reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
napisałam w odpowiednim wątku................ ale zaczęły mi coś smarkać...... daję im medykamenty i zobaczymy, oby tylko gorączki nie było
na odpowiednim wątku już przeczytałam..........a te katary kaszle to wszystko przez tą pogodę bo rano zimnica jak nie wiem co a w południe cieplutko słonce świeci .........

Witam się i ja:-) odstawiłam młodą dzisiaj do przedszkola a sama po powrocie walnęłam się spać i jakaś zakręcona teraz jestem:baffled: wypiłam 2 kawy a nadal ziewam:szok: pranko się kręci zaraz idę wieszać, a za oknem szaro-buro i ślumpi deszcz:wściekła/y: jak ja nie znoszę jesieni:sorry2:

witam!!!!!!!!!!

oj, w koncu chwlka an odpoczynek:tak::tak:

bylam dzis w PUP, przy okazji wpadlam do ciuchow i obkupilam niunke:-):tak:

zrobilam zakupki, tylko...zapomnialam miesa na niedziele an obiad, a mamy urodzinowych gosci:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

w Carrefourze niby sa w promocji rajstopki z Woli po 9zl. pisze niby, bo u nas dzis byly same niedobitki i to dla chlopcow:baffled:
poza tym sa taniutkie cukierki i zelki an wage:tak::tak:

po 16.09 maja byc w Biedronce kalosze

zupka ugotowana i zjedzona:-p
poodkurzlam
pranko sie pierze, tylko ciekawe, jak wyschnie, bo sie rozpadalo na calego:crazy:juz od jutra ma byc ladniej:-)

Wczoraj bylismy na tańcach i Mai sie podoba, ale zapierdziel od samego początku.......... bez przerw przy dośc szybkiej muzyce...... młoda padała o 19:30

noooo, w takich profesjonalnyc tancach tak jest:tak:
super, niech gwiazda cwiczy:-)

u kolezanki w przedszkolu sa tance nawet dla 3latkow-fajowo:laugh2:

napisałam w odpowiednim wątku................ ale zaczęły mi coś smarkać...... daję im medykamenty i zobaczymy, oby tylko gorączki nie było

oby:tak:
a Ty jak? przeszlo?

Ale dola zalapalam... Skladalam papiery do Briko,bo buduja u nas i juz obdzwaniali wybranych. Jest fajna oferta w Mogilnie w PUP do sklepu z butami,ale ja naleze do Gniezna,a oni biora tylko przez urzad,bo dzwonilam. Znowu szukaja do Cukierni sprzedawce, w zeszly piatek zlozylam papiery i dzisiaj znowu w gazecie bylo ogloszenie to zadzwonilam do kierownika. Powiedzial mi,ze skoro wtedy nie odezwal sie,to teraz jestem raczej bez szans. Taka beznadziejna jestem? Agulka a Ty szukasz pracy?

reklama
Donkat jak dobrze ze dałaś znać z kaloszami, bo ja właśnie musze kupić :))))) i juz rozgladałam sie po allegro :)

Justyna nie zazdroszcze :(((

cofam swoją radość- kalosze beda ale od rozmier 28 :( a szkoda bo cena swietna :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry