gagulec
wrześniowa mama 2007
A ma dopiero 3 miesiąceO Matulo! Rzeczywiście wielka!:-)
![]()
:-):-):-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ma dopiero 3 miesiąceO Matulo! Rzeczywiście wielka!:-)
![]()
:-):-):-)

Donkat ja dziś o wszystko wypytywałam;-) zupe zjadła pięknie sama ale przy drugim znów zaczęła płakać :-( i pani ją musiała nakarmić. Ale ogólnie Pani mówi, ze ok:-) przynajmniej w kwestii jedzenia![]()
niunia co chwile mówi o przedszkolu- widać że naprawde jej sie podoba
ciesze sie bardzo po moich przejsciach z chodzeniem, mówieniem i siusianiem chodż tu nie mam problemu....
A ja jestem załamana:-( mała w kąpieli rozpłakała się, ze błaga nas ale jutro nie chce już iść do przedszkola:-( jestem przerażona i nie wiem czy to dłużej zniosęa jeszcze jak czytam, że u Was tak wszystko ładnie się układa to łapię jeszcze większego doła:-( także nie gniewajcie się ale żeby się nie dobijać narazie nie będę zaglądać
bo ciągle się zastanawiam co zrobiłam wcześniej nie tak, że mała ma taką trałme
:-(

Donkat, relacje z mamą zaskakująco dobre, ale żeby nie przedobrzyć mama już pojechała do brata do Krakowa i w niedzielę wraca do Włoch,
POza tym czas mi upływa niemiłosiernie- jak nie zajrzę do kalendarza to nie wiem dosłownie jaki dziś dzień bo wszystkie są tak do siebie podobne- pobudka, ogarniecie siebie, Młodej i teraz jeszcze Damiana, przedszkole, niania ,praca, niania. praca, przedszkole, dom. Dzisiaj mam jeszcze trzy wizje w terenie także nogi mi do tyłka wlezą ia wieczorem padne na cyce, a planowałam sobie obejrzeć " Kwiat pustyni". Ale zobaczymy co będzie
ja czytałam tą książke a teraz chętnie obejżała bym filmwitam babeczki!
wczoraj wieczorem mi net wcielo, a chciala jeszcze z Wami pobajduzryc;-)
Julitka dyskutuje z kotem an dworze
udana jest
juz piatek, ale ten tydzien zlecial!
we wtorek mam zamiar isc z kolezanka na polowanie ciuszkowe. odstwaie niunke i do 14 mam wolne na zakupy!:-):-)bez pospiechu, marudzenia-jupi!!!!!!
jednak jest plus tego, ze dziecko chodzi do przedszkola, a ja nie pracuej
z moja mama nie jest za dobrze. podejrzenie raka. wczorj nie bylo jeszcze opsiu zdjecia pluc, a dzis lekarka przy wypisie nie chciaal bratwoej nic powiedziec-nie weimy, czy mam jej tak nie nakazala
:--
-( a może ty byś wybrała się do lekarza prowadzącego mamy i czegoś się dowiedziała???tylko ciekawe czy powiedział by
ja tez o jedzenie wypytuje, bo niunka to przeciez wybredniak, ale pdoobniez ladnie je sama:-)
no moja mówi że nie za bardzo zas je a w domu to wiecznie by jadła
ja podobnie mysle u nas, ze niunka taki lobuz byla, potem dzikusek, a teraz nas zaskakuje pozytywnie:-)
no to super:-):-):-)
nie moze byc Twoj blad, no bo jaki?
ja, szczerze mowiac, to bylam przekoanan, ze Natalka bedzie zachwycona z przedszkola,bo ona lubi sie z dziecmi bawic.
cierpliwosci!
no super, ze w koncu Wam sie z mama uklada
dzis a zajeciach rozmawialismy o tym filmie.
przerazajaca historia.:--(
ja bym chciala ksiazke przecytac

Uparciuch z niej, pyskacz maly i klotnik

Donkat ja dzis ledwo podłogi pomyłam a dzieci zaczły biegac z podwórka no i oczywiscie tez w butach a raz Mateusz wjechał do domu rowerkiem![]()