reklama

Wrześniówkowe mamy

ja już zmykam spac bo oczka się kleją
Aneta oby reszte wczasów nie było nerwowe i oczywiście żebyście mieli słoneczko
Agulkaudanego spotknia z Donkat
kurcze dziewczyny jak ja wam zazdroszcze...........nie moge tego przebolec ze nie jechaliśmy nad morze:wściekła/y:

reklama
ja już zmykam spac bo oczka się kleją
Aneta oby reszte wczasów nie było nerwowe i oczywiście żebyście mieli słoneczko
Agulkaudanego spotknia z Donkat
kurcze dziewczyny jak ja wam zazdroszcze...........nie moge tego przebolec ze nie jechaliśmy nad morze:wściekła/y:
To w przyszłym roku umawiamy się wspólnie i już

A tak w ogóle to dzień dobry Wszystkim BaBonom:-)

Edit: słonko na dworze to na BB pustki

Ostatnia edycja:
Witam :-)
Nuśka u nas cały dzień leje deszcz:wściekła/y:a co do spotkania w przyszłym roku to fajnie by było. Już rozmawiałam z D i możliwe że będziemy planowac urlop na lipiec to fajnie by było jak byśmy się spotkali w jakimśzym gronie.my z pewnością jak będziemy jechac to w strone Kołobrzegu ale na 2-3 dni mogli byśmy odskoczyc bliżej Sopotu:tak::-)

Witam :-)
Nuśka u nas cały dzień leje deszcz:wściekła/y:a co do spotkania w przyszłym roku to fajnie by było. Już rozmawiałam z D i możliwe że będziemy planowac urlop na lipiec to fajnie by było jak byśmy się spotkali w jakimśzym gronie.my z pewnością jak będziemy jechac to w strone Kołobrzegu ale na 2-3 dni mogli byśmy odskoczyc bliżej Sopotu:tak::-)

Nie no gdzieś bliżej Monia

A mi dzisiaj smutno bo się już żegnałyśmy z Anetką i taki mi już smutno:-(:-( że to tak szybko zleciało a było naprawdę sympatycznie , super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzieciaczki się super bawiły muszę przyznać że duża różnica w zachowaniu u maluchów między majem a teraz bo w maju tez się widzieliśmy ale teraz to maluszki się bawiły wzorowo nawet był ogrodnik GORDON :-):-):-) "przesadzali" drzewka w pensjonacie ;-);-)Zresztą my też bawiliśmy się wyśmienicie z całą rodziną Anetki jeszcze raz dziękuję

Agulka Donkat co u Was????

Gagulec
jak maluchy ??? Praca????Mąż ???

Witam się w słoneczny, niedzielny poranek:-) wczoraj pogoda na tyle się poprawiła, ze popołudnie spędziliśmy na plaży:-) i dziś też się zaraz wybieramy:-) wieczór oczywiście w miłym towarzystwie nuśki:-) aż żal że trzeba powoli już wyjeżdżać i to ostatni taki wieczór:-( Tuśka wczoraj była tak umęczona, że jak tylko odjechał Igorek wpakowała mi się na kolana i odrazu zasnęła:-D a rano była bardzo zdziwiona, ze nie jest w piżamie:-D co do wspólnych urlopów nad morzem w przyszłym roku to ja oczywiście bardzo chętnie:-) ale myślę, że raczej zdecydujemy się na powrót do Władysławowa:-) jednak tam nam się bardziej podobała;-) a co do miesiąca to wszystko zależy od tego kiedy młoda będzie miała zamknięte przedszkole:tak:

A co tu dziś tak puściutko:baffled: my właśnie spędzamy ostatni wieczór nad morzem:-( strasznie szybko mi to zleciał, ale czego było się spodziewać po 5 dniach:sorry2: po dzisiejszym dniu stwierdzam, że moje dziecko to mały mors szaleniec:-D ledwo ją zciągnęliśmy z plaży a już padał deszcz, a ona tylko wrzeszczała, że chce pływać i lubi deszcz:-D aż żal wyjeżdżać:-( w przyszłym roku koniechnie Władysławowo i chociaż 10 dni:tak: wieczorem nam tylko brakowało Nuśków:sorry2: jutro planujemy wyjazd stąd ok 14 po drodze muszę jeszcze zaliczyć zakupy w Rumii no i musimy wybrać się na wycieczkę do Sopotu:tak: bo nie przeżyję jeśli nie zobaczę sopockiego molo;-) no chyba zeby żabami rzucało to wtedysobie odpuszcze:sorry2:

Ale brzydka pogoda dzisiaj, zimno i co chwilka pada daszcz,ale takie ulewne zrywy. Z dozynek wrocilam z dyplomem i 2 kwiatkami na ogrodek.
Wymyslilam tort dla mlodego. Zrobie Tomka. Wycinaniem biszkopta i sklejaniem nie martiwe sie,ale znalazlam mase na tort, taka niby marcepanowa Marcepanowa oszukana masa do dekoracji tortów i ciast - MojeGotowanie.pl - Przepisy - Dla dziecka - Marcepanowa oszukana masa do dekoracji tortów i ciast jutro musze obczaic jaka wyjdzie i kupie barwniki spozywcze. Ciekawe,czy w sobote na gwaltu rety nie bede musiala okraglego piec.

Dzień dobry.
pogoda jest pod psem- pada, szaro, ponuro i ogólnie do bani, nic sie człowiekowi nie chce.

Gagulec
jak maluchy ??? Praca????Mąż ???
Nuśka ,miło, że pytasz ;-)maluchy kochane, na szczęście zdrowe, Nelcia rośnie jak na drożdżach i z dnia na dzień jest co raz to pocieszniejsza:-) Młody za to ma wahania w zachowaniu- raz jest aniołek do rany przyłóż a innym razem diabeł wcielony:sorry2:
Praca- w porządku, zostałam sama do 20 września bo mój współpracownik poszedł sobie na urlop i mam delikatny sajgonik ale i to przejdę:tak:
Maż, nie mąż;-):-) cały czas w trasie i już mnie to zaczyna denerwować bo wiecznie go nie ma, dzieci ojca nie mają a i szczerze mówiąc pieniędzy z tego tez nie widać:no:.

A co tu dziś tak puściutko:baffled: my właśnie spędzamy ostatni wieczór nad morzem:-( strasznie szybko mi to zleciał, ale czego było się spodziewać po 5 dniach:sorry2: po dzisiejszym dniu stwierdzam, że moje dziecko to mały mors szaleniec:-D ledwo ją zciągnęliśmy z plaży a już padał deszcz, a ona tylko wrzeszczała, że chce pływać i lubi deszcz:-D aż żal wyjeżdżać:-( w przyszłym roku koniechnie Władysławowo i chociaż 10 dni:tak: wieczorem nam tylko brakowało Nuśków:sorry2: jutro planujemy wyjazd stąd ok 14 po drodze muszę jeszcze zaliczyć zakupy w Rumii no i musimy wybrać się na wycieczkę do Sopotu:tak: bo nie przeżyję jeśli nie zobaczę sopockiego molo;-) no chyba zeby żabami rzucało to wtedysobie odpuszcze:sorry2:
Wszystko co dobre szybko się kończy, niestety:sorry2:

Ale brzydka pogoda dzisiaj, zimno i co chwilka pada daszcz,ale takie ulewne zrywy. Z dozynek wrocilam z dyplomem i 2 kwiatkami na ogrodek.
Wymyslilam tort dla mlodego. Zrobie Tomka. Wycinaniem biszkopta i sklejaniem nie martiwe sie,ale znalazlam mase na tort, taka niby marcepanowa Marcepanowa oszukana masa do dekoracji tortów i ciast - MojeGotowanie.pl - Przepisy - Dla dziecka - Marcepanowa oszukana masa do dekoracji tortów i ciast jutro musze obczaic jaka wyjdzie i kupie barwniki spozywcze. Ciekawe,czy w sobote na gwaltu rety nie bede musiala okraglego piec.
Justa, gratulacje dyplomu:-):-):-) Podziwiam Cie za te pichcenie:tak::tak::tak:
ja pewnie Młodemu kupię gotowca w cukierni:zawstydzona/y: ale teraz to bym nawet nie miałam kiedy piec:-(
Teraz czas zacząć pracować- wróciliśmy już do starych godzin urzędowania i godzinę dłużej mogę pospać- szał normalnie. Gorsze jest to, że jak wychodzić bedę to Młody już nie śpi i stoi w oknie ze smutną minką jak mama odjeżdża:-( Ale aby do środy, zacznie się przedszkole to może będzie inaczej.
A propos przedszkola- wczoraj wpadłyśmy z moją mamą w szał zakupowy i już nie martwię się, ze Młodemu zabraknie spodni dresowych:-D:-D:-D teraz zastanawiam się gdzie to wszystko pomieścić. Została mi tylko do kupienia kurtka zimowa i jakaś czapeczka z rękawiczkami i szaliczkiem, ewentualnie jakaś bluzeczka z długim rękawem.
Zmykam ale będę Was podpatrywać.
buziulki.

witam
Aneta wierzę że ciężko wam się rozstawac z morzem.....
Justyna koniecznie jak zrobisz tort to zrób fotki i pochwal się efektem:tak:
Gagulec fajnie że dzieciaczki zdrowe:tak:szkoda tylko że mąż cały czas w trasie i nie macie sie kiedy sobą nacieszyc...no i super że zakupki udane i młody obkubiony :-D
Agulka Donkat jak tam po spotkaniu ????
u nas też szaro buro i ponuro miała przyjechac koleżanka z dziecmi na kawkę ale córcia jej się rozchorowała i musiała odmówic. Jutro Ola ma juz rozpoczęcie przedszkole tzn tylko na godzinke idziemy i ja juz mam stresa więc wyobrażam sobie jak wy się stresujecie puszczając swoich 3 latków jak jak się stresuje przy 5 latce......

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja.

U nas słabe słoneczko się pojawiło. Sama w domu jestem, bo mąż pojechał na radę pedag., a Maciusia do dziadka odstawić. Nudzić się nie będą, bo idą do szpitala moją mamę odwiedzić (złamała na Mazurach nogę i musi przejść 2 operacje).

A i najważniejsze dla mnie, to od wczoraj mamy auto. :-) I nie zapłaciliśmy za nie ani grosza ;-):-)

Gagulec, Maciuś też raz aniołek, a raz diabełek. Taki urok chyba trzylatków.

Monia, ja powoli zaczynam się denerwować sprawą przedszkola, przede wszystkim dlatego, że Maciuś jeszcze posikuje majtki, zanim zawoła, to już parę kropel popuści.

Justa, wielki pokłon za pieczenie tortu i oby się udał.:tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry