Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

co do zdrówka pociech- ręce opadają :-( bo Damian znowu kaszle jakby chciał płuca wypluć
kurcze, bidulek maly
Donkat, trzeba przyznać, ze pogoda sprzyja malowaniu.
noooo, fajowo. niech dluzej tak bedzie;-)
Spadam bo para oczu się we mnie wlepiłai a ja wolałabym, zeby te ślipka poszły spać a nie cieszyły się do mnie.:-)

rozczulajace!Przekroczylam 30 lat i znalazlam 1szego siwego wlosa![]()
Czytać mi się nie chce, bo na pewno dużo naskrobałyście, więc tylko życzę dużo zdrówko chorowitkom. Maciuś powoli wychodzi z przeziębienia. Daję mu Sanosvit, tran i Bioaron C, kropię poduszkę olejkiem Olbas i mam nadzieję, że już nie będzie chorował, bo musimy go w końcu zaszczepić na pneumokoki.
Aneta miło że pytasz:-)Mati juz lepiej ma tylko niewielki katarek a kaszel już ma taki mokry jest cały czas na wziewach ale antybiotyku wkońcu mu nie dałam bo uważałam że był niepotrzebny...a jak dzis humor u Ciebie???
.

Majandra nie tylko Ty tak masz ja też tak czuję .......bo to przez głupie myślenie a to się jeszcze przyda,tego szkoda wyrzucic itd...

a potem jak sie wkurze, to wywalam wszystko na raz

Witam w końcu i ja.
Wrócilismy wczoraj póxnyem popołudniem. Weekend udany, przez 4 dni tylko jeden siedzilismy w hotelu. Wczoraj nie wiało tylko lekko padało ale i tak spacerowalismy.
Maja w sobotę juz była zdrowa, ale czwartek i piątek wyglądała tragicznie, gorączka cały czas, napoiłam ja amolem i fervexem dla dorosłychgrunt że zadziałało.
Dzicei dzis zostały w domu, bo odsypiałytam jakoś im cięzko było się zebrac do spania, jak tyle dzieci i wrażeń.
Maja się dobrze czuje, trochę kicha, więc dalej poję Amolem i Adasia też na wszelki wypadek.

jak wypoczynek udany ?po zdjęciach na NK widzę że tak:-)
Donkat ale Cię wzięło na malowanie;-) a na jaki kolorek malowałas???
Donkat, nie za dużo, bo nie daję codziennie, tzn. jednego dnia Sanosvit, drugiego tran, 3 bioaron.
Donkat, nie za dużo, bo nie daję codziennie, tzn. jednego dnia Sanosvit, drugiego tran, 3 bioaron.
Monia, o dziwo nie było dużo sprzątania. Widocznie mieszkanie nie było aż tak zapuszczone
Ja też pierwszy raz od Agulki słyszę, że Amol doustnie się podaje, dlatego o smak pytałam. Pamiętam, że moja babcia wcierała go w bolące miejsca.
Wpadłam się pożegnac, bo zbieram się do domciu:-)
Dziewczyny jest prośba o konferencje na gg mam sprawe do rozptrzenia przez wysoki grono;-) może jutro?
A co do amolu to ja przyznam, ze też jestem zdziwiona bo pierwszy raz słyszę, zeby podawać go do picia![]()

???????????????????????????????????????????????
W Cembricie pewnie byl?