reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Anetka nie ma czego zazdrościc bo często jest tak że dzieci po tygodni chętnego chodzenia nagle zmieniaja zdanie i zaczynają płakać... wiec może być tak że Natalka juz z uśmiechem bedzie szła a moja Jula będzie miała akurat okres buntu...
domyslam sie jak Ci cięzko, myslę że to dobry pomysl żeby tata ją prowadził.... u nas cały nastepny tydz P ja zanosi a ja odbieram- no chyba ze urodze....

nie odbieraj jej tylko dzis za szybko, dajcie sobie pare dni... na moim 2 forum tez jedna mama ma wielki problem, i juz sie nawet zastanawia zeby zabrac niunie...

Donkat no prosze a pamietam jak pisałaś ze Julitka to niechętnie do przedszkola- oby tak dalej....

Monia no to szkoda ze nie ma u Was grupy 3- latków bo widać że Mateuszowi przedszkole sie podoba :)

No tak tylko dla M to też jest duży stres jak ją widzi taką zapłakną więc nie wiem czy się zgodzi:sorry2: dobra uciekam na te grzybki;-) mam nadzieję, ze Niunia się jednak przełamie i nie siedzi tam i nie płacze w kontku:sorry2:

trzymam kciuki za naszych przedszkolaków;-)
ja też zaraz spadam do sklepu muszę dokończyc kompletowac wyprawkę Oli i porozglądac się za kaloszami,kurtką dla Mateusza i dresiakami....
Aneta udanego grzybobrania;-)

Witam.

Dziś Maciuś bez zająknięcia poszedł do przedszkola. Nawet nie mógł się już doczekać dzieci, jak go rozbierałam.

Monia, ja wczoraj fajne kaloszki kupiłam w Carrefourze. Za 30 zł. Dziś muszę iść po pościel.

kurcze moja Julci też nie ma kaloszy ale z kasa już kiepsko- za duzo wydatków w tym miesiącu:-(:-(
i juz tak co roku bede miała przechlapane... 2 córcie z września i do tego jak dojdzie jeszcze szkoła:szok::szok: 4m wczesniej bede musiała odkładać kase.....

Witam.

Dziś Maciuś bez zająknięcia poszedł do przedszkola. Nawet nie mógł się już doczekać dzieci, jak go rozbierałam.

Monia, ja wczoraj fajne kaloszki kupiłam Carrefourwze. Za 30 zł. Dziś muszę iść po pościel.
Fajnie ze i Maciuś chętnie do przedszkola poszedł:-)
A cerrefura najbliżej mam ok 20pare km od nas :sorry2:więc muszę pooglądac w innich sklapach

reklama
Witam.

Monia, ja wczoraj fajne kaloszki kupiłam w Carrefourze. Za 30 zł. Dziś muszę iść po pościel.

Macius z JUlcia to odwazne dzieciaczki!

ja musze dzis popatzrce za rajtuzkami w carrefourze

kurcze moja Julci też nie ma kaloszy ale z kasa już kiepsko- za duzo wydatków w tym miesiącu:-(:-(
i juz tak co roku bede miała przechlapane... 2 córcie z września i do tego jak dojdzie jeszcze szkoła:szok::szok: 4m wczesniej bede musiała odkładać kase.....

siostrzyczka bedzie miala sporo rzeczy po Julce, wiec bedzie lzej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry