reklama

Wrześniówkowe mamy

hormony??? nie bralam tego pod uwage, bo mama przekwitala dosc wczesnie, ok.40lat, wiec ma to dawno za soba.
Problemy z hormonami mogą być w każdym wieku. I w sumie to byłby chyba najmniejszy problem.

Na studiach troszkę o hormonach liznęłam i z tego co pamiętam to wazopresyna (cza jakoś tak) odpowiada za gospodarkę wodną organizmu i może w jej poziomie są jakieś wahania. Ale to tylko moje takie luźne przypuszczenia.

a jest szansa, ze Twojej mamie ta noga sie dobrze zrosnie? czy niesie to za soba jakies komlikacje?
Dziś się mam nadzieję dowiem. Tata teraz do niej pojechał, to może już coś będzie wiedzieć.

Ostatnia edycja:
reklama
Przychodzę z relacjami.
Maja bardzo chętnie, wstała pierwsza i nie chciała by ją odprowadzać do sali, bo to obciach. Kiedy troszkę później poszłam podejrzeć jak u niej , to słychać tylko ją było no i widać............ da sobie dziewczę radę.
Adaś kiedy wstał to stwierdził, że nie chce iśc, ale pomalutku , po ponownym tłumaczeniu chętnie ubrał się i pojechalismy. kiedy jednak wchodziliśmy do sali to wdepnął w jakis hamulec.....................hihihih............... ale Pani go zagadała, przedstawił sie dał buziaka i sobie poszłam.
CIEKAWE JAK TAM IM TERAZ JEST????????????????/

Majandra i Donus zdrówka dla mam.

witam!!

juz ma dosc deszczu!
a P stoi w Gdyni i mowi,ze piekne sloneczko u nich:baffled:

zostalam wybrana do trojki w przedszkolu:szok:- ale mi sie fucha trafila

wsciekla jestem, bo mnie oszukali w Carrefourze:angry::angry:co ineego w gazetce i na cenach a co innego na paragonie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

P jutro bedzie w domku:-)

Asia, gazetka jest od dzis, a co najsmieszniejsze, to wielkie ceny w sklepie, np. przy winogronie, czy makreli byly te z gazetki. na metkach z wagi tez te same, tylko na paragonie wyzsze. na makreli jest roznica 5zl na kg, to baaardzo duoz!
sumarycznie zaplacilam 7zl wiecej, niz powinnam. moze to nie kolosalna kwota, ale dlaczego mam byc oszukana?

Ostatnia edycja:
dotarlo do mnie, ze jutro bede miala wolne dopoludnie! daaawno tak nie mialam, zeby bez niunki w domu siedziec.
oj, zapomnialam, P zjedzie, to sie wolne skonczy...

po poludniu jade do mamy, juz sie wkurzam, bo mowila Olce, zebym nie przyjezdzlala, bo ona jest zdrowa i niedlugo wychodzi!
specjalnie pojade, zeby pogadac z lekarzem, bo ta moja Jasia to taki typ, ze leczyc sie nie chce i pewnie ucieszona ze jej malo badan robia, wg ktorych jest zdrowa i zaraz ja wypuszcza.
skoro puchnie i nie moze tchu zlapac, to chyba nie ejst zdrowa...ach, szkoda slow!

trzymajcie kciuki jutro za moja bohaterke...
aaa, zapomnialabym- niunka usypia w ciapach do przedszkola, bo tak jej sie spodobaly, ze nie dala zdjac :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Milego jutrzejszego dzionka!

spadam!

reklama
witam!!

juz ma dosc deszczu!
a P stoi w Gdyni i mowi,ze piekne sloneczko u nich:baffled:

zostalam wybrana do trojki w przedszkolu:szok:- ale mi sie fucha trafila

wsciekla jestem, bo mnie oszukali w Carrefourze:angry::angry:co ineego w gazetce i na cenach a co innego na paragonie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

P jutro bedzie w domku:-)

znów buzia Ci sie nie zamykała od komentarzy i pytań to teraz masz:-p:-p:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry