Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no własnie nie, niuna bedzie 7 godzin wiec zalezy mi żeby było jej wygodnie.... jakas spódniczka, rajstopki i bluzeczka ale bez szału bo jak beda malowac farbkami to zeby później nie było mi smutno że ubranko poplamione...kobiety, a jak ubieracie dzieci do tego przedszkola na pierwszy dzien? odswietnie?
obowiązkowoDziewczyny, zazdroszcze spotkania:-(
Gagulec u nas z trasami tak samo, jak pojedzie to na caly tydzien i zna tylko 1 zaladunek i rozladunek,a pozniej co w rece wleci.
Asia a tatuaz 2 bedzie???

kurtka, kalosze mokre. reszta dnia w domku
za godzinkę Mateusza odstawię do sąsiadki a z Olą pójdę do przedszkola....
wczoraj bylismy na zakupach pod przedszkole w auchan sa rewelacyje rajstopki z serii disney za 9zl, spodnie dresowe z hello kitty po 19zl ( a w H&M po 59) wiec jak ktos ma blisko to warto sie wybrac....
Gagulec u nas z trasami tak samo, jak pojedzie to na caly tydzien i zna tylko 1 zaladunek i rozladunek,a pozniej co w rece wleci.

Juz pytal, czy z nim jedziemy

ja tam lubie tatuaze więc nie mam nic przeciwko... z reszta sama planuje sobie zrobic....

drugie pranie się kręci i nie wiem kiedy mi przy tej pogodzie to poschnie

wogóle muszę przyznać, ze urlop pod względem zakupowym bardzo się udał
bo obkupiłam małą niesomowicie a i sobie kupiłam kurtkę, bluze i dwa sweterki do geterków także mi zima nie straszna
martwię się teraz o to wesele bo jak będzie tak zimno to chyba zamarzniemy tam:-(
obawiam się raczej kolejnych dni
bo w pierwszy dzień to Niuńka nie do końca będzie świadoma czym to pachnie a potem może być gorzej
dzwoniłam tam dzisiaj upewnić się, że jutro to już normalny dzień a nie tylko jakieś tam powitanie żebym wiedziała jak młodą ubrać;-) także moja leci w dresiakach bo tak mi się wydaje będzie najwygodniej
Donkat co do jazdy samochodem to Niuńka uwielbia a wnocy zazwyczaj śpi:-) tym razem obudziła się około 1 i do 2 gadała z babcią po czym zasnęła spowrotem;-) a w domku wrzuciłam ją do łóżka i spała jak zaczarowana do 9![]()
BUUUUUUUUUUUUU JAK zimnoleje i leje
![]()

coz sie dziwic, jak Tatrach snieg po kostki, a turysci w krotkich spodenkach-komicznie to wygladalaoDonus my wczoraj puściliśmy trochę orzewanie podłogowe, bo brrrrrrrrr zimnica......... ale nie szalejemy, bo musimy sie do niższych temp przyzwyczaić.............. na starym domku to nawet pod 28 stopni podchodziło w domu, a tu będzie max 24........... ale wiem, że tak zdrowiej
chyba jakieś fotki muszę zgrać i wkleić.
Jak któraś oglądała Galerianki to polecam Świnki,,,,,,,,,,,,,,,,,, tym razem o chłopakach............... dla mnie to było SZOK
masz z wiadomego zrodla?