reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Justa ja też stawiam na Persil Gold.......... jest jak dla mnie niezastapiony, szkoda tylko że tak rzadko mogę miec ten typowo Niemicki

Asia na grzybki albo okna myć.......... no i jeszcze sex to pomorze Lence już wypełznąć

Monia ale masz napięty plan.

Gaguś łoj matkulo, ale Tys sprytna kobitka

byłam dziś na odhaczaniu, potem w banku a teraz J drzemie bo ten tydzień ma na druga zmianę

Nuska z Adaśka to diabełek i kłamczuch, nie słucha wogóle, ale taki się zrobił jak poszedł do przedszkola wczesniej nie było z nim żadnych problemów, no takich większych oczwysiście

no kupiłam Oli kalosze:-)teściowa kupiła Mateuszowi kołdrę na urodziny w Jysku była promocja ze 139zł przeceniona na 70zł:-)i taka jak ja chciałam antyalergiczna z możliwościa prania w 90st...
a wieczorem idę z tesciową i siostrą D do SPA:-):szok:(pierwszy raz w życiu)a co tez mi się coś od życia należy a nie tylko siedze w domu jak kura domowa:cool:
Gagulec ale miałas poranek:szok::szok::szok:

Aga ja te wszystkie sposoby przerobiłam z Julą a mała i tak urodziła sie 2 tyg po porodzie wiec chyba taka moja "uroda" :(((( echhhhhh.....

Monia a wiesz ze ja kiedys pracowałam w Jysku (bardzo sobie chwale ta firme) i te kołderki syntetyczne sa rewelacyjne z ręką na sercu moge je polecić :) ale jak bedziesz chciała je prac to wrzuć do bębna piłkę do tenisa....

Aneta jak mam być szczera to myślałam że dłużej bedzie trwało przystosowanie Natalki do przedszkola- suuuuuper ze juz masz z górki :))

witam w piekny sloneczny dzien!!!!!!!!!!!!!!!!!!

w koncu slonko sovie o nas przypmnialo. az milo, typowy jesienny ciepky dzionek:-):-)

dobrze, ze nie nastukalyscie za duzo przez weekend, bo ani an chwile nie mialam czasu zajrzec na BB

w sumie zostawiłam 429zł:szok::wściekła/y: masakra w tym miesiącu:wściekła/y: a jeszcze urodziny młodej za niedługo:sorry2:

ja dzis zaplacilam 268zl +150 wczesniej u pani na ubezpieczenie i i przybory, ksiazki itp

Witam wieczorowo.
My po chrzcinach................ Adaś robi się łobuz muszę go troszkę sprowadzić na ziemię......wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dzień Dobry
zaczyna mi się zwariowany tydzień bo codziennie coś dziś jadę do biedronki zobaczyc czy są te kalosze z gazetki jeśli będą to wezmę je dla Oli a popołudniu mam zebranie w przedszkolku
w tym tygodniu mam jeszzcze Urząd Miasta ,Skarbówke ,Logopede, Urodziny chrześniaczki D,Urodziny Mateusza,Odpust u teściów....oj pewnie cos jeszcze się uzbiera:sorry:
Donkat jak Julitka?

Monia, jednym slowem masz latany tydzien, jak ja prawie kazdy:cool:

Julitka juz OK. od soboty nie miala goraczki. cos tam ejszcze katarek siedzi w nosku, ale nie chce wyjsc.
dzis byla w przedszkolu:tak:

Ale moja starannie układana fryzurę szlag trafił wyglądam jak wkurzony Chopin:-):-):-) ale co tam:-p

a to czasem teraz nie an czasie????????;-):rofl2::-D:-D

ehj mamusie
ja mam na dzis termin porodu ale cholerka Lenie cos sie nie śpieszy :(
ja do nastepnego poniedziałku nie urodze to do szpitala- strasznie mnie ta wizja dołuje :(((

oby szybcioutko Lenka wyskoczyla:tak::-)

.
a wieczorem idę z tesciową i siostrą D do SPA:-):szok:(pierwszy raz w życiu)a co tez mi się coś od życia należy a nie tylko siedze w domu jak kura domowa:cool:

Monia, suuuuuuuuuuper! ja tez nigdy jeszcze nie bylam.
odpocznij Kochana, nalezy Ci sie:tak::tak:

reklama
Asia podobno numerek z mezem i jedziesz do szpitala rodzic,bo w spermie jest oksytocyna. A plyn to ja tez polecam, uzywam ten niebieski, cudnie pachnie i bardzo dlugo. A ten Persil Gold to jest jakis uniwersalny,ze do bialego i do koloru?
A widzialyscie w Biedronce ten zestaw chemii po 20zl (Pronto do kurzu, Pronto do podlogi, cos tam Duck do kibelka i Mr. Masyl(?) do szyb)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry