reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam wieczorowo:-) powiem Wam, ze już jednak zaczynam odczuwać stresa przed jutrzejszym dniem:zawstydzona/y: dotarło do mnie to dopiero jak z małą po kąpieli wybierałyśmy ciuszki na jutro:baffled: mam tylko nadzieję, że mała nie będzie płakać bo jeśli tak to ja z nią:zawstydzona/y:

oj, tego tez sie boje.
dzis jak rano rozmawialam o tym z P, to on baaardzo ubolewal nad niunka, ze taka nieszczesliwa, ze musi isc do przedszkola (on uciekl z zerowki za mama;-):-D:-D), a ja zgrywalam twardziela. :-p:-p

reklama
nic takiego nie widzialam, a dzieci mi nawet schowek pokazaly podczas oprowadzania domu...
:-D:-D:-D:-D

Witam wieczorowo:-) powiem Wam, ze już jednak zaczynam odczuwać stresa przed jutrzejszym dniem:zawstydzona/y: dotarło do mnie to dopiero jak z małą po kąpieli wybierałyśmy ciuszki na jutro:baffled: mam tylko nadzieję, że mała nie będzie płakać bo jeśli tak to ja z nią:zawstydzona/y:

Ja też bym płakała
:zawstydzona/y:

Szacun kochana:tak: ja jak Monia wołałabym o pomoc:zawstydzona/y:
Ja oczywiście też :tak::tak::tak:

Co do temperatur to u nas tak samo:tak: max 21 atopni a itak dziś mi przyszła dopłata za ogrzewanie prawie 400zł:crazy: i źle mnie zrozumiałąś nie bluzki tylko swetry do geterków:-p a nie widziałaćś bo przed odjazdem wczoraj zaliczyłam C&A:-)

a jakie ? opisz bo ja też coś wczoraj mierzyłam ale nie mogłam się zdecydować...

Kochane obiecuję, ze je dostaniecie:-) poganiałam dzisiaj M ale po nocy w drodze i całym dniu w pracy sił mu brakło na czyszczenie dysku:-( a już nawet fotek zrzucić nie mogę bo wyskakuje mi brak miejsca. Przyrzekam, że w ciągu kilku najbliższych dni to zrobimy:tak:

kilka dni:szok::szok::szok: no może jeden;-);-);-);-)

oj, tego tez sie boje.
dzis jak rano rozmawialam o tym z P, to on baaardzo ubolewal nad niunka, ze taka nieszczesliwa, ze musi isc do przedszkola (on uciekl z zerowki za mama;-):-D:-D), a ja zgrywalam twardziela. :-p:-p

:-D:-Dteraz beka ale jaki to stres dla dwóch stron

Nuśka jeden fioletowy w serek z plecionymi warkoczmi i przeplatany delikatnie złotą nitką;-) taki za tyłek i bez rękawów, że pod spód można golfik czy bluzeczke:-) a drugi w trzech odcieniach szarości z krótkim rękawem i guzikami na rękawkach i z golfem;-)
Powinnam iść się umyć i spać bo rano trzeba wcześnie wstać a tu taki ruch, ze aż szkoda:sorry2: ale chyba naprawdę się zwijam bo po tej nocce w aucie oczka się kleją:zawstydzona/y: M zresztą śpi już od godziny:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry