reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Majandra to ja jestem zdziwiona, że taka wyprawke kazali przygotować.

Nu ska cud że zyjesz,:-)

Justa ładniutkie te okazy....... ja jakoś boję sie tych kleszczy a bardzo lubie chodzic na grzyby

Donuś u nas też dziś spagetti i w przedszkolu również:-D

Asia mój też ma wariacje z dziećmi ale ja wtedy nie patrzę

U NAS POJAWIŁO SIE SŁONKO I PRANIE NAWET WYSTAWIŁAM

a jesli sie cos stanie przy Tobie to jak? wszystko w porzadku?
ja wychodze z zalozenia, ze zadne z nas nie ejst wstanie upilnowac na 100% dziecka i przy kazdym sie moze cos stac.
chyba, ze faktycznie wynika to z czystej glupoty osoby pilnujacej.
fakt, tatusiowie lubia szalec ponad stan z dziecmi i czasami wylacza im sie wyobraznia...
pewnie że nie ale P jest bardziej tolerancyjna a ja z tych co " a nie mówiłam"... :/

ale sie dzis umówiliście na spagetti :))

ja tez juz z checia poszla po niunie ale obiecalam sobie ze bede konsekwentna i po obiedzie bede ja odbierac...

Melduję się po grzybobraniu:-) nazbierałam całą siate:tak: a dziadek znawca lasu tak nas wyprowadził, że wylądowaliśmy na drodze jakieś 8km od samochodu:szok::wściekła/y::-D na szczęście złapaliśmy życzliwą panią na stopa i nas podwiozła;-) idę zrobić porządek z grzybkami i na 14 kazałam M przyjechać na jajówe a potem idę po mała:sorry2: aż się boję tych jej zapłakanych oczek:-(

mój P tez wlaśnie wrócil znalazł 1 kozaka, 2 kanie, 28 prawdziwków, 10 podgrzybków i sporo kurek dla zonki :)

Anetka ciągle o Was mysle... napisz koniecznie jak tam kolejny dzień...

No i jesteśmy już w domku:-) Pani bardzo pochwaliła Natalke za samodzielność powiedziała, że bardzo łądnie sama je, załatwia się i jeśli tylko nie płacze to pięknie się bawi:sorry2: z innymi dziećmi:tak: niestety dziś przepłakała 80% czasu:-( Pani mówi, że trzeba to przetrwać bo poprostu mała strasznie przechodzi rozłokę:-( ale mówi, że tak max 2 tygodnie i powinno być ok więc trzeba się uzbroić w cierpliwość no bo cóż pozostało:sorry2: a i nawet dzisiaj poszła spać;-)

Anetka dacie rade :) z każdym dniem bedzie łatwiej zobaczysz :)

my juz też odebraliśmy niunie, Julci bardzo podoba sie w przedszkolu oby tak zostało.... martwi mnie tylko że niunia wraca głodna z przedszkola a obiad niby je o 13-30 a ja odbieram ja o 14-15 hmmm

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry