Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam i ja
Zła jestem jak osa i mam ochotę ryczeć, wrzeszczeć i nie wiem co jeszcze!!!!!!!!!!!!![]()

dzieci biegają po dworze a ja chyba machnę okno u dzieci w pokoju i powiesze ekrany co mi ostatnio D siostra uszyła dla dzieci:-)Gagulec wczoraj ja dzisiaj Ty:-(co się stało??????
Agulka ty mnie lepiej nie strasz że ten okres płaczu potrwa jeszcze rok
byliśmy w przedszkolu ale w dalszym ciągu nie ma wywieszonych listdzieci biegają po dworze a ja chyba machnę okno u dzieci w pokoju i powiesze ekrany co mi ostatnio D siostra uszyła dla dzieci:-)

.
- a ze nie dam rady teraz pobiec za nim denerwuje mnie moja bezsilność w tej kwestii
Później położył mi sie na chodniku i zrobił bunt, że do domu nie idzie. Po drodze dostał kazanie i zakaz bajek plus cukierka. 

Zwróciłam ponownie uwagę i dzisiaj mega foch- ja do kuchni- babka wychodzi z kuchni, ja do pokoju babka wraca do garów- No ***** jesteśmy dorosłymi ludźmi wiec zachowujmy sie jak na takowych przystało
- ja patrzę się a Mały nogami wisi za oknem a dupcią siedzi na zewnętrznym parapecie- myślałam, ze mi serce stanie w gardle. Dodam, że mieszkamy na 1 piętrze, mały jest mega ruchliwy, a babka co raz mniej siły ma wiec chwilunia nieuwagi i z małego zostaje placek

A kochana mamusia jeszcze pijanemu synusiowi obiadek pod nosek podstawiła i kanapeczki na drogę zrobiła!!!!!!!!!!!!!!!