reklama

Wrześniówkowe mamy

witam wieczorowo:-):-)

oj, powiem wam, ze ostatnio mam wielki brak czasu. dodatkowo czytam "Dom nad rozlewiskiem", wiec...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dzis mialam bardzo scisle zaplanowany dzien i nawet udalo mi sie plan zrealizowac:-)

zapisalam niunke do przedszkola. efekty beda w maju;-)

zla jestem znowu na spedytora P:crazy::crazy::crazy::crazy:znowu nie ma zlecen, a czas leci:angry::angry::angry::angry::angry::angry:

zepsul nam sie sterownik w piecu. musialam dzis wyslac do prducenta. teraz tak dziwnie sie pali, ze co troche musze sprawdzac na kaloryferach temp:baffled:

reklama
oj długi dzień dziś miałam i 4 dzieci do 20:rofl2:
teraz moje niuńki się pluskają w wodzie i mam nadzieje że bez marudzenia pójdą spac bo juz mam dośc na dzisiaj:baffled:
Donkat a Julitka gdzie będzie jak ty będziesz na kursie?
Gagulec szkoda mi Ciebie bo nie dośc że w ciąży i nie powinnas się stresowac to tyle problemów na głowie:-(

Monia 4 to niezłe wyzwanie :baffled::happy:
Gagulec nie dziwie Ci sie ze sie nakręcasz- ja też bym sie wkurzała...
Donkat no to sobie nie pośpisz :nerd::rofl2:
Agula mozesz podac namiary gdzie zamawialaś panele??

A ja byłam dziś u lekarza i..... bedzie Lenka:-D:-D:-D:-):-):-) malutka rośnie zdrowo, wszystko ok tylko ja w ciagu miesiąca przytyłam 2kg:-(:-(:-(

dzis przyszły kolczyki sa suuuuper bardzo mi sie podobają...
i kupiliśmy wózek, sprzedawca zgodzil sie pokryc koszt przesyłki i kupilismy caly komplet plus fotelik za 600zl o polowe taniej niz nowy:happy::happy: teraz trzeba sprzedac nasz stary..

Asiek, faaajnie, ze corcia! ja nie raz myslalam, ze chyba bym chciala druga coreczke:zawstydzona/y:, choc z drugiej strony patrzrac, to przydalby sie i nastepca P do meskich robotek:-p
no to dzidzia ma juz swoje powozy;-):-D

Monia, Julitke bede podrzucac tesciowej. na szczescie zajecia beda sie odbywaly dosc niedaleko ich bloku, nie na drugim koncu miasta-uufff:blink:
Troszke sie skomplikuje sprawa, bo od maja siostra P idzie do pracy i chyba tesciowa bedzie sie opiekowac Julka:sorry2:. jednak ja pierwsza ja zaklepalam na czas kursu, wiec... bedzie musisla dac rade z dwiema gwiazdami. Julitka to niezla opiekunka, wiec pomoze babci:-D:-D Ciagle tylko chche glaskac mala i wtykac jej smoka:-D:-D

a dzieci chociaz grzeczne byly? 4 to juz trudniej ogarnac:szok::szok:

Aga, a Wy z mama saem bedziecie malowac pokoje?
mnie sie w tym roku marzy malowanie domu, ale nie weim, jak dam rade bez P. fachowiec hcyba bedzie niezbedny:baffled:

Asiek, faaajnie, ze corcia! ja nie raz myslalam, ze chyba bym chciala druga coreczke:zawstydzona/y:, choc z drugiej strony patrzrac, to przydalby sie i nastepca P do meskich robotek:-p
no to dzidzia ma juz swoje powozy;-):-D

Monia, Julitke bede podrzucac tesciowej. na szczescie zajecia beda sie odbywaly dosc niedaleko ich bloku, nie na drugim koncu miasta-uufff:blink:
Troszke sie skomplikuje sprawa, bo od maja siostra P idzie do pracy i chyba tesciowa bedzie sie opiekowac Julka:sorry2:. jednak ja pierwsza ja zaklepalam na czas kursu, wiec... bedzie musisla dac rade z dwiema gwiazdami. Julitka to niezla opiekunka, wiec pomoze babci:-D:-D Ciagle tylko chche glaskac mala i wtykac jej smoka:-D:-D

a dzieci chociaz grzeczne byly? 4 to juz trudniej ogarnac:szok::szok:

Aga, a Wy z mama saem bedziecie malowac pokoje?
mnie sie w tym roku marzy malowanie domu, ale nie weim, jak dam rade bez P. fachowiec hcyba bedzie niezbedny:baffled:

jasne, że same

az mi sie milo zrobilo na wspomnienie naszego pierwszego malowania tego domu:-):-):-) cieszylam sie jak dziecko z kazdego kolorowego sladu na tych ponurych scianach:zawstydzona/y::zawstydzona/y:. poza tym uwielbiam pracowac nad czyms razem z P:-p:-)a tez sami malowalismy.

teraz jest ten problem, ze juz za duzo gratow stoi i samej nie dam rady, a P bedzie tylko w weekendy:baffled:

reklama
az mi sie milo zrobilo na wspomnienie naszego pierwszego malowania tego domu:-):-):-) cieszylam sie jak dziecko z kazdego kolorowego sladu na tych ponurych scianach:zawstydzona/y::zawstydzona/y:. poza tym uwielbiam pracowac nad czyms razem z P:-p:-)a tez sami malowalismy.

teraz jest ten problem, ze juz za duzo gratow stoi i samej nie dam rady, a P bedzie tylko w weekendy:baffled:

oj ja tez nie mogę sie doczekac kolorków na scianach ...........................

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry