reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Jestem i ja jakoś zaoglądałam się wieczorem w pracy i tak mi czas zleciał, że świrowałam na szybko na koniec:zawstydzona/y: teraz już spokojnie w domku zasiadłam do kompka a wreszcie ruch na BB:-) tylko szkoda, że tak szybko się zawinęłyście:sorry: co do spotkania to pewnie nikogo nie dziwi, że ja jak zawsze zwarta i gotowa;-):-) ale nie ukrywam, że termin wakacyjny to w tym roku dla mnie moze być problem:sorry: ale się zobaczy;-)

no prosze dzis pierwsza na BB

jesli chodzi o termometr to miałam kiedy taki zwykły elektroniczny za 19zl i tez fiksował... zanim sie Lenka urodziła to kupiłam na allegro taki za 70zl i jest jak najbardziej ok, szybko mierzy i dokładnie

gumki kupuje zazwyczaj w markecie wrzucam je na tasme miedzy chlebkiem a mlekiem, jakos tak lepiej je po prostu samemu wziąć niż prosić np w aptece o podanie...

a mi dziś smutno, bo mija właśnie 10 lat jak jesteśmy z P razem a on ewidentnie zapomniał o rocznicy :((((( jak wróci z pracy będzie foch i może jeszcze pare łez :((

Witam
Asiu może P nie zapomniał tylko przyszykował jakąś niespodziankę:sorry2:oby:tak:a tak wogóle to wszystkiego najlepszego z okazji okrągłej rocznicy :-)

a mnie cos dzis wzieło na pierożki kupiłam rano mięsko i poklejiłam pierogi własnie się gotują:tak:no i zostało mi trochę ciasta więc dogotuję ziemniaczków i zrobię jeszcze z ziemniakami;-)

Monia ja to bym sobie tez zjadla pierozki,ale najzwyczajniej nie mam natchnienia na lepienie. My dzis ogorkowa mamy, jutro schaboszczaki i brokul, a w piatek rybka. No chociaz na 3 dni wymyslilam. Ale buro za oknem. Choc nieco lepiej niz wczoraj,bo chociaz wiatru nie ma. S mowi,ze na Giewoncie snieg lezy.
Myslicie juz o gwiazdce? Ja musze S zmobilizowac zeby chociaz chlopakom kupic prezenty w listopadzie,bo pozniej z kasa zrobi sie kiepsko. Oczywiscie nie mam pomyslu na Mikolaja. Dla Mateusza albo cos z Tomka z torami albo klocki lego,ale myslalam o pudle z takimi zwyklymi, nie jakis zestaw. Szkoda,ze JIXIN nie maja takich zwyklych. Moja mama kupuje mlodemu wlasnie z JIXIN zestaw z Tomkiem,bo maja nowosc taka.

Asia na pewno mezus bedzie pamietal:tak:

reklama
oj dziewczynki zapomniał zapomniał, znam swojego męża zawsze z rana już smski wysyłał...
co do obaidu to ja wczoraj robiłam gulasz który wcale nie smakował jak gluasz, podałam go z makaronem i mi baaaardzo samkował a robi sie go szybciutko , wkleje przeps na odpowiednim wątku...
z prezentami to tez mam problem Jula lalek za bardzo nie lubi, koniki sa fajne na moment, chomika sie boi :/ generalnie wyda sie kupe kasy na coś co będzie cieszyć ją tylko chwile :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry