reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
My kalosze dla Tuśki mamy:tak: ale moze faktycznie i mnie by się przydały:baffled: jakieś ładne kololowe jak mawia Tuśka;-) byłam z młodą dziś w CCC popatrzeć za jesiennymi, ale dobrze że nic nie kupiłam bo w domku pomierzyłyśmy z wiosne i okazało się, ze jeszcze dobre:-) za to jutro czeka mnie wydatek 270zł:wściekła/y: na szczepionkę:baffled: zła jestem jak szlak ale jak trzeba to trzeba:sorry2: do tej pory jak miałam kase to młoda podziębiona a jak zdrowa to znów kasy brak:baffled: a teraz już nie mam wyjścia muszę ją szybciutko zaszczepić, bo do grupy Tuśki trafiła córcia koleżanki, o której wiem, ze jest nosicielką pneumokoków więc nie ma na co czekać:no: już ugadałam sie w przychodni, ze jutro bede:tak: tylko kaski szkoda bo po weselichu pustki w kieszeni:zawstydzona/y: a jaeszcze jutro muszę zanieść w zębach 361zł za przedszkole:crazy: ciężko widzę ten miesiąc zwłaszcza, ze ten cholerny frank szwajcarski znów szaleje:wściekła/y:
Justa współczuje sytuacji na rynku pracy:-( ale pozostaje mieć nadzieję:tak: trzymam kciukasy abyś wreszcie coś trafiła:tak:

Asiek normalnie płacimy 151zł stałej opłaty + 5 zł za każdy dzień za jedzenie więc miesięcznie pod warunkiem, ze młoda jest codziennie wychodzi 261zł, ale w tym miesiącu muszę zapłacić jeszcze jednorazowo ubezpieczenie 50zł i komitet rodzicielski też jednorazowo 50zł więc od przyszłego miesiąca to będzie w granicach 260zł;-)

no tak we wrzesniu najwiecej wydatków :/ a w jakich godzinach Natalka przebywa w przedszkolu??? bo ja mam oplacone do 15 ale zawsze niunie szybciej odbieram :) tak koło 14 30...

Asiek u nas przdszkole jest od 6 do 17 i bez względu na to ile tam jest za tyle płace:crazy: ja młodą odwoże przed 8 i odbieram po 14 przynajmniej narazie bo docelowo ma być do 15 chociaż nie wiem czy nie zostanie tak, ze po podwieczorku ją odbieramy;-) plus przedszkola jest już taki, że młoda wykapana już po kolacji leży w łóżeczku;-)

fajowe są te kalosze w biedronce dla dzieci muszę na nie zapolowac dla Oli...
Donkat Mateusz cwiczy bardzo chętnie nawet sam bierze plansze i kartoniki i układa ...jak czytamy książeczki to tez zwracam mu uwagę na te zwierzątka co sa na planszy i jakie dźwięki wydają. A jak widzi na GG moje zdjęcie to mówi ,,mama-ha ha ha"bo tak jest na planszy:-D
Nuśka Gagulec jak chłopcy zdrowsi już???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry