reklama

Wrześniówkowe mamy

a u nas zimno,pochmurno i wieje:crazy:
Justyna fajnie że ogródek już masz posiany a ja nie wiem czy u nas coś w tym roku z ogródka będzie bo mamy takie głópie miejsce że cały czas woda stoi i bajoro jest tam gdzie mamy ogródek,D wczoraj wylał z tamtąd 80l wody:szok::crazy:chyba trzeba zmienic miejsce ogródka:eek:

reklama
Monia jak tam woda stoi to nie masz wyjścia tylko trzeba zmienić miejsce:sorry:ja już zupe gotuje i ide ogarnąć kuchnie i więcej się dziś nie wysilam:no: na 12 lecę do fryzjera a pod wieczór zapowiedziała mi się koleżanka przy okazji opyle jej krzesełko uczydełko;-)

Witam!

Justyna no ciekawie z tym szambem :baffled::baffled::baffled: mamy tu jednego sąsiada, który właśnie takich perfum używa kiedy przejdzie obok to jakby prał w szambie, ale oni mają swoją gospodarke praktycznie w domu kiedyś to konia i krowe trzymali w sieni.

Monia koniecznie przenieś ten ogródek.A jak było w zeszłym roku??? A jak się czujesz????

U Nas również zimno, buro ponuro. Mam takiego lenia, że gotowanie sobie odpuszczam dziś teściowa zapowiedziała, że gotuje zupe a później myślałam aby zrobić gołąbki....ale to się okaże czy będzie mi się chciało.

Kasia ja tak czuje się ok tylko przy sikaniu boli.....ale przecież po jednej dawce antybotyku nie przejdzie myślę że juz jutro będzie lepiej:tak:a i pytałas wczoraj o mamę więc mama jak narazie też ok:-)

Melduję się i ja.
Rano tylko na chwilkę weszłam na BB, bo zaraz na spacer szliśmy i dobrze, że wyszliśmy, bo już brzydko się zrobiło i deszcz kropi. Dobrze, że pranie z balkonu wcześniej ściągnęłam.

Monika a mogłabyś napisac coś o tym programie "przeczytam wszystkich"???? W jaki sposób czytając artykuły z innych stron wiadomo, że punkty naliczają się dla Ciebie??? Czy ta innych stronach również musisz mieć założone konto????

Tak wczoraj myślałam o tym co pisałyście, aby zarobić troszke w domu. Przeglądałam te strony gdzie zbiera się punkty, które później można zamieć na prezenty ale myślę, że to nie dla mnie. Jestem chyba zbyt mało konsekwentna i zbyt leniwa. Pamietam kiedyś bawiłam się w AVON to było w czasach liceum i wiem ile trudu musiałam włożyć, aby zebrać zamówienia. Chyba poszłam w to jedynie dla zabawy.

O słoneczko wyszło....

moja Ola na obiad zażyczyła sobie szpinak z jajkiem:szok:więc zrobie im szpinak a do tego usmaże jeszcze placki ziemniaczane:tak:musiała bym się więc zebrac do sklepu po jajka bo w lodówce brak a jakos mi się nie chce dupu z domu ruszac jak widzę że za oknem tak zimno brrrrrrrrrrr:crazy:

Monika a mogłabyś napisac coś o tym programie "przeczytam wszystkich"???? W jaki sposób czytając artykuły z innych stron wiadomo, że punkty naliczają się dla Ciebie??? Czy ta innych stronach również musisz mieć założone konto????

.
Kasiu wystarczy miec założone konto tylko w ,,przeczytam wszystkich" i tam podawane są punktowane serwisy np. za przeczytanie w jakimś serwisie artykułu (wchodzi się przez przeczytam wszwstkich) naliczane są punkty w niektórycj jest że 1artykuł =1punkt a w niektórych 2,3 artykuły=1punkt, jak przeczyta się jakąś daną liczbę artykułów to można odpowiadac na pytanie konkursowe za poprawną odpowiedź są 2 punkty

Ostatnia edycja:
A napisz mi jeszcze bo przecież można łatwo oszukiwać nikt przez net nie strprawdzi czy przeczytałeś czy nie. Można przecież wejść na strone z artykułem i już. Napisz jak oni to sprawdzają oczywiście poza tymi pytaniami konkursowymi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry