Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj i chyba do nas zmierza deszcz. A ja za pół godziny po Maciusia mam wyjść.slonko bylo, atreaz lunelo jak z cebra

pewnie że nie ale P jest bardziej tolerancyjna a ja z tych co " a nie mówiłam"... :/a jesli sie cos stanie przy Tobie to jak? wszystko w porzadku?
ja wychodze z zalozenia, ze zadne z nas nie ejst wstanie upilnowac na 100% dziecka i przy kazdym sie moze cos stac.
chyba, ze faktycznie wynika to z czystej glupoty osoby pilnujacej.
fakt, tatusiowie lubia szalec ponad stan z dziecmi i czasami wylacza im sie wyobraznia...
a dziadek znawca lasu tak nas wyprowadził, że wylądowaliśmy na drodze jakieś 8km od samochodu

na szczęście złapaliśmy życzliwą panią na stopa i nas podwiozła;-) idę zrobić porządek z grzybkami i na 14 kazałam M przyjechać na jajówe a potem idę po mała
aż się boję tych jej zapłakanych oczek:-(
z innymi dziećmi
niestety dziś przepłakała 80% czasu:-( Pani mówi, że trzeba to przetrwać bo poprostu mała strasznie przechodzi rozłokę:-( ale mówi, że tak max 2 tygodnie i powinno być ok więc trzeba się uzbroić w cierpliwość no bo cóż pozostało
a i nawet dzisiaj poszła spać;-)