reklama

Wrześniówkowe mamy

Jak dobrze, że ja nie mam pawlaczy, b to już byłby koniec. Zauważyłam, że plusem małych mieszkań jest mała ilość mebli, a co za tym idzie mała ilość "śmieci".

reklama
Witam w końcu i ja.
Wrócilismy wczoraj póxnyem popołudniem. Weekend udany, przez 4 dni tylko jeden siedzilismy w hotelu. Wczoraj nie wiało tylko lekko padało ale i tak spacerowalismy.
Maja w sobotę juz była zdrowa, ale czwartek i piątek wyglądała tragicznie, gorączka cały czas, napoiłam ja amolem i fervexem dla dorosłych:szok: grunt że zadziałało.
Dzicei dzis zostały w domu, bo odsypiały:sorry2: tam jakoś im cięzko było się zebrac do spania, jak tyle dzieci i wrażeń.

Asiek a jak u Ciebie pogoda.

Monia czytałam że Mati cos chorował, tfu, tfu. oby nie wróciło.

Donus nie przemęczaj się z tym malowaniem

Zazdroszcze Wam tej piogody bo u nas 7 stopni i mży

Agulka, fajnie, że weekend udany i że dzieci się wyszalały. A jak Maja dziś się czuje?

Wzięłam się za przedpokój. Wyrzuciłam 3 pary butów, których nie miałam na nogach ze 3 lata. Po co ja to trzymałam?

Taką pogodę dziś mam za oknem:

Ostatnia edycja:
Agulka, fajnie, że weekend udany i że dzieci się wyszalały. A jak Maja dziś się czuje?

Wzięłam się za przedpokój. Wyrzuciłam 3 pary butów, których nie miałam na nogach ze 3 lata. Po co ja to trzymałam?

]

Maja się dobrze czuje, trochę kicha, więc dalej poję Amolem i Adasia też na wszelki wypadek.

Pogoda fajniutka, u nas jakies błekitne chmury sie pojawiaja daleko, mże się przetrze .......... ale brrrrrr spojrzałam na termometr a tam +5 stopni

Majandra to pogoda jak u nas:-) na termometrze w cieniu już 12 stopni:-) ale ja z natury pesymistka aż się boje co to będzie jak nagle zima zaatakuje:crazy: właśnie zrobiłam sobie czekolade na gorąco i tak sobie myślę, ze jeszce bym z bitą śmietaną ją najchętniej wypiła:zawstydzona/y: tylko tyle kalorii na raz to by chyba zabiła:-D

reklama
No dokładnie, u nas straszyli, ze już początkiem listopada będzie u nas -30 stopni:szok:a narazie cieplutko:tak: tylko pewnie skończy się ja w zeszłym roku do Bozego Narodzenia było nawet nie najgorzej a po Nowym Roku sie zaczął sajgon:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry