reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
no wlasnie, a jak w pracy?
juz na nowym stanowisku jestes?
Na razie jestem cały czas na info, z doskoku na kasie (jak są kolejki). Dziś weszłam na kasę i było mi tak dziwnie, miałam wrażenie, że ludzie wchodzą na mnie :szok::-D

Agulka, jeździ się naprawdę dobrze. Mój mąż jest ostrożnym kierowcą i takim trochę zaśniedziałym, ale ogólnie ok. Choć zdążył już jakiemuś sąsiadowi lakier na zderzaku zarysować :zawstydzona/y::-p Musieliśmy już ponad 100 zł władować, ale to i tak z pieniędzy, które miały pójść na zakup tego auta, więc nie jest aż tak żal.

Co do zespołu tanecznego to tez jestem zadowolona, bo tu tak bardziej juz profesjonalne będzie podejście niż w "wioskowym" zespole
No, ze stronki widać, że jak najbardziej profesjonalne.

Witam wieczorowo:-) u nas jako tako:baffled: w kwestii przedszkola oczywiście:baffled: w piątek było już całkiem nieźle i bałam się starsznie co będzie po wekendzie:baffled: no i był poranek zpłaczem ale już nie zapierała się i obyło się bez histerii i nawet pobiegła sama na sale;-) jak ją odbierałam to Pani powiedziała, że myślała, że będzie gorzej ale było w sumie ok:tak: tzn do spanka ładnie sie bawiła, ładnie zasnęła tylko przed podwieczorkiem już zaczęła marudzić, a wtrakcie płakać :-( suma sum,arum jestem dobrej myśli i mam nadzieję, ze z dnia na dzień będzie choć trochę łatwiej:sorry2: czasu mi pomimo tego, ze młoda w przedszkolu na wszystko brakuje:szok: do południa sprzątanie, gotowanie itp a o 14 pędem po młodą:tak: a później to już całe popołudnie tylko nasze:-) a to plac zabaw, a to sala zabaw a dziś byłyśmy na gofrach:-) staram się spędzać z nią czas na maksa aż M jest zły bo co wraca z pracy to pusty dom bo my już gdzieś wybyłyśmy;-) mała zrobiła się strasznie mamusiowata:sorry2: ciągle się tuli do mnie i po powrocie z przedszkola ani na chwilę nie chce mnie stracić z oczu:sorry2: ciągle tylko mamuniu mauniu słychać;-) martwi mnie tylko to, żę wcześniej była doś odważna i nie bała się obcych a teraz jak tylko ktoś wejdzie do domu kogo nie zna to prawie wskakuje na mnie z okrzykiem boje się nie znam tej pani, pana:sorry2:
Gaguś zdrówka dla Damianka życzę i oby Nelcia nie załapał:tak:

reklama
Witam o poranku:-) mała już w przedszkolu i dziś już znacznie lepiej:-) tfu tfu oby nie zapeszyć;-) rano trochę popłakiwała ale potem stwierdziła, że skoro mama nie moze to Zosia się nią zaopiekuje:-D później zastanawiała się jaka zupa będzie:-D a potem 3 razy się upewniła, że po podwieczorku ją odbiore;-) i obyło się bez płaczu ładnie mi dała buziaka i pobiegła na sale:tak: Trzymajcioe kciuki oby najgorsze było już powolutku za nami:sorry2: spadam na zamknięty powklejać wreszcie zaległe zdjęcia;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry