Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To w przyszłym roku umawiamy się wspólnie i jużja już zmykam spac bo oczka się kleją
Aneta oby reszte wczasów nie było nerwowe i oczywiście żebyście mieli słoneczko
Agulkaudanego spotknia z Donkat
kurcze dziewczyny jak ja wam zazdroszcze...........nie moge tego przebolec ze nie jechaliśmy nad morze:wściekła/y:
a co do spotkania w przyszłym roku to fajnie by było. Już rozmawiałam z D i możliwe że będziemy planowac urlop na lipiec to fajnie by było jak byśmy się spotkali w jakimśzym gronie.my z pewnością jak będziemy jechac to w strone Kołobrzegu ale na 2-3 dni mogli byśmy odskoczyc bliżej Sopotu
:-)Witam :-)
Nuśka u nas cały dzień leje deszcza co do spotkania w przyszłym roku to fajnie by było. Już rozmawiałam z D i możliwe że będziemy planowac urlop na lipiec to fajnie by było jak byśmy się spotkali w jakimśzym gronie.my z pewnością jak będziemy jechac to w strone Kołobrzegu ale na 2-3 dni mogli byśmy odskoczyc bliżej Sopotu
:-)
a rano była bardzo zdziwiona, ze nie jest w piżamie
co do wspólnych urlopów nad morzem w przyszłym roku to ja oczywiście bardzo chętnie:-) ale myślę, że raczej zdecydujemy się na powrót do Władysławowa:-) jednak tam nam się bardziej podobała;-) a co do miesiąca to wszystko zależy od tego kiedy młoda będzie miała zamknięte przedszkole
my właśnie spędzamy ostatni wieczór nad morzem:-( strasznie szybko mi to zleciał, ale czego było się spodziewać po 5 dniach
po dzisiejszym dniu stwierdzam, że moje dziecko to mały mors szaleniec
ledwo ją zciągnęliśmy z plaży a już padał deszcz, a ona tylko wrzeszczała, że chce pływać i lubi deszcz
aż żal wyjeżdżać:-( w przyszłym roku koniechnie Władysławowo i chociaż 10 dni
wieczorem nam tylko brakowało Nuśków
jutro planujemy wyjazd stąd ok 14 po drodze muszę jeszcze zaliczyć zakupy w Rumii no i musimy wybrać się na wycieczkę do Sopotu
bo nie przeżyję jeśli nie zobaczę sopockiego molo;-) no chyba zeby żabami rzucało to wtedysobie odpuszcze
Nuśka ,miło, że pytasz ;-)maluchy kochane, na szczęście zdrowe, Nelcia rośnie jak na drożdżach i z dnia na dzień jest co raz to pocieszniejsza:-) Młody za to ma wahania w zachowaniu- raz jest aniołek do rany przyłóż a innym razem diabeł wcielony
Gagulec jak maluchy ??? Praca????Mąż ???

.Wszystko co dobre szybko się kończy, niestetyA co tu dziś tak puściutkomy właśnie spędzamy ostatni wieczór nad morzem:-( strasznie szybko mi to zleciał, ale czego było się spodziewać po 5 dniach
po dzisiejszym dniu stwierdzam, że moje dziecko to mały mors szaleniec
ledwo ją zciągnęliśmy z plaży a już padał deszcz, a ona tylko wrzeszczała, że chce pływać i lubi deszcz
aż żal wyjeżdżać:-( w przyszłym roku koniechnie Władysławowo i chociaż 10 dni
wieczorem nam tylko brakowało Nuśków
jutro planujemy wyjazd stąd ok 14 po drodze muszę jeszcze zaliczyć zakupy w Rumii no i musimy wybrać się na wycieczkę do Sopotu
bo nie przeżyję jeśli nie zobaczę sopockiego molo;-) no chyba zeby żabami rzucało to wtedysobie odpuszcze
![]()

Justa, gratulacje dyplomu:-):-):-) Podziwiam Cie za te pichcenieAle brzydka pogoda dzisiaj, zimno i co chwilka pada daszcz,ale takie ulewne zrywy. Z dozynek wrocilam z dyplomem i 2 kwiatkami na ogrodek.
Wymyslilam tort dla mlodego. Zrobie Tomka. Wycinaniem biszkopta i sklejaniem nie martiwe sie,ale znalazlam mase na tort, taka niby marcepanowa Marcepanowa oszukana masa do dekoracji tortów i ciast - MojeGotowanie.pl - Przepisy - Dla dziecka - Marcepanowa oszukana masa do dekoracji tortów i ciast jutro musze obczaic jaka wyjdzie i kupie barwniki spozywcze. Ciekawe,czy w sobote na gwaltu rety nie bede musiala okraglego piec.

ale teraz to bym nawet nie miałam kiedy piec:-(

teraz zastanawiam się gdzie to wszystko pomieścić. Została mi tylko do kupienia kurtka zimowa i jakaś czapeczka z rękawiczkami i szaliczkiem, ewentualnie jakaś bluzeczka z długim rękawem.
szkoda tylko że mąż cały czas w trasie i nie macie sie kiedy sobą nacieszyc...no i super że zakupki udane i młody obkubiony 
:-)