Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
melduje sieno więc otworzone proszę się meldowac
![]()
u nas 6 stopni i pochmurnie i wietrznieWitam się i ja:-) u nas wreszcie jakieś słonko wygląda ale zimno jak diabli bo tylko 4 stopnie![]()

dość, ze cały spacer miał słowa mamy głęboko w poważaniu ( aż nie poznawałam mojego dziecka bo już dawno się tak nie zachowywał) to na koniec zwiał mi spod drzwi od mieszkania( mieszkamy na I pietrze) na podwórko, gdzie zaraz jest ulica

tego już nie wytrzymałam dostał klapsa w tyłek i prawie biegiem był w mieszkaniu.

praktycznie cały na dworze bo wreszcie wyszło słoneczko:-) najpierw fryzjer, potem byłyłśmy z dziadkiem po nowy telefon, potem obiadek i na plac zabaw po nim do dziadka co by go przeszkolić w obsłudze nowego nabytku;-) wracając jeszcze zakupki i obowiązkowy postuj przy fontannie
i tak dotarłyśmy do domu przed 19
teraz mała kończy układać puzle i zaraz idzie spać
a i ja się szybciej chyba położe bo po takim dniu na świeżym powietrzu jakaś spiąca jestem
ale kilka miesięcy temu koleżanka która jest koordynatorką namówiła mnie zebym spróbowała poraz kolejny
teraz dają łatwiej zarobić bo są wyższe progi upustowe i minimalne zamówienie jest na 150zł wcale się specjalnie nie starałam a grono klientek mi się samoczynnie praktycznie coraz bardziej rozszerza
dużo osób zna tą firmę i choć jakość kosmetyków w większości pozostawia wiele do zyczenia to jednak są one bardzo popularne i z zebraniem zamówienia nie ma większych problemów
coraz fajniej mi się to rozkręca a i dodatkowy grosz wpada może nie tyle żeby wniósł coś do budżetu domowego ale na swoje kosmetyki i zawsze na nową bluzeczkę albo buty itp mam:-)