Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam.
Dziś Maciuś bez zająknięcia poszedł do przedszkola. Nawet nie mógł się już doczekać dzieci, jak go rozbierałam.
Monia, ja wczoraj fajne kaloszki kupiłam w Carrefourze. Za 30 zł. Dziś muszę iść po pościel.

Miałam kupić też kocyk, ale po tym ile wydałam, to stwierdziłam, że dam mu jeden z domu, taki mało dziecięcy, ale trudno, raczej płakać z tego powodu nie będzie
Zobacz załącznik 280438
S wczoraj taka sztuczke wymyslil,ze mlody spadl buzia na podloge i ma rozwalone ustaMyslalam,ze go zabije,ale on sam prawie sie poplakal to juz mu nic nie mowilam
Justyna cóż tatusiowie mają takie zabawy :/ ja jak czasem patrze co P wyprawia z Julią to myślę że chyba zaraz urodze z nerwów.... tylko ja mam taki charakterek że jak by niuni sie cos stało to zaraz bym sie do niego "rzucała", nie dokońca potrafie być obiektywna....