reklama

Wrześniówkowe mamy

jestem Agulka ale jak tu takie puchy to przecież sama ze sobą nie będę pisać:sorry:
raczej nie........
witam wieczorkiem:-)
Gagulec już lepiej się czujesz???
Agulka super prezent imieninowy:tak:mi tez się marzą makarony do sypialni a jaki masz kolorek tych makaronów?
no więc lekarz tzn.lekarka nic konkretnego nie powiedziała spojrzała na wyniki i stwierdziła że stan zapalny i że mam se wziąsc antybiotyk.No i później powtórzyc jeszcze raz badanie......
kurcze siedzę i kombinuje jak zarobic jakąs kasę :baffled:do pracy iśc nie moge bo nie miał kto by zajmowac się dziecmi ,myślałam nad jakimś interesem w domu, jakimś sklepem internetowym ale kompletnie nie mam pomysłu:baffled::crazy:

kremowy

Monia a czym to zapalenie było spowodowane?

reklama
Jestem i ja wieczorowo:-) już z domku po pogaduchach z mężem;-) martwi mnie mafik bo 3 dzień ma sraczke:eek: i nie możemy dojść z czego:eek: już mu tylko suchą karme dajemy zobaczymy co będzie jutro:baffled: Tuśka dziś dostała cymbałki od babci więc pewnie zapowiada się nam od rana koncert:sorry: M mówił że całe popołudnie mu dziś grała:-D

Moniu z zapaleniem pęcherza tak niestety jest, że dziadostwo się nawraca bardzo często:wściekła/y: co do interesu to nie pomogę:sorry: sama chętnie bym dorobiła jakoś w domu ale też nie mam pomysłu:baffled: więc narazie musi mi wystarczyć pare groszy dodatkowych z avon-u:baffled:

U nas wczoraj bylo bardzo cieplo, zrobilam co trzeba na dzialce. Posiana marchew, pietruszka i rzodkiewka, i cebulka posadzona.
We wtorek szambo nam wywalilo w piwnicy i panowie tak dzielnie wypompowywali,ze wdmuchneli do srodka zamiast ciagnac do beki,a ze bylismy u tescia to nie zdjelam prania z suszarni i teraz sie pierze,bo smierdzi nieco gownami

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry