reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
no za klikanie w te punktowane artykuły i ,,czytanie"ich:tak:ale jest limit każdy punktowany serwis ma ile punktów na ,godzine,tydzień ,miesiąc ale tych serwisów jest dużo

Witam kobietki!!!

co dobre, szybko sie konczy, wiec juz w domku ;)

popoludnie juz tez zaplanowane.
cikeawe, jak P sie bedzie wracalo, bo korki chyba beda nie z tej ziemi

nie czytalam jeszcze co u was, bo musze leciec.
mam tylko nadzieje, ze wszystko w porzadku i nic zlego sie przez ten czas nie wydarzylo.

do pozniej!

hejo
Rano poszliśmy na spacerek z mysla że to pierwsze z dwóch wyjść a tu mi się pogoda psuje- wrrrrr:wściekła/y:
Dzisiaj moje dziecko dostało ode mnie klapsiora:wściekła/y: dość, ze cały spacer miał słowa mamy głęboko w poważaniu ( aż nie poznawałam mojego dziecka bo już dawno się tak nie zachowywał) to na koniec zwiał mi spod drzwi od mieszkania( mieszkamy na I pietrze) na podwórko, gdzie zaraz jest ulica:crazy::crazy::crazy: tego już nie wytrzymałam dostał klapsa w tyłek i prawie biegiem był w mieszkaniu.
Oho syrena się włączyła- znak ze się znowu obsikał w łóżeczku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Monia, jeśli mogę Ci coś doradzić, to... zapisz się do nefrologa i niech może Ci zrobią badania.
Na mojej osobie mogę pokazać, że bagatelizowanie przez lekarzy 'zapaleń pęcherza' doprowadzilo do przewlekłego zapalenia nerki... No i teraz bedzie tylko gorzej z nią.
Jezeli masz problemy z pecherzem dość często to własnie warto troche pochodzic.

Zrobiłam dziś Olafowi tarczę i miecz z drewna. Wyszły super!

Harsh dzięki za radę jeśli teraz nie uda mi się tego szybko wyleczyc albo znów mi się nawróci te zapaleni to pomyśle o specjaliście tylko muszę poszukac czy u nas w pobliżu taki jest........

reklama
Witam się wieczorowo:-) nam dzień dziś zleciał nie wiadomo kiedy:baffled:praktycznie cały na dworze bo wreszcie wyszło słoneczko:-) najpierw fryzjer, potem byłyłśmy z dziadkiem po nowy telefon, potem obiadek i na plac zabaw po nim do dziadka co by go przeszkolić w obsłudze nowego nabytku;-) wracając jeszcze zakupki i obowiązkowy postuj przy fontannie:-D i tak dotarłyśmy do domu przed 19:szok: teraz mała kończy układać puzle i zaraz idzie spać:tak: a i ja się szybciej chyba położe bo po takim dniu na świeżym powietrzu jakaś spiąca jestem:eek:

Kasia co do avonu to ja się też w to bawiłam jeszcze w technikum:tak: ale kilka miesięcy temu koleżanka która jest koordynatorką namówiła mnie zebym spróbowała poraz kolejny:tak: teraz dają łatwiej zarobić bo są wyższe progi upustowe i minimalne zamówienie jest na 150zł wcale się specjalnie nie starałam a grono klientek mi się samoczynnie praktycznie coraz bardziej rozszerza:tak: dużo osób zna tą firmę i choć jakość kosmetyków w większości pozostawia wiele do zyczenia to jednak są one bardzo popularne i z zebraniem zamówienia nie ma większych problemów:no: coraz fajniej mi się to rozkręca a i dodatkowy grosz wpada może nie tyle żeby wniósł coś do budżetu domowego ale na swoje kosmetyki i zawsze na nową bluzeczkę albo buty itp mam:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry