reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Poważnie niestety, jedną operację już przeszła - jeszcze będąc na Mazurach, drugą będzie miała we wtorek.

Autko nierewelacyjne - dziesięcioletnie Uno, ale dostaliśmy je od mojego wujka, więc gardzić nie będziemy. Jest w dobrym stanie, zadbany, mały przebieg. Na 2-3 lata wystarczy.

Majandra to niezly upadek mama zaliczyla:szok: A darowanemu koniowi sie w zeby nie zaglada, masz racje:-) Nasza corca miala 13 i byla dobra i jeszcze by nam posluzyla kilka lat. Teraz jak S juz w pracy jest to ujezdzam astre, suuuuuper sie prowadzi

witam z domku po 4 dniach cyganskiego zycia:-)

lepiej znieslismy mieszkanie w TIRZe we trojke , niz sie tego spodziewalam. juz sie oswoilam z tym olbrzymem i powortna droga mnie nie przerazala, bo w tamta strone to cialge mialam stracha, ze sie wylozymy an rondzie:szok::szok::happy:

niunka spragniona zwierzakow siedzi caly czas na dworze i nadrabia rozlake:-D:-D:-D

Aga, jak po urodzinach mamy? fryzjer dzis zaliczony?

Aneta, jak podroz powortna? Natalka chetnie jezdzi w tak dlugie trasy?

Donkat my tez szykujemy sie na wyprawe,ale musi S miec jakas trase niecalotygodniowa, tylko nocka, gora 2. Ale Julitka bedzie miala przygode!

nooooooooooooo, mimo ze poogda taka a nie inna, to sie ciesze , ze pojechalismy i niunka miala troche urozmiacone zycie;-):-D:-D:-D
tak an kilka dni, gdy nie ma upalow to sie mozna we 3 wybrac. oczywscie troche ciasnawo w niektorych momentach: szykowanie jedzenia, spania, czy przebieranie sie, ale dawlaismy rade.
ja , niestety spalam z Julitka i malo sie wysypilaam na tym pojedynczym tapczaniku

No dla julitki z pewnością to będzie wielka przygoda:-) Tuśka by na takie coś nie poszłą:no: bo nadal boi się dużych samochodów:angry:

Julitka, jak sie dwoeidziala, ze ejdziemy, to byla ucieszona,a le w koncu mowila: ja sie boje TIRa:-p wyjechalismy po 21, ona jzu w p[izamie i powinna spac, ale z emocji nie mogla zansac, a jak zasnela, to co jakis czas sie budzila i podgladala droge:laugh2:

Normalnie wkurzam się przeglądając i przymierzając ubrania Mateuszowi. Wszystkie spodnie na nim wiszą spadają z dupci....a jak są dobre to zas krótkie:wściekła/y:chudzielec mały:sorry2:

mam to samo. zakupilam w tym celu pasek:tak:

niestety zbyt późno się dowiedziałam o przyjeździe Donkat i nie mogłam się z nią spotkać:-(

:tak:;-);-)

o jednak przyjadą to super , a co Pks podpasował bo pociąg coś niebardzo ???
A kawka z Donkat jak najbardziej udana:-):-) tylko szkoda że młody z Julitką się nie spotkał no i ta pogoda wrrrrrr:sorry2:

Nuska jest niesamowicie chuda, mowie wam:-D:-D:-D:-Da poza tym baaaardzo symaptyczna i rodzinka tez:tak::tak:Igorek nie chcial kolo mnie siedziec w samochodzie:-(:-(

w koncu pojechalysmy pociagiem. Aga poruszyla niebo i ziemie i okazalo sie, ze pasowalo nam poloczanie o 10 z Gdyni

Agulka Donkat co u Was????

widze, ze Aga jeszcze nie zdawala relacji, to ja zaczne...
pojechalysmy w koncu z Jultika same, bo P mi troche zdziczal, a tak na powaznie, to chcial odp[oczac, no i poodbniez spal dzien i noc:szok:. nie zaluje trudu podrozy ( 4godz pociagiem w jedna strone) i biegania po peronach z Julitka na rekach przy przesiadkach:-D. Aga, wyglada w rzeczywistosci jak an zdjeciach, czyli nie wstawiala cudzych;-):-D:rofl2:. dzieciaczki sliczniejsze i rozkoszniejsze na zywo:tak:. J bardzo sympatyczny:blink:. a domek....trzeba zobaczyc, zeby sie moc zachwycic!superowo!!!
Julitka szybko sie oswoila i bawila z dziecmi. jak sie rozszaleli, to az nas glowy bolaly- fotki ma Aga.
Adas sie ciagle chichral, a Maja-modelka rozwalala mnie swoimi tekstami i ruchami:rofl2:: myla sobie wlosy szampnem rumiankowym do jasnych wlosow, bo chce byc blondynka:-D:-D

Jutro Ola ma juz rozpoczęcie przedszkole tzn tylko na godzinke idziemy i ja juz mam stresa więc wyobrażam sobie jak wy się stresujecie puszczając swoich 3 latków jak jak się stresuje przy 5 latce......

noooo, zaczelam o tym myslec i sie boje:szok::szok:

Poważnie niestety, jedną operację już przeszła - jeszcze będąc na Mazurach, drugą będzie miała we wtorek.

Autko nierewelacyjne - dziesięcioletnie Uno, ale dostaliśmy je od mojego wujka, więc gardzić nie będziemy. Jest w dobrym stanie, zadbany, mały przebieg. Na 2-3 lata wystarczy.

ooo kurcze, niezle sie mama dorobila:-(:-(:-(

Autka gratuluje. super! 10latek to jeszcze nie zlom i dlugo mozecie pojezdzic:tak::tak:
Majandra, teraz masz motywacje, zeby zrobic prawko, bo kasa z kupna samochodu sie zmarnuje;-):-D

Witam i ja w końcu.

Na wstepie chciałam podziekowac Donkat, że dotarła do nas z Julitką, szkoda tylko że P nie mielismy okazji poznac, ale może następnym razem.
Co do samej Donkat to skopiuje od niej, że też nie oszukuje jak wyglada............. a Julitka ma diabełki w oczkach ale jest urocza.
Półweekend był w miłym towarzystwie. A urodzinki mamy spoko. Fryzjer dzis zaliczony i ja i Maja i Adaś też się załapał a J ma w piątek , więc głowy do wesela przygotowane tylko farbe muszę wlanac jeszcze.

Majandra suuuuuuuuuuuuuuuuuper taka darowizna a prawko przyda się więc się nie ma nad czym zastanawiać, a zakręty........................ oj wyprostują sie w czasie jazdy.

Justa moja mama też robi tort-pociąg dla Adasia tylko pewnie Tom nie wyjdzie a przepsi z oszukana masę marcepanowa to sobie zapisałam

Monia nie denerwuj się to tylko przedszkole

Asia Ty już lada chwila rodzisz? a dopiero co pisałas że dwie kreski na teście sie pokazały

Ja do przedszkola nie szalałam jeszcze z zakupami, na razie mają nowe kapcie... ale będę musiała spodnie i rajstopy kupić.

Agulka Donkat super że spotkanko udane:tak:teraz czekamy na zdjęcia
Donkat ja ubieram jutro Olę odświętnie bo u nas to będzie chyba takie oficjalne przywitanie bo tylko na godzinkę mamy przyjśc a w środę już idzie normalnie więc i ubrana normalnie

reklama
Witam
Agulka, Donkat, Aneta, Nuska, zazdroooooooooszczę spotkania:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
U nas jak na razie nie ma szans na wyprawę z tatusiem bo M nigdy nie wie gdzie będzie jechał- zlecenia ma z dnia na dzień:-(
Donkat, ja też się zastanawiałam jak ubrać jutro Młodego i raczej wybiorę wariant normalny bo zostaje już na cały dzień- odświętne szmatki zostawię jak będzie jakieś pasowanie na przedszkolaka czy coś w tym stylu:tak:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry