30Agulka
Wrześniowe mamy'07
Donkat tak mi przykro trzymaj się kochana nie wiem co Ci napisać ....poprostu nie wiem
Donus ja tez nie wiam jakich sółw uzyc by cos napisac.................. przykro mi bardzo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Donkat tak mi przykro trzymaj się kochana nie wiem co Ci napisać ....poprostu nie wiem
Tak mieliśmy 8 września 9 rocznicę ślubu dziękuję za życzenia i pamięć :-):-):-)Nuska Wy coś w okolicy naszej rocznicy slubu mieliscie swoją, prawda? chyba gdzieś 6 ................ 100 lat dalszej miłosci zyczę
Tak mieliśmy 8 września 9 rocznicę ślubu dziękuję za życzenia i pamięć :-):-):-)
:-) Teraz siedzi w domu zakatarzony, ale mam nadzieję, że w poniedziałek już pójdzie. Poza tym całą reszta kręci się niestety wokół jednego...Kurna Donka kiedys obowiazkowo przy badaniach lekarski np. w pracy raz do roku robili badania pluc. Juz o innych nie wspominam,a teraz przy obecnej sprawnosci sluzby zdrowia wiekszosc woli dac w lape i miec podbita ksiazeczke. A szkoda,bo wiele chorob mozna by predzej wykryc. Pewnie najpierw radioterapie bedzie miala. Takie przypadki byly jak mama byla na naswietlaniach, zeby tymi promieniami najpierw zmniejszyc guza, zeby stal sie operacyjny. Pocieszac Cie nie bede,bo to i tak nie przyniesie Tobie zadnej ulgi,a lekko nie bedzie. Sily Wam zycze,zebyscie mogli mame wspierac w tym bardzo ciezkim dla niej czasie.
Mlody obudzil sie po 2 godzinach i nawet ok jest. Zobaczymy pozniej
Donkat bronchoskopia nie wyklucza nowotworu płuc, jedynie jego brak w obrębie z którego został pobrany wycinek, ale pewnie były robione dodatkowe badania i tylko się cieszyć, że lekarze wykluczyli raka. I rozumiem Twój stan doskonale, bo od maja zmagamy się z nowotworem mojego taty.