Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no widzisz Monia, a ja czasem jestem mocno ambitna, a zwlaszcza w takich niekobiecych sprawach. mialam prosic o to tescia, ale stwierdzialm, ze sprobuje sama. wjechalam wiec przodem -wiecej sie nie zmiescilo-do garazu i zaczelam kombinowac. zle okreslilam polozenie i wymienilam najpierw zarowke od dlugich. patrzylam na nia, wydawala mi sie cala, ale skoro byla spalona, to wymienilam. sprawdzilam swiatla, nie pali. znalazlam wiec druga zaslepke i wymienilam w koncu od siwatel mijania. z tego wszystkiego zapomnialam zalozyc te zatyczke, ale juz zrobie to jak nie ebdzie tak lalo.

;-) nie znoszę jak ktoś mi mówi że chudaMi ta Twoja ciąża taż szybko jakoś zleciałano własnie nie, niuna bedzie 7 godzin wiec zalezy mi żeby było jej wygodnie.... jakas spódniczka, rajstopki i bluzeczka ale bez szału bo jak beda malowac farbkami to zeby później nie było mi smutno że ubranko poplamione...
spodnie do przedszkola to tylko dresowe, żeby nie krępowały ruchów i żeby nie miała problemów z rozbieraniem....
wczoraj bylismy na zakupach pod przedszkole w auchan sa rewelacyje rajstopki z serii disney za 9zl, spodnie dresowe z hello kitty po 19zl ( a w H&M po 59) wiec jak ktos ma blisko to warto sie wybrac....
Agula jak juz pisałam na watku przedszkole sama nie wiem kiedy mi ta ciąża zleciała - szok... nie moge sie juz doczekac))
Witam
Donkat ja nie jestem chuda tylko szczupła;-) nie znoszę jak ktoś mi mówi że chuda
BRAwo
przeciez sie wszystkiego moge dowiedziec we czwartek od pani lub od jakiejs mamy, no nie?Bez tego bardzo było by idealnie hihihiprzepraszam
bardzo szczupla![]()
;-);-);-)