asiek1000
mama Juli & Leny
suuuper Anetka pewnie już Ci owiele lżej na serduszku
ja mam troche inaczej bo jak niunia jest w przedszkolu to mam tyyyyyyle czasu az nie wiem co mam ze sobą zrobić...
Julcia też nadal chetnie chodzi do przedszkola- nawet ma już swoje ulubione koleżanki, haha
Agula świetna sprawa z tymi tańcami
)
Majandra ja tez 100 razy bardziej wolałam być na info inż na kasie, teraz po ciuchu mam nadzieje ze wróce na dawne stanowisko.....
dziewczynki trzymajcie dzis za nas kciuki bo o 12 mamy okuliste, ostatnim razem jak byłam z Julą to normalnie horror i juz sie boje
((
Julcia też nadal chetnie chodzi do przedszkola- nawet ma już swoje ulubione koleżanki, haha
Agula świetna sprawa z tymi tańcami
Majandra ja tez 100 razy bardziej wolałam być na info inż na kasie, teraz po ciuchu mam nadzieje ze wróce na dawne stanowisko.....
dziewczynki trzymajcie dzis za nas kciuki bo o 12 mamy okuliste, ostatnim razem jak byłam z Julą to normalnie horror i juz sie boje
co do wolnego czasu to u mnie to wynika właśnie z tego, że szukam sobie roboty żeby jak najmniej myśleć o tym jak Niunia w przedszkolu
pewnie byłoby inaczej gdyby chodziła tam w podskokach;-) ale muszę przyznać, ze po wolnym wekendzie sytuacja się pogorszyła bo znacznie więcej dzieci płacze:-( dziś np pocieszałam koleżanke, której mały w zeszłym tygodniu szedł uradowany a teraz jest histeria jeszcze większa niż Tuśka na początku robiła:-(
później zastanawiała się jaka zupa będzie
antybiotyk, lampy i miejmy nadzieję, że go puści, bo jak nie to czyszczenie go czeka:-(