reklama

Wrześniówkowe mamy

ja też witam z kawką:-)
dzis jak D wróci z pracy to idę do lekarza z wynikami badań moczu i już wiem że bez antybiotyku się nie obejdzie:no:leukocyty norma jest do 17ul/ a ja mam 406,3ul:szok:mam też podwyższone eurocyty i białko w moczu:wściekła/y:

reklama
ja też witam z kawką:-)
dzis jak D wróci z pracy to idę do lekarza z wynikami badań moczu i już wiem że bez antybiotyku się nie obejdzie:no:leukocyty norma jest do 17ul/ a ja mam 406,3ul:szok:mam też podwyższone eurocyty i białko w moczu:wściekła/y:

oj to nie dobrze chyba.....................

U nas piękna pogoda , woczraj też świeciło cały dzień słonko:tak::-):-):-):-)

Cześć.
U nas pogoda płata sobie figle- najpierw z rana zimno, wietrznie i deszczowo a teraz zaczyna słoneczko przygrzewać i jak tylko młodzieży moje wstanie to lecę połapać wit D;-)
A teraz sama idę na malusia drzemkę bo się bardzo źle czuję.:-(

Witam się i ja z popołudniową herbatką :-D

U Nas podobnie tzn deszcz deszcz deszcz.... tak to prawda zima dała Nam popalić, ale jak ma być wiosna to musi wszystko zacząć rosnąć i zakwitnąć :tak::-D więc i deszczyk potrzebny. Wczoraj zakupiliśmy Kubusiowi parasoleczke i od wczoraj deszcz Nam nie groźny :-p:laugh2: i nawet dziś czekaliśmy na niego, aby wyjść na spacer w deszczu. Poszliśmy do kuzynki Kuba uchachany po pachy mógl iść pod parasolką.

Monika no tak jakby coś nie te ges. Napisz koniecznie co powiedział lekarz. A jak mama się czuje???

reklama
witam wieczorkiem:-)
Gagulec już lepiej się czujesz???
Agulka super prezent imieninowy:tak:mi tez się marzą makarony do sypialni a jaki masz kolorek tych makaronów?
no więc lekarz tzn.lekarka nic konkretnego nie powiedziała spojrzała na wyniki i stwierdziła że stan zapalny i że mam se wziąsc antybiotyk.No i później powtórzyc jeszcze raz badanie......
kurcze siedzę i kombinuje jak zarobic jakąs kasę :baffled:do pracy iśc nie moge bo nie miał kto by zajmowac się dziecmi ,myślałam nad jakimś interesem w domu, jakimś sklepem internetowym ale kompletnie nie mam pomysłu:baffled::crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry