reklama

Wrześniówkowe mamy

czesc!
mam problem- M od dwoch dni ma mega biegunke, pierwszego dnia mial goraczke prawie 39. na drugi dzien juz nic. dzisiaj rano piotrus wstal z podwyzszona temperatura, ktora utrzymywala sie przed caly dzien. wieczorem mu ja zbilam czopkiem nurofenu. oprocz goraczki nic mu nie dolega. nie kaszle, nie ma kataru, kupe zrobil ale normalna. i teraz jesli M ma jelitowke to mozliwe, ze u piotrusia dopiero sie rozwija? po trzech dniach? czy to raczej cos innego. zawsze mi sie wydawalo, ze taki wirus rozprzestrzenia sie natychmiast. bylam dzisiaj w aptece i pytalam przy okazji co ja ewentualnie moge zazywac na wlasna reke. pani mi powiedziala, ze moge sobie zjesc banana.

monia- znajpoma tez bagatelizowala zapalenia pecherza i tez ma problemy z nerkami. tu nie ma zartow.

reklama
Iza taki wirus właśnie może wyjść po trzech dniach i zazwyczaj trwa trzy dni :-) z własnego doświadczenia wiem, że skara utrzymywała się trzy dni razem z temperaturą.

Anetko no to faktycznie ulepszyli system :yes: bo jak ja byłam to było ciężko zebrać kwote minimalną a i za to były groszowe sprawy dla konsultantki.

Wczoraj dotarł do mnie płaszczyk. R stierdził, że wyglądam jak klown :-p super nie. Ale mnie się bardzo podoba i ten kolorek.

ojjj ci faceci... mojemu P tez teraz ta moda sie nie podoba wiec sie go nie pytam o zdanie :))

jeszcze nic nie mam dla dzidzi a juz podjelismy decyzje co do wozka... wczoraj ogladalismy go w sklepie... na allegro uzywany w bardzo dobrym stanie mozna kupic za grosze... ale z racji ze to nowy model to tylko 1 jest wystawiony... i co juz go licytuje, wiem wiem ze szybko ale moge dzieki temu zaoszczedzic...

nie chce zapeszac wiec jak uda mi sie wygrac to wkleje link- dzis wieczorem aukcja sie konczy- generalnie nikt nie licytuje wiec rozchodzi sie o to czy cena minimalna zostanie osiagnieta prze ze mnie... ludzie niechetnie kupuja uzywane wózki, a ja swój bede musiała sprzedac...

O Iza, wirus przyszedł z Bielska do Czechowic! U nas ten wirus się smęcił po rodzinie przez ostatnie dwa, trzy tygodnie. U nas była wersja gorączkowo-katarowa bez biegunki a u kuzynki gorączkowo-biegunkowo-wymiotna. Przejdzie.

Buuuu, miałam leciec do PL w poniedzialek, ale chyba niestety nie uda mi sie to...
A mialam leciec na sprawe sadowa.

Asiek, ja spacerowke dla Ola mialam z allegro wlasnie i jest super. Nie wiem dlaczego ludzie nie chca uzywanych wozkow.. moze niby chca wszystko nowe dla dziecka? Mi by tam nie przeszkadzalo...i za oszczedzona kase kupic jakis bajer dla malenstwa:)

Buuuu, miałam leciec do PL w poniedzialek, ale chyba niestety nie uda mi sie to...
A mialam leciec na sprawe sadowa

Harsh to Ty jestes w Birmingham???? Myslalam ze juz na dobre wrocilas do Polski.
W niedziele bylismy na safari i przejezdzalismy przez B-ngham jak bym wiedziala to moglysmy sie spotkac:-)

Monia zadbaj o nerki:tak: moja znajoma tez miala podobne dolegliwosci a teraz nie moze miec dzieci przez to.

Pozdrawiam reszte forumowiczek.

Cześć
... ludzie niechetnie kupuja uzywane wózki, a ja swój bede musiała sprzedac...
Asiek, my mieliśmy przy Damianie wózek głęboki i pierwszą spacerówkę używane i teraz jak nie wynajdę na allegro czegoś w na prawdę w dobrym stanie to kupimy nowy. Chociaz z drugiej strony to druga dzidzia i człowiek jest juzbardziej uswiadomiony na co zwracać szczególna uwagę przy doborze wózka.
Ponieważ tez jestem na etapie przeglądania wózków, czekam na linka z Twoim:tak: bo nie mogę się zdecydować jaki bym chciała:zawstydzona/y:
W nawiązaniu do ostatnich postów w "rzeczach dla dzieciaczków" - ja zaczynam odczuwać , że zarabiam- zawsze miałam jakieś swoje zaskórniaki a to na bluzkę, a to na jakąś pierdołę z kosmetyków albo cosik innego, a teraz ?trzeba wybierać czy kupić odżywkę do włosów za 15 zł czy za 7zł i czy teraz czy w następnym miesiacu. Najgorsze jest to, ze przy okazji braków w portfelu jest totalny brak weny na latanie po sklepach- bo niby z czym? Oczy rozdrażnić:no::no::no:

reklama
Witam się z popołudniową kawką:-) u nas ciąg dalszy pięknej pogody:-) więc rano wykorzystałam słoneczko i porobiłam zdjęcia kolejnych ciuszków do wystawienia na allegro:tak: a potam poszłyśmy do miasta z moją siostrą. Kupiłam sobie bluzeczkę i małej puzzle bo ostatnio ma na nie szał i uwielbia układać a my przy tym święty spokój:-p przy okazji Tuśka mnie naciągła na nową kaczuszkę do kąpieli;-) i muszę przyznać, że byłam dziś młodą zachwycona na mieście dopiero w momentach kiedy mam porównanie z innym dzieckiem dostrzegam jakie moje jest grzeczne:-) w nagrodę na koniec wybrałyśmy się do kawiarni na ciastko i soczek:-) teraz ogarniam chałupke i lecimy na plac zabaw:tak: tak pięknie na dworze, że aż szkoda siedzieć w domu;-) co do wózkó to ja właśnie zastanawiam się czy nie wystawić na allegro Tuśki bo już go napewno nie będę używała:no: bo jak już to jeździmy parasolką:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry