reklama

Wrześniówkowe mamy

witam!!!

cos nerwowo u nas dzis, ale przezyjemy....

jem swojskie ciacha cynamonowe- wlasnego wypieku i, co dziwne, smaczne:szok::-D:-D:-D

Donka juz widze jak cieszysz sie z wyjazdu. A mama zaczela juz chemie? A co do mojego badania sie to wlasnie nie:zawstydzona/y: Ale jade w piatek do Mogilna to umowie sie, obiecuje,bo to juz rok minal jak nic i nic.

nooo, oby do rana i smigamy:tak:
nie, termin chemii przpadl, bo mamie sie rana paprala, byla martwica i bakteria. teraz juz sie konczy goic

Milego wieczorku!

reklama
Witam o poranku:-) u nas piękne słoneczko:-) kurcze u Tuśki w grupie dziś było tylko 6 dzieci jak ją przyprowadziłam a byłyśmy po 8 więc chyba większość rodziców zrobiła dzieciom długi wekend:sorry:
Monia daj znać co u lekarza. Trzymam kciuki, żeby to jednak nie było nic poważnego i szpital był zbędny:sorry:

Witam i ja
Dzisiaj mam wolne od pracy, Damian w przedszkolu a ja czekam aż tesciowa wróci z zakupów, karmie Mała i zostawiam ja babce a sama spadam na lumpki-chyba, że sie pogoda spierdzieli bo jakoś tak niesprecyzowanie za oknem:no:
Aneta, u nas w przedszkolu dzisiaj jest łączona grupa bo właśnie malutko dzieciaczków.
Monia, zdrówka dla Mateuszka. Ja tez trochę zaczynam panikować bo Damian w poniedziałek poszedł do przedszkola po 3 tygodniach chorowania a dzisiaj już tez był delikatnie smarkaty i kaszlący:wściekła/y:.

no my już po wizycie młody dostał dużo wziewów i chyba zaś antybiotyk:sorry:i skierowanie do szpitala gdyby nie było poprawy no i po mojej prośbie dostał jeszcze zastrzyk na rosszeżenie oskrzeli który juz kiedys dostał i mu pomógł więc i mam nadzieję że i tym razem pomoże i skierowanie do szpitala okaże się niepotrzebne -oby...
zaraz pojadę do miasta do apteki wykupic recepty i kupię mu od razu Multisanostol:tak:
Gagulec udanych łowów w lumpkach;-)no i zdrówka dla Damianka
Aneta u nas w przedszkolu prędzej pytali się ile dzieci dziś przyjdzie i zrobili jedną grupę łączoną :tak:Ola poszła a z jej grupy niby było najwięcej dzieci bo az 7 a wszystkich w sumie ma byc ok 25...

Monia trzymam baaaardzo mocno kciuki za Mateuszka

Julcia tez dziś poszła do przedszkola ale jak ja P zaprowadzał to mówił ze malutko dzieci było...
to tak jak ja, od 11 lat co miesiąc dokładnie 19 składamy sobie zyczenia:tak: to juz tradycja że ścigamy się kto pierwszy złozy życzenia:-) Bywa i tak , że po północy potrafimy sie obudzic by powiedzieć wszystkiego najlepszego kochanie:sorry2:
.
może to jest sposób łatwiej byłoby mu co miesiąc pamiętać niż raz do roku hm.... swoją drogą słodkie jest to co piszesz- zwłaszcza po 11 latach...
Asia pewnie,ze przykro,ale on tez ma swoje na glowie i na pewno zrehabilituje sie.
Aneta ruszamu jednak we wtorek rano,bo S juz mowil o wolnym i powiedzila,ze w poniedzialek musi wrocic:tak: Juz sie ciesze na spotkanie:rofl2:
juz się zrehabilitował :) poszliśmy do sklepu po buty dla Juli i przymierzałam tez dla siebie kozaczki i P do mnie mówi czy jak mi je kupi to chodź troche poprawi mi humor na co ja mu odpowiadam że poprawi jak kupi mi buty "Lasockiego" no i mam nowe skórzane buciki :))))))
i co najwazniejsze.... Jutro jedziemy całą rodzinką na weekend nad morze :)))))))

reklama
Dziewczyny bardzo dziękuję za kciukasy:-):tak:chyba pomogły bo Matuś już dużo lepiej oddycha i jak narazie bez gorączki :-)kaszle sporadycznie no i tak zastanawiam się czy podawac mu ten antybiotyk:dry:bo to juz 3 raz antybiotyk w ciągu 2 miesięcy:sorry:rano wszystko wyglądało groźnie ale po zastrzyku i wziewach jest dużo lepiej......
Asia zazdroszczę wiesz czego........morza:tak::tak::tak:
Donkat miłego pobytu w Kielcach:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry