reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Monia ja bym zrobiła tak jak pisze Asiek czyli wstrzymała się do jutra:tak:

U Tuśki było dziesięcioro dzieci tylko;-) ale młoda i tak zadowolona zwłaszcza z rytmiki oczywiście:-D byłam w carfurze ale w promocji są małe chomiczki zhu zhu a te większe po 60zł więc nie kupowałam Szymkowi:no: za to Tuśce kupiliśmy piękny domek dla lalek :-) szkoda tylko, ze do gwiazdki tak daleko bo aż mnie korci żeby go jej dać:zawstydzona/y: pewnie się bardzo ucieszy:-) a sama wpadłam prędko do Takko i kupiłam sobie 2 gollfiki:-)

Asiek jakby mój chłop w taki sposób się rehabilitował za zapomnianą rocznice to niechby o każdej zapominał;-):-D a morza też zazdroszczę:zawstydzona/y:

Witam
Aneta u nas identyczna pogoda;-)a Mati dużo dużo lepiej oddycha juz prawie normalnie gorączki brak kaszle sporadycznie i katar ma no ale najwazniejsze że udało nam się uniknąc szpital:-):tak:

Czesc dziewczyny!!!
Wrocilam na forum!!!
Zaczelam sie starac o druga dzidzie...i jakas taka melancholia mnie zlapala :)
Acha! prosze jeszcze o przypomnienie- jak wkleja sie usmieszki?

Ostatnia edycja:
A co tu tak puściutko:szok: nie ma z kim gadać więc zmykam spać tym bardziej, że ledwo dziś łaże:baffled: przez ten długi wekend taki zapierdziel jak w sezonie:sorry2: i mogi mi już same wiecie gdzie wchodzą:sorry2:
Justa moja Marta właśnie pojechała dziś ze swoim mężem na wekend do Kudowy w ramach prezentu urodzinowego dla niego i nocują w tym pensjonacie co Wy zarezerwowaliście i mówi, że fajnie:tak:;-)

witam w niedzielny poranek a raczej przedpołudnie:-)ja już po kawce , rolady prawie upieczone mniam mniam za oknem pięknie słoneczko świeci na termometrze +12 st normalnie życ nie umierac:-D
ciekawe jaka pogodę maja Agulka i Asia nad morzem.........
Gabids obiecałas że wpadniesz i napiszesz co u Was i do tej pory ani widu ani słychu .....
Nuśka co tam u Was? jak Igorek ?zdrowi?
Igasia żeby wklejac buźki musisz wejśc na edycję zaawansowaną:tak:a tak wogóle to napisz coś wiecej o sobie bo z tego co zauważyłam to pisałas na samym początku a od tamtej pory dużo mam doszło...............
Donkat nadal w Kielcacach???
Gagulec a co tam u Was jak zdrówko Damianka i Kornelci ?złowiłas cos ciekawego ostatnio w lumpkach?

Witam
Damian lula naszprycowany syropami, Nela udaje, że zasypia( pożera wzrokiem metkę z "kaczorka":-D:-D) a ja z racji tego, ze jeszcze widze na oczy wpadłam na BB;-)
Monia, wypad na lumpy można zaliczyć do udanych- wynalazłam nowiutka kurtkę zimowa dla Młodego za 12 zł:szok::szok:, spodnie jeansowe za 3 zł, koszulkę, bluzę i 2 pary spodenek dla Majuchy.Jestem zadowolona bo dużo nie straciłam a troszkę przyniosłam do domku.
co do zdrówka pociech- ręce opadają :-( bo Damian znowu kaszle jakby chciał płuca wypluć:wściekła/y:
Donkat, trzeba przyznać, ze pogoda sprzyja malowaniu.
Spadam bo para oczu się we mnie wlepiłai a ja wolałabym, zeby te ślipka poszły spać a nie cieszyły się do mnie.:-)

reklama
OOOO,dzieki za pomoc!!
Hm...co tu napisac o sobie?...
Przekroczylam 30 lat i znalazlam 1szego siwego wlosa :sorry2:
Mieszkam w Anglii od 2006 roku, tu tez poznalam mojego meza(Slowaka),a po 2 miesiacach,po odstawieniu tabletek zaszlam w szczesliwa ciaze :tak:
Teraz zaczelismy starania o drugie dzieciatko...i nie ukrywam,ze strasznie mi sie z tym spieszy :rofl2:
Pracuje w szkole z internatem,robie 2 noce w tygodniu i mam nadzieje,ze mi nie zablokuja tego forum,bo wczoraj czytalam sobie o seksie oralnym :zawstydzona/y:
Jak cos-prosze pytac o wiecej informacji na moj temat z checia sobie poplotkuje z Wami :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry