? Ma byc szybko i bezproblemowo!

A urlop chyba mozna tez przepisac na nastepnego pracodawce,ale nie jestem pewna. Moze byc tak,ze jak jest umowa z 2tygodniowym okresem wypowiedzenia to wtedy idzie sie na urlop.
Jutro tesc kladzie sie na kardiologii,ale nie wiem co beda robili,czy czasem nie kompleksowe badania,bo ma stenty? te sprezynki

Majandra na świadectwie pracy będziesz miała podane, że nie wykorzystałaś tyle i tyle dni urlpou i on przechodzi wraz z Tobą do nowego pracodawcy;-)
Justyna trzymam kciuki żeby wszystkie badania wyszły ok teściowi:tak:
Agulka trzymam kcikasy za to aby jutro z majeczką wszystko wyszło ok:tak:

I tymi słowami zegnam się i powolutku zbieram do domciu:-)

reklama
podczytywalam Was na raty i teraz nie wszystko pamietam:zawstydzona/y:

Aga, poodzenia jutro! i zycze powrotu sil:-)

Justyna, oby z tesciem OK bylo:tak:

dzis wpadla do mnie kolezanka z synkiem. milutko spedzilismy popoludnie. Julitka swoim nie zawsze grzecznym zachowaniem komunikowalla, ze czuje sie zaniedbana, ale po przytulaskach wracala do normy. Nawet uzyczyla Antosiowi swoje ulubione krzeselko do karmienia i kubeczek:-)

jutro chce z rana jak anjszybciej jechac do mamy, zeby dluzej pobyc. jeszcze o siostre musze zahaczyc;-)

po poludniu skocze do kolezanki, ktora dluuugo mieszkala w Angli, ale prtzejsciowo jest u rodzicow. nie ebde brala niunki, to przynajmniej pogadamy w spokoju;-)

Majandra, a od kiedy zaczynasz? jesli dobrze pamietam, to od 20? jakies przeszkolenie ebdziesz miala?

milego tygodnia kobietki!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry