Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
??????????????????no wlasnie, a jak w pracy?
juz na nowym stanowisku jestes?
Na razie jestem cały czas na info, z doskoku na kasie (jak są kolejki). Dziś weszłam na kasę i było mi tak dziwnie, miałam wrażenie, że ludzie wchodzą na mnieno wlasnie, a jak w pracy?
juz na nowym stanowisku jestes?

Musieliśmy już ponad 100 zł władować, ale to i tak z pieniędzy, które miały pójść na zakup tego auta, więc nie jest aż tak żal.No, ze stronki widać, że jak najbardziej profesjonalne.Co do zespołu tanecznego to tez jestem zadowolona, bo tu tak bardziej juz profesjonalne będzie podejście niż w "wioskowym" zespole
Agulka, jeździ się naprawdę dobrze. Mój mąż jest ostrożnym kierowcą i takim trochę zaśniedziałym, ale ogólnie ok.
w kwestii przedszkola oczywiście
w piątek było już całkiem nieźle i bałam się starsznie co będzie po wekendzie
no i był poranek zpłaczem ale już nie zapierała się i obyło się bez histerii i nawet pobiegła sama na sale;-) jak ją odbierałam to Pani powiedziała, że myślała, że będzie gorzej ale było w sumie ok
tzn do spanka ładnie sie bawiła, ładnie zasnęła tylko przed podwieczorkiem już zaczęła marudzić, a wtrakcie płakać :-( suma sum,arum jestem dobrej myśli i mam nadzieję, ze z dnia na dzień będzie choć trochę łatwiej
czasu mi pomimo tego, ze młoda w przedszkolu na wszystko brakuje
do południa sprzątanie, gotowanie itp a o 14 pędem po młodą
a później to już całe popołudnie tylko nasze:-) a to plac zabaw, a to sala zabaw a dziś byłyśmy na gofrach:-) staram się spędzać z nią czas na maksa aż M jest zły bo co wraca z pracy to pusty dom bo my już gdzieś wybyłyśmy;-) mała zrobiła się strasznie mamusiowata
ciągle się tuli do mnie i po powrocie z przedszkola ani na chwilę nie chce mnie stracić z oczu
ciągle tylko mamuniu mauniu słychać;-) martwi mnie tylko to, żę wcześniej była doś odważna i nie bała się obcych a teraz jak tylko ktoś wejdzie do domu kogo nie zna to prawie wskakuje na mnie z okrzykiem boje się nie znam tej pani, pana

Ja tu z dobrym winkiem domowym winogronowym przyszlam,a nie ma zadnego zielonego swiatelka:-(

ale nie swiecisz sie

później zastanawiała się jaka zupa będzie
a potem 3 razy się upewniła, że po podwieczorku ją odbiore;-) i obyło się bez płaczu ładnie mi dała buziaka i pobiegła na sale
Trzymajcioe kciuki oby najgorsze było już powolutku za nami
spadam na zamknięty powklejać wreszcie zaległe zdjęcia;-)