anetasa
Wrześniowe mamy`07
Witam się i ja:-) mam dziś dzień wariata
latam od rana po klientkach z tupperware bo mój M uparł się, że chce patelnie z promocji, a żeby ją kupić w tej cenie trzeba zamówienie mieć na 600zł
narazie mam prawie 400zł mam nadzieje, że uda mi się moją siore namówić dziś na szefa kuchni no i czekam na telefon od 2 klientek czy się na coś zdecydowały więc może się uda;-) nawet ie wiem kiedy mi tak dzień zleciał
i za godzinkę lece po młodą
Harsch szczeście w nieszczęściu, ze tylko tak to się skończyło
Agulka dobrze, ze i u Was szczęśliwie się skończyło
Justa ja też chętnie się przyłącze do wieczornego browarkowania;-)
Gagulec cierpliwości i zdrówka życzę
i nawet nie wiesz jak się cieszę, że z tym serduszkiem to jednak nic poważnego
trzymałam mocno kciukasy
A i dzięki Wam za odpowiedź w sprawie tego ubioru w przedszkolu:-) pytałam bo u nas jeszcze nie widziałam żeby któreś z dzieci było w samych rajtuzach i właśnie moja siostra mnie zaskoczyła, że u nich to norma
Tuśka teraz śmiga w rajtuzach a na to spodnie, a w przedszkolu zdejmuje jej spodnie i zakładam spódniczkę
i tak też mam zamiar robić całą zime bo raz że szybko i nie trzeba cudować w szatni, a dwa że widzę że większość rodziców dziewczynek właśnie tak robi;-) z chłopakami to faktycznie chyba najszybciej w rajtkach zostawić, bo przecież kiecki nie założą;-)

latam od rana po klientkach z tupperware bo mój M uparł się, że chce patelnie z promocji, a żeby ją kupić w tej cenie trzeba zamówienie mieć na 600zł
narazie mam prawie 400zł mam nadzieje, że uda mi się moją siore namówić dziś na szefa kuchni no i czekam na telefon od 2 klientek czy się na coś zdecydowały więc może się uda;-) nawet ie wiem kiedy mi tak dzień zleciał
i za godzinkę lece po młodą
Harsch szczeście w nieszczęściu, ze tylko tak to się skończyło

Agulka dobrze, ze i u Was szczęśliwie się skończyło

Justa ja też chętnie się przyłącze do wieczornego browarkowania;-)
Gagulec cierpliwości i zdrówka życzę
i nawet nie wiesz jak się cieszę, że z tym serduszkiem to jednak nic poważnego
trzymałam mocno kciukasy
A i dzięki Wam za odpowiedź w sprawie tego ubioru w przedszkolu:-) pytałam bo u nas jeszcze nie widziałam żeby któreś z dzieci było w samych rajtuzach i właśnie moja siostra mnie zaskoczyła, że u nich to norma
Tuśka teraz śmiga w rajtuzach a na to spodnie, a w przedszkolu zdejmuje jej spodnie i zakładam spódniczkę
i tak też mam zamiar robić całą zime bo raz że szybko i nie trzeba cudować w szatni, a dwa że widzę że większość rodziców dziewczynek właśnie tak robi;-) z chłopakami to faktycznie chyba najszybciej w rajtkach zostawić, bo przecież kiecki nie założą;-)

nawet jak byli na spacerku;-) po za tym dziś na mieście spotkałam Panią z przedszkola i powiedziała, że oni po powrocie ze spaceru staraja się w miarę możliwości aby dzieci same się rozebrały i potem ubrały
no ale może go uspię, hihihihiihih