reklama

Wrześniówkowe mamy

Asia chętnie bym na kawkę przyjechała ale szkoda że tak daleko szkoda że samoloty nie latają do każdego miasta to wtedy było by znacznie szybciej;-)no i u nas tez pojawiło się słoneczko:-)a ja wziełam się za prasowanie:rofl2:

reklama
witam!!

jutro ma byc juz cieplej, przynajmniej u nas ;)
chce ladna pogode na wekend, zeby moc zrobic malej urodzinki na dworze

nosi mnie, dawno nie bylm i tesciowej i chyba sie wybierzemy z niunka, bo mnie tesknota ogranela...

Młody siedzi z babka w domu bo zasmarkany po same pachy, z duszącym kaszlem i się kisi.

ja wlasnie sobie ostatnio pomyslalam o tym i mialam nawet pisac, ze musze zakupic i podawac niunce tran, zeby troche ja podladowac, bo przeciez aarz cos moze zalapac.

kurcze, au Ciebie mala gwiazdka jest :(

Aga, nie meldowalas sie po weselu, jeszcze tanczysz? :)))))))))))))))))))

my jak niuńke zaprowadzalismy to się zdziwiłam bo zadne dziecko nie płakało- szok :)

u nas tez mniej plakalo, ale za to tak glosno, ze az na dworze bylo slychac...

Aga, nie meldowalas sie po weselu, jeszcze tanczysz? :)))))))))))))))))))

u nas tez mniej plakalo, ale za to tak glosno, ze az na dworze bylo slychac...
hejka
...... nie tańczę od wczoraj od 20............

u nas też dziś dzieci nie płakały ale Adaśko uczepił się J i musieli go odrywać.......... ale potem uczepił się Pani............ podobno nie płakał

Na weselu było super. Panna młoda była gwiazda jak ona to lubi....... żarcie też odwalone, picia w pip............ a i orkiestra w dechę, bo to była nasza z wesela................taka tradycja rodzinna, grali już na 4 weselu w naszej rodzinie...........hihihih................. dzieci spały u sąsiad.ów a my sami na starych smieciach........... sąsiadka nie kazał sie nam pokzaywać przez południem........................ hihih a potem zrobiłam nam sniadanko........... żadnych probemów nie mieli z moja gromadką.....i zaoferowali na przyszłośc swoja pomoc jakbyśmy potrzebaowli niani na nocki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry