reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
kobiety, a jak ubieracie dzieci do tego przedszkola na pierwszy dzien? odswietnie?
no własnie nie, niuna bedzie 7 godzin wiec zalezy mi żeby było jej wygodnie.... jakas spódniczka, rajstopki i bluzeczka ale bez szału bo jak beda malowac farbkami to zeby później nie było mi smutno że ubranko poplamione...
spodnie do przedszkola to tylko dresowe, żeby nie krępowały ruchów i żeby nie miała problemów z rozbieraniem....

wczoraj bylismy na zakupach pod przedszkole w auchan sa rewelacyje rajstopki z serii disney za 9zl, spodnie dresowe z hello kitty po 19zl ( a w H&M po 59) wiec jak ktos ma blisko to warto sie wybrac....

Agula jak juz pisałam na watku przedszkole sama nie wiem kiedy mi ta ciąża zleciała - szok... nie moge sie juz doczekac :)))

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, zazdroszcze spotkania:-(
Gagulec u nas z trasami tak samo, jak pojedzie to na caly tydzien i zna tylko 1 zaladunek i rozladunek,a pozniej co w rece wleci.
Asia a tatuaz 2 bedzie???

Melduję się z domku:-) wróciliśmy przed 4 trochę odespałam ale jakaś tąpnięta chodzę:baffled: w lodówce światło a na zakupy nie mam jak iść bo leje:wściekła/y: jak się ogarnę to siądę na dłużej i poodpisuje;-)

Dziewczyny, zazdroszcze spotkania:-(
Gagulec u nas z trasami tak samo, jak pojedzie to na caly tydzien i zna tylko 1 zaladunek i rozladunek,a pozniej co w rece wleci.
Asia a tatuaz 2 bedzie???
obowiązkowo :))) na tym z Julcia w dużej dłoni trzyma mniejszą a na tym nowym Lenkowym w dłoni beda małe stópki :) i taka samo na górze imie na dole data urodzenia :)

ja tam lubie tatuaze więc nie mam nic przeciwko... z reszta sama planuje sobie zrobic....

witam!!!!

alez poogda! zimnoooooooooooooooo!!!!!!!!!!!

jak przepale po poludniu na wode, to puszcze tez troche ciepelko na dom:-)

sprzatam dzis, bo syf w domu zostawilam wyjezdzajac:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

moje dziecie w ten deszcz polecialo z psem an pole i to w dodatku daleko, bo tesciu nie zamknal bramy, wiec niunka gonila Psotke i spotkalam je na polu sasiada:baffled::baffled::baffled: kurtka, kalosze mokre. reszta dnia w domku:sorry2:

za godzinkę Mateusza odstawię do sąsiadki a z Olą pójdę do przedszkola....

powodzenia z Ola!

ja dzwonilam dzis do anszego przedszkola i jutro nie ida jeszcze dzieci. jest tylko spotkanie dla rodzicow. dzici zaczynaja od czwartku.

wczoraj bylismy na zakupach pod przedszkole w auchan sa rewelacyje rajstopki z serii disney za 9zl, spodnie dresowe z hello kitty po 19zl ( a w H&M po 59) wiec jak ktos ma blisko to warto sie wybrac....

wlasnie musze zakupic sporor rajtuzek i spodenek jeszcze

u nas tez tak jest. rzadko zna kolejne trasy. teraz tak sie zlozylo, ze to byl kon iec tyg. wiec moglysmy jechac.

a na ddoatek, to dzis P ma rozladunek w Krakowie, apotem znow zaladunek w Jeleśni i trase pod Gdansk:-D:-D:-D:-DJuz pytal, czy z nim jedziemy:rofl2::rofl2:

ja tam lubie tatuaze więc nie mam nic przeciwko... z reszta sama planuje sobie zrobic....

oj, ja nie:no::no::no::no:
jesli u kobiety, to tylko cos malenkiego, delikatnego. sama bym nie zrobila:no::no:

No podczytałam na spokojenie i mogę teraz zasiąść z kawką:-) u nas nadal leje:wściekła/y: drugie pranie się kręci i nie wiem kiedy mi przy tej pogodzie to poschnie:angry:
Donkat, Agulka super, ze spotkanko doszło do skutko i wszystko się Wam udało:-)
Donkat co do jazdy samochodem to Niuńka uwielbia a wnocy zazwyczaj śpi:-) tym razem obudziła się około 1 i do 2 gadała z babcią po czym zasnęła spowrotem;-) a w domku wrzuciłam ją do łóżka i spała jak zaczarowana do 9:tak:
Majandra super, że się Wam z tym autkiem udało:tak:
Asiek my to mamy ze sobą dużo wspólnego;-) też obkupiłam małą w auchon w dresiaki z hello kitty i jeszcze wzięłam jedne z księżniczka;-) i oczywiście rajtuzki:tak: wogóle muszę przyznać, ze urlop pod względem zakupowym bardzo się udał:-D bo obkupiłam małą niesomowicie a i sobie kupiłam kurtkę, bluze i dwa sweterki do geterków także mi zima nie straszna:-D martwię się teraz o to wesele bo jak będzie tak zimno to chyba zamarzniemy tam:-(
Monia co do przedszkola to ja jakoś stresu przed jutrzejszym dniem nie mam:no: obawiam się raczej kolejnych dni:baffled: bo w pierwszy dzień to Niuńka nie do końca będzie świadoma czym to pachnie a potem może być gorzej:baffled: dzwoniłam tam dzisiaj upewnić się, że jutro to już normalny dzień a nie tylko jakieś tam powitanie żebym wiedziała jak młodą ubrać;-) także moja leci w dresiakach bo tak mi się wydaje będzie najwygodniej:tak:

Witam i ja.

Asiek jak tylko Twój zrobi ten tatuaż, pokarz nam go od razu, ja też mam takie marzenie walnac małą dziarę...................... zobaczymy

Pogoda nawet, nawet, temp nie za zimna, ale pada średnio co godzinę, tata się wkurza, bo na dachu siedzi i robota idzie jak krew z nosa.

Byłam dzis na spotkaniu w przedszkolu, mały od razu do zabawek, jutro już będa leżakować więc ubieram wygodnie. Adaś dostał szafkę z AUTEM..........

Donus my wczoraj puściliśmy trochę orzewanie podłogowe, bo brrrrrrrrr zimnica......... ale nie szalejemy, bo musimy sie do niższych temp przyzwyczaić.............. na starym domku to nawet pod 28 stopni podchodziło w domu, a tu będzie max 24........... ale wiem, że tak zdrowiej
chyba jakieś fotki muszę zgrać i wkleić.

Jak któraś oglądała Galerianki to polecam Świnki,,,,,,,,,,,,,,,,,, tym razem o chłopakach............... dla mnie to było SZOK

reklama
witam wieczorowo!

mala juz padla. komp caly moj;-)

moja mama jest w szpitalu:-(:-(:-(
cos sie dzieje nie tak. w weekend podobniez zapuchla jej mocno twarz i pol szyi, ze ja dusilo. pojechali an pogotowie. dali jakies leki, niby ustalo. a podbniez wczesniej byla u lekarki, to dala jej cos antyhistaminowe, bo to mialo byc na tle alergicznym. ( mama ogolnie czesto wstawala z zapuchnieta twarza rano, ale o wiele mniejsze obrzeki byly i tlumaczyla sobie to wiekiem). dzis podobniez zaczela znowu puchnac i nawet objelo to reke. bratowa wiec wziela sprawy w swoje rece , zadzwonila do lekarki, a ta mowila, zeby jechac do szpitala, bo mamy wyniki krwi nie sa za dobre. pojechaly. mama zostala na wewnetrznym. mam nadzieje, ze ja przebadaja wszerz i wzdluz, zeby bylo wiadomo co i jak, bo takie elczenie na slepo, to moze tylko przyniesc gorsze skutki.
z siostra myslimy, ze to albo nerki, albo moze pluca-Jasia kopci jak smok!
we czwartek skocze do niej:-(:-(

dzis mialam swoj pierwsz raz....wymieniania zarowki w swiatlach w samochodzie. z rozpedu zmienilam dobra na dobra, ale potem sie porpawilam. jestem z siebie dumna, bo zrobilam to bez niczyjej instrukcji. w dodatku dupa mi przy tym zmokla, bo lalo!

Donkat co do jazdy samochodem to Niuńka uwielbia a wnocy zazwyczaj śpi:-) tym razem obudziła się około 1 i do 2 gadała z babcią po czym zasnęła spowrotem;-) a w domku wrzuciłam ją do łóżka i spała jak zaczarowana do 9:tak:

no to zazdroszcze, bo moj typek, to jest cieeezki do jazdy. nawet w TIRze jej sie nudzilo, a przeciez nie siedziala non stop przykuta do fotelika

BUUUUUUUUUUUUU JAK zimno:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:leje i leje:angry:

oj, strasznie!
u nas 11st, wiatr i deszcz! jutro ma byc tak samo:angry::angry: coz sie dziwic, jak Tatrach snieg po kostki, a turysci w krotkich spodenkach-komicznie to wygladalao

Donus my wczoraj puściliśmy trochę orzewanie podłogowe, bo brrrrrrrrr zimnica......... ale nie szalejemy, bo musimy sie do niższych temp przyzwyczaić.............. na starym domku to nawet pod 28 stopni podchodziło w domu, a tu będzie max 24........... ale wiem, że tak zdrowiej
chyba jakieś fotki muszę zgrać i wkleić.

Jak któraś oglądała Galerianki to polecam Świnki,,,,,,,,,,,,,,,,,, tym razem o chłopakach............... dla mnie to było SZOK

piecuchy, ja jak mam 22st to juz mi poliki wyskakuja z goraca. teraz jest 20 w domu, bo delikatnie sie pali i mam wypieki

SWINKI? nie slyszalam.:no:masz z wiadomego zrodla?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry