reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam
Donkat, super, że taki wypad Wam się trafił- i wyrwiecie się na chwilkę z domku i spędzicie przy okazji razem czas- ah w mojej sytuacji to marzenie:sorry2:
Anetasa, rozumiem, że pogoda zaczyna sprzyjać wakacyjnym wojaży;-)
Monia, podrzuć nam troszkę tego wczorajszego słonka bo u nas bardzo brzyyyyyyyyydko od samego rana- niby cieplutko a tak ponuro i jesiennie:-(
A ja zaczynam kolejny dzień walki z papierkami:-p i później weekend:happy:
Pozdrawiam, buziolki

reklama
Witam i ja.

Anet MIłEgo zwiedzania u nas pogoda straszna, leje, wieje i bryyyyyyyyyyyyyyy Fajnie że z Nuska się spotkałyście a ja raczej my z Donkat mamy plany, ale powiem dopiero jak ona swojego ukręci.

Gaguś walcz z papierami, jutro wolne

Pada i zimno sie zrobilo,blee Dzisiaj w plachach przewiezienie ksiazek do mnie do piwnicy, pudel z ubrankami ze strychu tez,ktore tez musze gdzies upchnac u siebie,a pozniej zaoferowalam sie jeszcze pomoc w szorowaniu mieszkania szwagierce. A wczoraj @ sie pospieszyla i padam na pysk. Mam nadzieje,ze w niedziele bedzie ladnie.
Donkat my tez szykujemy sie na wyprawe,ale musi S miec jakas trase niecalotygodniowa, tylko nocka, gora 2. Ale Julitka bedzie miala przygode!

No dla julitki z pewnością to będzie wielka przygoda:-) Tuśka by na takie coś nie poszłą:no: bo nadal boi się dużych samochodów:angry: a my właśnie wróciliśmy ze spacerku i uciekaliśmy przed deszczem:crazy: M śpi jak przestanie padać to chyba wyruszymy bo w deszcz to nic nie pozwiedzamy:crazy:

Witam witam

Ale pogoda jak środek jesieni :baffled::wściekła/y::-(:-(:-( gdyby chociaż nie padało a prognoza pokazuje że tak dzisiaj przez cały dzień .
Naprawdę szkoda bo w takiej pogodzie wiele miejscowości traci swój urok

reklama
Normalnie wkurzam się przeglądając i przymierzając ubrania Mateuszowi. Wszystkie spodnie na nim wiszą spadają z dupci....a jak są dobre to zas krótkie:wściekła/y:chudzielec mały:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry