Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A darowanemu koniowi sie w zeby nie zaglada, masz racje:-) Nasza corca miala 13 i byla dobra i jeszcze by nam posluzyla kilka lat. Teraz jak S juz w pracy jest to ujezdzam astre, suuuuuper sie prowadzi

Donkat my tez szykujemy sie na wyprawe,ale musi S miec jakas trase niecalotygodniowa, tylko nocka, gora 2. Ale Julitka bedzie miala przygode!

No dla julitki z pewnością to będzie wielka przygoda:-) Tuśka by na takie coś nie poszłąbo nadal boi się dużych samochodów
![]()
wyjechalismy po 21, ona jzu w p[izamie i powinna spac, ale z emocji nie mogla zansac, a jak zasnela, to co jakis czas sie budzila i podgladala droge
Normalnie wkurzam się przeglądając i przymierzając ubrania Mateuszowi. Wszystkie spodnie na nim wiszą spadają z dupci....a jak są dobre to zas krótkiechudzielec mały
![]()

niestety zbyt późno się dowiedziałam o przyjeździe Donkat i nie mogłam się z nią spotkać:-(
;-);-)o jednak przyjadą to super , a co Pks podpasował bo pociąg coś niebardzo ???
A kawka z Donkat jak najbardziej udana:-):-) tylko szkoda że młody z Julitką się nie spotkał no i ta pogoda wrrrrrr![]()

a poza tym baaaardzo symaptyczna i rodzinka tez
Igorek nie chcial kolo mnie siedziec w samochodzie:-Agulka Donkat co u Was????
. nie zaluje trudu podrozy ( 4godz pociagiem w jedna strone) i biegania po peronach z Julitka na rekach przy przesiadkach
. Aga, wyglada w rzeczywistosci jak an zdjeciach, czyli nie wstawiala cudzych;-)
. dzieciaczki sliczniejsze i rozkoszniejsze na zywo
. J bardzo sympatyczny
. a domek....trzeba zobaczyc, zeby sie moc zachwycic!superowo!!!
: myla sobie wlosy szampnem rumiankowym do jasnych wlosow, bo chce byc blondynka

Jutro Ola ma juz rozpoczęcie przedszkole tzn tylko na godzinke idziemy i ja juz mam stresa więc wyobrażam sobie jak wy się stresujecie puszczając swoich 3 latków jak jak się stresuje przy 5 latce......

Poważnie niestety, jedną operację już przeszła - jeszcze będąc na Mazurach, drugą będzie miała we wtorek.
Autko nierewelacyjne - dziesięcioletnie Uno, ale dostaliśmy je od mojego wujka, więc gardzić nie będziemy. Jest w dobrym stanie, zadbany, mały przebieg. Na 2-3 lata wystarczy.

.