reklama

Wrześniówkowe mamy

Agulka wszystkiego naj naj naj.......
Aneta fajnie że Natalka już zaczyna akceptowac przedszkole
Asia i jak u okulisty?
Justyna wypiłas całe winko? bo ja chętnie bym lampkę dziś wieczorem wypiła
Donkat u nas świeci słoneczko więc zapraszam do nas
Gagulec jak Damianek?

reklama
Już jestem po wizycie :( no i nie mam humorku :(
niunia faktycznie zezuje, ma astygmatyzm, 4 października bedzie miała badanie dna oka i okaże sie czy ma wade wzroku czy tylko zeza, wówczas też lekarka zdecyduje czy zakładamy okulary czy da skierowanie do ośrodka na zabieg :((( ach...

mam do Was mamusie pytanko, chyba juz 3 razy miałam pisac i ciągle zapominałam :/
czy dajecie cos naszym przedszkolaczkom na wzmocnienie?? widze ze Donkat podaje tran, nam juz dosc dawno sie skończył i chyba znów zakupie...

przepraszam ze tak tylko o sobie ale zmartwiłam sie i brak weny do pisania :(

Już jestem po wizycie :( no i nie mam humorku :(
niunia faktycznie zezuje, ma astygmatyzm, 4 października bedzie miała badanie dna oka i okaże sie czy ma wade wzroku czy tylko zeza, wówczas też lekarka zdecyduje czy zakładamy okulary czy da skierowanie do ośrodka na zabieg :((( ach...

mam do Was mamusie pytanko, chyba juz 3 razy miałam pisac i ciągle zapominałam :/
czy dajecie cos naszym przedszkolaczkom na wzmocnienie?? widze ze Donkat podaje tran, nam juz dosc dawno sie skończył i chyba znów zakupie...

przepraszam ze tak tylko o sobie ale zmartwiłam sie i brak weny do pisania :(
Asiu będzie dobrze zobaczysz ...

Asiek trzymam kciukasy aby wszystko było dobrze:tak: wiem, że łatwo się mówi ale nie zamartwiaj się na zapas:sorry2:
Agulka strasznie nie cierpię takich interesownych ludzi:angry:

A my już w domku od pół godzinki:-) i oby nie zapeszyć jest coraz lepiej:tak: dziś wogóle bez płaczu:tak: tylko jak usłyszała, że już jestem to uderzyła w ryk i biegiem do mnie:baffled: pani się śmiała, że to mały cwaniaczek i nie może pokazać mamie, ze w tym przedszkolu to wcale nie jest tak źle bo wtedy mama się napewno nie ulituje;-):-D myślę, że te jej płacze już długo nie potrfają:sorry2: i wynikają właśnie z tego, że nas testuje a nóż się uda i zrezygnujemy i będzie mogła nadal rządzić w domu;-):-D

Ja jestem w trakcie podawania Bioaronu,bo to sie daje przez 2 tygodnie.
Asia moja szwagierka tez ma astygmatyzm i nosi okulary. Tzn. ona nosi do prowadzenia auta i chyba do kompa,a w zwiazku z tym dostala specjalne okulary.

Aneta, a jak twoja mama sobie daje rade obok? Fajnie tak blisko pracowac?
nie wiem czy pamietasz, jak mowilam, ze chcialabym zeby moja mama sobie fajna prace znalazla i jej sie udalo :) Zaczela pracowac jako asystent przedszkolanki i w ogole jest szczesliwa bo brak Olafa sobie wynagradza tym

Harsh fajną pracę sobie znalazła twoja mama:tak:mi się własnie marzy taka praca tylko przy moim wykształceniu to se mogę pomarzyc:sorry2:

dzieciaczki juz w łóżkach a ja odreagowuje dzisiejszy dzień przy małym z pianką:rofl2:oj jacy oni dzis niedobrzy byli normalnie 2 diabełki:sorry2:

Ostatnia edycja:
Aneta, a jak twoja mama sobie daje rade obok? Fajnie tak blisko pracowac?
nie wiem czy pamietasz, jak mowilam, ze chcialabym zeby moja mama sobie fajna prace znalazla i jej sie udalo :) Zaczela pracowac jako asystent przedszkolanki i w ogole jest szczesliwa bo brak Olafa sobie wynagradza tym

Zadowolona:-) tylko trochę jej dojazdy doskwierają:sorry2: ale mówi, że przynajmniej praca z miłymi ludźmi i normalne pieniądze:-) swoją drogą to jeszcze nie postawiła za załatwienie roboty a pierwszą wypłate odebrała:-D

Monia to zdrówko:-)bo ja też piwko popijam;-)

reklama
Harsh fajną pracę sobie znalazła twoja mama:tak:mi się własnie marzy taka praca tylko przy moim wykształceniu to se mogę pomarzyc:sorry2:

dzieciaczki juz w łóżkach a ja odreagowuje dzisiejszy dzień przy małym z pianką:rofl2:oj jacy oni dzis niedobrzy byli normalnie 2 diabełki:sorry2:

moi dziś o 19:50 juz spali

Bratówka jednak przyjechała bezinteresownie co mnie zdziwiło, tylko tak wpadli......................... do tej pory wpadali tylko 2 razy do roku a tu .............. na weselu i poprawinach usiedli na przeciwko nas, dzis odwiedziny, w niedzielę chrzciny a potem urodzinki Adasia.................... limit wizyt wyczerpany na conajmniej 2 lata.

Oki ja spadam świętować z mężusiem, w kominku napalone, wino nalane, więc mozna posiedzieć.........

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry