reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Dzień dobry.
Widzę, że temat kupowania ciuszków na topie:-) mnie tez jeszcze trochę czeka bo wiadomo w przedszkolu będzie wycierał wszystko na maksa. Teraz w sobotę byliśmy na małych zakupach i Młody jest " bogatszy" o dwie pary spodni dresowych plus fajna grubiutka bluza z kapturem, wiec na początek będzie w czym miał latać, ale na zime to musowo kilka par rajstop trzeba dokupić no i muszę poprzymierzać kurtki, które ma bo chyba też mnie czeka kupno zimowej.

Ja zdazylam sobie zrobic, wiec przyszlam z kawusia. Ale spac mi sie chce,a musze wykrochmalic reczniki, podlac truskawki,bo nasadzilam nowe i mialam firany wyprac i okno umyc w pokoju,ale checi mnie opuscily

witam!!!!!!!

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
taka jestem happy, bo.........................P ma trase nad morze i nas na weekend zabierze ze soba:-):-):-):-):-):-):-):-)
pogoda do dupy, co prawda, ale za przejazd i nocleg nie ebdziemy przeciez placic, wiec....szkoda nie skorzystac.

mialam na poczatku obiekcje i odmowilam, bo w dodatku jutro mamy kursowego grilla, a w sobote mieslimy miec grilla rodzinnego u mamy na pozegnanie lata. jednak przemyslaam, ze w tym roku nigdzie razem nie bylismy, wiec jedyna szansa.

trzymajcie kciuki, zeby nas patrol nie zlapal i zeby anm an miejscu glow nie pourywalo od wiatru;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D

milego wekendu!

reklama
Witam się wieczorowo:-) powiem Wam, ze prognozy podawane w tv są rozbieżne z tym co się dzieje:crazy: do południa udało nam się spędzić trochę czasu na plaży i nawet nogi pomoczyć i nawet złapać trochę słonka:-) później byliśmy w Gdyni w porcie na wycieczce i później na zakupach :-) kupilam sobie bluze i kurtkę:-) a wieczorek w bardzo miłym towarzystwie:-) chyba się domyślacie kogo;-) właśnie Nusia nie podziękaowałam Ci za spotkanko:-) i do juterka;-)
Donkat melduj szybko gdzie będziecie :-) może uda nam się spotkać;-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry