Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam nadzieję, że nic poważnego z tego się nie wykluje
najważniejsze, że najgorszą opcje wykluczyli. Mam nadzieję, że kolejne badania też nic strasznego nie wykażą.Donuś pewnie, że Ci cięzko ta niemoc doprowadza do szału. dobrze, że to nie rak.............. zdrówka i pozytywnej energii życzę
Donkat ufff dobrze że nie rak......
Donkat, oby na tym drugim oddziale już się wszystko wyjaśniło i oby to nie było nic poważnego.
Witam
donkat, kurcze jeszcze się wszystko ułoży dobrze najważniejsze też, ze nie rak
Kurcze mlodego cos bierze. Caly dzien jakis taki spicznialy chodzi, mowi,ze brzuszek go boli. Zmierzylam mu goraczke i ma 37.5, dala Nurofen minutke temu i juz spi.
o no to zdrówka dla Matiego życzęa ja właśnie rozmawiałam z M i mówił, że młoda nie smarczy ani nie kaszle
sama już nie wiem co o tym myśleć
czekam na nich bo maja do mnie przyjechać:-)
zdrówka życzęKurcze mlodego cos bierze. Caly dzien jakis taki spicznialy chodzi, mowi,ze brzuszek go boli. Zmierzylam mu goraczke i ma 37.5, dala Nurofen minutke temu i juz spi.
o no to zdrówka dla Matiego życzęa ja właśnie rozmawiałam z M i mówił, że młoda nie smarczy ani nie kaszle
sama już nie wiem co o tym myśleć
czekam na nich bo maja do mnie przyjechać:-)