reklama

Wrześniówkowe mamy

Harsh to Ty jestes w Birmingham???? Myslalam ze juz na dobre wrocilas do Polski.
W niedziele bylismy na safari i przejezdzalismy przez B-ngham jak bym wiedziala to moglysmy sie spotkac

Nawet lepiej. Mieszkam dokladnie tam gdzie jest safari park :D A ty gdzie mieszkasz?

reklama
asiek juz kupujesz dla dzidziusia? ja jeszcze czekam. zreszta i tak nie mam kasy.
M dzisiaj juz lepiej, chociaz nadal nie jest idealnie ale po takiej ilosci smecty i wegla musialo w koncu cos drgnac. piotrus dzisiaj za to jak gdyby nigdy nic. bez goraczki i zadnych innych objawow. oby!

Oj Monia napędziłaś mi stracha:sorry:
Asiek jak wózek?

Myślałam, że młoda padnie dziś szybciej po całym praktycznie dniu na dworze a ona szalała do 22:wściekła/y: zrobiłam sobie opisy po krótce do aukcji a zdjęcia zgrałam na pen driva czy jak to się pisze;-):-D i jutro będę w pracy miała zajęcie;-) sama padam na nos po tym szalonym dniu na dworze więc uciekam spać bo rano trzeba wstać:crazy:

Iza ja też jeszcze nie mam nic dla dzidzi, ale na ten wózek jesteśmy zdecydowani a z racji iz jest to nowy model to praktycznie nie ma używek na allegro wiec jak sie trafi okazja to kupimy szybciej.. ale sie wkurzyłam tyle razy korzystałam ze snajpera a tu mi wczoraj nie zalicytował, masakra... dałam 7 sekund przed zakończeniem.. i nie wiem co sie stało że nie zdążył ..... naszczęscie cene minimalną nikt nie osiągnął... napisałam maila do sprzedawcy i zobaczymy co z tego bedzie- mam jeszcze duuuzo czasu :))

kurcze Monia a my mamy dzis robic grila ze znajomymi nad jeziorkiem....

Dzień dobry.
Wreszcie słoneczna niedziela-hip hip hura:-D
Asiek, mogłabyś pokazać jaki to wózek- nie będę licytować;-)
My wczoraj robiliśmy sobie malutkiego grillka u szwagierki- taki niezaplanowany i było bardzo miło mimo, nawet teściówke udało mi sie wyciągnąć z domu bo gnije przed telewizorem:crazy:
Moje dziecko namiętnie bawiło się w kucharza i myślałam, że tez chwila moment wieczorem padnie bo wywściekał sie na całego ale gdzie tam- podobnie jak u Anety.

Gagulec w Zielonej jest on w Ono, na zdjeciach wydawał mi sie on mało solidny ale na żywi jest suuuper,no i powiem ze cena tez mnie odstraszała za Julci wózek dalismy 1500zl no i ten wydawał sie za tani ale opinie ma dobre :))

reklama
Witam się i ja:-) u nas piękna słoneczna pogoda a ja w pracy:crazy: zajęłam się od rana wystawianiem tych ciuszków na allegro i jestem w połowie swoich a gdzie Szymka:szok: ale co tam będę miała zajęcie do 22:-D czas może szybciej zleci:tak: jednocześnie oglądam transmisje w tv:-(

Asiek świetny ten wózek:-) trzymam kciukasy aby Ci sie udało go zdobyć za połowę ceny:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry