• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Asia chętnie bym na kawkę przyjechała ale szkoda że tak daleko szkoda że samoloty nie latają do każdego miasta to wtedy było by znacznie szybciej;-)no i u nas tez pojawiło się słoneczko:-)a ja wziełam się za prasowanie:rofl2:

reklama
witam!!

jutro ma byc juz cieplej, przynajmniej u nas ;)
chce ladna pogode na wekend, zeby moc zrobic malej urodzinki na dworze

nosi mnie, dawno nie bylm i tesciowej i chyba sie wybierzemy z niunka, bo mnie tesknota ogranela...

Młody siedzi z babka w domu bo zasmarkany po same pachy, z duszącym kaszlem i się kisi.

ja wlasnie sobie ostatnio pomyslalam o tym i mialam nawet pisac, ze musze zakupic i podawac niunce tran, zeby troche ja podladowac, bo przeciez aarz cos moze zalapac.

kurcze, au Ciebie mala gwiazdka jest :(

Aga, nie meldowalas sie po weselu, jeszcze tanczysz? :)))))))))))))))))))

my jak niuńke zaprowadzalismy to się zdziwiłam bo zadne dziecko nie płakało- szok :)

u nas tez mniej plakalo, ale za to tak glosno, ze az na dworze bylo slychac...

Aga, nie meldowalas sie po weselu, jeszcze tanczysz? :)))))))))))))))))))

u nas tez mniej plakalo, ale za to tak glosno, ze az na dworze bylo slychac...
hejka
...... nie tańczę od wczoraj od 20............

u nas też dziś dzieci nie płakały ale Adaśko uczepił się J i musieli go odrywać.......... ale potem uczepił się Pani............ podobno nie płakał

Na weselu było super. Panna młoda była gwiazda jak ona to lubi....... żarcie też odwalone, picia w pip............ a i orkiestra w dechę, bo to była nasza z wesela................taka tradycja rodzinna, grali już na 4 weselu w naszej rodzinie...........hihihih................. dzieci spały u sąsiad.ów a my sami na starych smieciach........... sąsiadka nie kazał sie nam pokzaywać przez południem........................ hihih a potem zrobiłam nam sniadanko........... żadnych probemów nie mieli z moja gromadką.....i zaoferowali na przyszłośc swoja pomoc jakbyśmy potrzebaowli niani na nocki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry