reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam.

Nie wiem, co się ze mną ostatnio dzieje, ale czuję się fatalnie, jestem okrutnie zmęczona i najmniejszy wysiłek doprowadza do palpitacji serca i zawrotów głowy. Obawiam się, że to przemęczenie.

reklama
Cześć i ja
U nas tez pogoda do niczego, nawet nosa nie wyściubiamy z domu :-(bo leje, leje i końca nie widać.
Na dokładkę teściówka załapała focha bo powiedziałam, że nie zgadzam sie z miejscem pochówku Prezydenckiej Pary a później ostentacyjnie zabrałam Małemu z reki cukierka, którego dostał od babci i powiedziaąłm, że dostanie go po obiedzie. Więc babka sie do mnie nie oddzywa i każdy siedzi u siebie w pokoju- klimat zaczepisty:baffled:
Kuźwa w tym domu nie można mieć własnego zdania bo zaraz jest foch- może żle powiedziałam własnego- raczej odmiennego od teściowej:baffled:
A tak z przyjemniejszych rzeczy- w poniedziałek byłam u gina i wyspowiadałam sie z każdego grzeszku- na szczęście wszytsko niby jest w porządku, ale nadal mam brać Luteinę i prowadzić oszczędny tryb życia.Za 2 tygodnie kolejna wizyta. I przyznam się Wam, ze troszkemnie lekarz podbudował i wczoraj pozwoliłam sobie na podniesienie Damiana z łóżeczka stwierdziłam, że bardzo mi tego brakuje-takiego rozespanego, cieplutkiego, przytulonego ciałeczka:zawstydzona/y: Ah rozklejam się :zawstydzona/y::sorry:

Asiu ładne kolczyki:tak:
Justyna i po ile tak są łańcuszki ? bo ja chciała bym kupic mamie na dzień matki ale tak myślałam do 100zł starczy mi na coś fajnego???
Mi spodobal sie taki, 50cm i kosztowal niecale 300, wiec mysle,ze ciensze moga byc ok.100. Mozna tez kupic z nizsza proba i wtedy tez troche taniej wychodzi.

S przyjechal o 9 na baze, pozniej pojechalismy do tescia, szybki obiad i na wywazenie kol, mala spozywka i na kawke do mamy i juz byla 20, wiec szybko do domu,bo po 21 odwozilam S na baze.

Agulka co kupiliscie do domku??

Szambo nam wybabalo i madrzy panowie zalali nam piwnice. Smrod jak cholera,a ja pranie mialam w suszarni. No nic, jeszcze raz pojdzie do pralki.
Babcia Kinga nudzi sie i szyje wnusiowi spodnie.
Cos jeszcze mialam napisac,ale ucieklo mi z glowy...

Gagulec dobrze że z ciążą wszystko ok:tak:no i oszczędzaj się oszczędzaj;-)
Agulka pozałatwiane wszystkie sprawy ?
DOBRANOC

nie do końca, bo czasu brak

Mi spodobal sie taki, 50cm i kosztowal niecale 300, wiec mysle,ze ciensze moga byc ok.100. Mozna tez kupic z nizsza proba i wtedy tez troche taniej wychodzi.

S przyjechal o 9 na baze, pozniej pojechalismy do tescia, szybki obiad i na wywazenie kol, mala spozywka i na kawke do mamy i juz byla 20, wiec szybko do domu,bo po 21 odwozilam S na baze.

Agulka co kupiliscie do domku??

Szambo nam wybabalo i madrzy panowie zalali nam piwnice. Smrod jak cholera,a ja pranie mialam w suszarni. No nic, jeszcze raz pojdzie do pralki.
Babcia Kinga nudzi sie i szyje wnusiowi spodnie.
Cos jeszcze mialam napisac,ale ucieklo mi z glowy...

Justa kupilismy farby, stolik i inne pierdoły do kuchni w Ikei, oraz klej na strukturę.

Dziś też przyszły płytki które kupowałam przez net ( oczywiście, bo z miejscowych sklepów trzeba było czekac na nie 2-3 tyg no i cena inna). Cieszę się jak głupia, że tak szybko i że już są.

Witam o poranku z pracy:baffled: u nas ciąg dalszy paskudnej pogody:crazy: niby rano było fajnie i wszystko wskazywało na to, że się rozpogodzi a już leje:wściekła/y: a ja naiwna w białe spodnie wskoczyłam:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry