reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam i ja

Asiu wózek super :yes: jakbym miała mieć drugie dziecie również wybrałabym coś takiego.

Co do kasy to wolę się nie odzywać bo to jedna z rzeczy, ktora mnie przyprawia o bezsenność.

Moniu pisz czy działa ten antybiotyk??

Agulka where are you????

U nas również pogoda na 5+ :-D zaraz wychodzimy do kościoła z małym. Później obiad i jakiś spacer lub bieganie po ogródku.

No i naturalnie oglądanie relacji z pogrzebu.

Miłej niedzieli kobietki!!!!

reklama
WITAM
Chodzę zła jak osa:wściekła/y:chciała bym oglądac transmisje ale D włączył jakąs bajeczkę i oglądają z Ola:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wszystko mnie wkurza o byle co się wściekam
KAsia wydaje mi się że ten antybiotyk słabo jakoś działa:baffled:ale okaże sie jak skończę go brac i zrobię badania
Asia bardzo ładny wózeczek:tak:

Asiek tak ma w rozmiarze 24 i są jeszcze odrobinę zaduże ale z nóg nie spadają;-) zresztą ja je chciałam na lato także myślę, że będą akurat:tak: zresztą ona nosi tak 23/24 zależy od producenta:tak: Miłego dnia nad jeziorkiem:-)

Witam i ja

Asiu wózek super :yes: jakbym miała mieć drugie dziecie również wybrałabym coś takiego.

Co do kasy to wolę się nie odzywać bo to jedna z rzeczy, ktora mnie przyprawia o bezsenność.

Moniu pisz czy działa ten antybiotyk??

Agulka where are you????

U nas również pogoda na 5+ :-D zaraz wychodzimy do kościoła z małym. Później obiad i jakiś spacer lub bieganie po ogródku.

No i naturalnie oglądanie relacji z pogrzebu.

Miłej niedzieli kobietki!!!!

Jestem, jestem.................. wczoraj bylismy u stolarza i kupilismy farby do domku... po niedzieli bedę z mama malować w naszym domku, na razie pokoiki dzieci, korytarz i łazienkę.

no to Aneta masz zadanko... ale zawsze pare groszy wpadnie :)) chyba tylko my nie bedziemy ogladac uroczystości w TV... ale jest tak cieplutko ze az sie chce jechac nad wode...
bardzo cieplutko, teraz jest u nas w cieniu +15 stopni .
W Kościele widziałam moją chrzesnicę, aż mi jej szkoda tak mizerna,blada, anemiczna................ mój brat z nia na dwór nie wyjdzie a bratowa ma termin porodu za 4 dni, więc się męczy i czeka.
Zaprosiłam ich na grilla, bo może nie doczeakć do mioch imienin a i ja w środku tygodnia nie będę miała czasu gosci przyjmować.
WITAM
Chodzę zła jak osa:wściekła/y:chciała bym oglądac transmisje ale D włączył jakąs bajeczkę i oglądają z Ola:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wszystko mnie wkurza o byle co się wściekam
KAsia wydaje mi się że ten antybiotyk słabo jakoś działa:baffled:ale okaże sie jak skończę go brac i zrobię badania
Asia bardzo ładny wózeczek:tak:
nie macie dwóch TV?

Aneta miłego i szybkiego wystawiania.

Asiek ładniutki wóżeczek i życzę dobrego strzału.
Ja gdybym kupowała teraz wóżek to za Chiny ludowe juz nie piankowe tylko dmuchane............. masakra z prowadzeniem

Moni poprawy humorru życzę ........... ja tak miałam kilka dni temu.........wrrrrrrrrrrrrrr

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry