reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Właśnie wysłałam D do spiżarki po kompot truskawkowy może tymi truskawkami zaspokoję głód.......a tak wogólę powiedziałam mu albo pójdziesz po truskawki albo otworzę czekoladę:-p:zawstydzona/y::-D

Ach zapomniałam napisać. Zrobiłam w końcu w piątek te gołabki pomimo lenia :-) i teraz żałuje bo skurczybyki wyszły mi przepysznie!!!! Właśnie mam ochotę na jednego, ale powstrzymam się i jutro z rana pożre aż dwa :-p

a co wy jeszcze wszystkie śpicie:sorry2:;-)
ja dzis na nogach od 6 więc już posprzątane, po zakupach,pranie sie kręci no i zaraz zrobię se kawkę:-)u nas dziś piękna pogoda się zapowiada więc wiekszosc dnia spędzimy na dworze,D ma pomalowac dzieciom dziś piaskownice i zjeżdżalnie wyjąc :happy:

Witam się i ja:-) z poranną kawką i też już po zakupach jak Monia;-) zaraz idę robić barszczyk:-) u nas cieplutko ale jakieś chmury ciemne idą od Kudowy więc chyba będzie padać:wściekła/y:

My dopiero śniadanie jemy :-)

Muszę jechać do miasta i zakupić białą kiełbaske :yes: Aneta narobiła mi smaku na barszcz ;-) a ja lubie jedynie taki spod białej kiełbaski z jajeczkiem.

Zakupy sobie dziś daruje bo lodówka pęka w szwach.

ok ja już zjadłam lece po kawke :-D

Woda się gotuje.... co do pogody to u Nas również jakoś nijako. Wczoraj było tak ciepło i słonecznie a dziś całkiem inaczej .... takie ciężkie chmury wiszą na głową.

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia a u nas w lodówce tylko światło świeciło:-D
ja już mam obiadzik prawie cały przyszykowany jeszcze tylko makaron ugotowac i dzisiaj będą Łazanki:-)
Ola od rana jakaś zmierzła chodzi o byle co płacze ,przed chwilą się popłakała że Mateusz wziął jej kredki:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry