reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Ale piękny dzień!!!!!

Zastanawiam się co robić. Kuba teraz śpi, ale wstanie to nie wiem czy iść na dwór czy oglądać pogrzeb. Szkoda mi tak pięnej pogody, ale również czuje swój własny obowiązek obejrzenia pogrzebu.

Co do kół to ja miałam również piankowe i nie mam jakiś wielkich zastrzeżeń do nich. Wtedy kiedy kupowaliśmy wózek nie mieliśmy tyle kasy przy sobie, aby kupić z pompowanymi kołami i chyba tylko dlatego kupiliśmy tańszy z piankowymi.

Wczoraj dowiedziałam się, że koleżanka 18 września będzie brała ślub :happy: bardzo się cieszę bo co prawda miała brać ślub w tym roku, ale z facetem z którym była 8 lat rzucił ją .... podniosła się i znalazła faceta, z którym chce spędzić życie. Już się doczekać nie mogę, ale będę chulać jak ona u mnie :-p:-D

Monika życzę spokoju ducha :tak::-D sama przed @ chodzę jak bomba :laugh2:

Agulka fajowo :yes: we wrześniu chyba wprowdzka?????

no zakończyłam akcje allegro :-) przynajmniej na dziś bo muszę jeszcze przejrzeć ciuszki Tuśki i poodkładać to z czego powyrastała a będzie chyba tego sporo bo ostatnio mi podskoczyła i większość spodni ma zakrótkich:szok: dobrze, że spore zapasy po Niki są w piwnicy więc przynajmniej nie udeży mnie to po kieszeni:-)

Kasia skorzystaj lepiej z pogody bo u nas to nigdy nie wiadomo jak długo to potrwa:baffled::-D co wesela to ja też już doczekać sie nie mogę września;-) tym bardziej, ze mój kuzyn weselicho robi w tym samym miejscu co kuzynka u której było rewelacyjnie ale nie poszalałam bo to było na miesiąc przed porodem:-D i ja już nie chodziłam tylko sie toczyłam:-D

oj u nas też pogoda śliczna..........i mimo tego pyłu wulkanicznego skusimy się na spacerekDzieci pojeżdżą na rolkach i na rowerku.Jak narazie oglądamy pogrzeb ale nie wiem czy obejrzymy do końca
Agulka mamy 2 tv jeden u góry jeden na dole ale tylko do jednego podłączony jest polsat a drugi jest jak narazie tylko do bajek na DVD. udanego grillowania życzę
Asia wam równiez miłego dna nad jeziorkiem

a my chyba tez w październiku pójdziemy na wesele D kuzyn się żeni ciekawe tylko czy zostaniemy zaproszeni.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry