reklama

Wrześniówkowe mamy

Oj Majandra święte słowa:-( ja już wogóle od dłuższego czasu na ten temat z nią nie rozmawiam, bo to i tak jakby rzucać grochem o ściane:wściekła/y: i tak patrze w milczeniu a serce pęka bo jakby nie było to mój siostrzeniec i chrześniak:sorry2:

reklama
witam i ja po ciezkim dniu

oj, ledwo juz chodze, t zn teraz siedze;-)

rano mnie bardzo mdlilo, ni to wymiotnie, ni to inaczej. nic nie jadlam, tylko pilam miete. juz sie balam, ze zalalpaam jelitokwe od mamy-jakby malo miala przygod, to teraz ma jelitkowke:crazy:
prawie caly dzien an glodniaka i jakos bez sensacji sie obylo.

mialam 2 ostatnie egzaminy z komputerowe. na szczescie nawet dopbrze mki poszlo:tak:

a po powrocie do domu...w kierat malowania...
dopieor co skonczylam. ale juz wiertarka nie jest mi obca i nawet sie zaprzyjaznilysmy;-):-)
pojezdizlam z meblami po pokoju i nadal nie jest tak, jakbym chciala, ale zaczekam juz na P.
jutro mycie okien, szafek...
a w weekend P pozakleja dziury w malym pokoju i tam malowanko:-)
wczoraj az sie balam za to brac, na szczescie P mial powera i dowodzil, ale naprawde sprawnie nam poszlo, a nasz pokoj byl najbardzioej zagracony

Julitka ma maly katarek, standardowo, a mnie nos zapycha i juz mam dosc! kicham, psikam...ech!

co do zdrówka pociech- ręce opadają :-( bo Damian znowu kaszle jakby chciał płuca wypluć:wściekła/y:

kurcze, bidulek maly

Donkat, trzeba przyznać, ze pogoda sprzyja malowaniu.

noooo, fajowo. niech dluzej tak bedzie;-)

Spadam bo para oczu się we mnie wlepiłai a ja wolałabym, zeby te ślipka poszły spać a nie cieszyły się do mnie.:-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Drozczulajace!

Przekroczylam 30 lat i znalazlam 1szego siwego wlosa :sorry2:

ja jeszcze siwego nie znlalazlam:-);-)

Czytać mi się nie chce, bo na pewno dużo naskrobałyście, więc tylko życzę dużo zdrówko chorowitkom. Maciuś powoli wychodzi z przeziębienia. Daję mu Sanosvit, tran i Bioaron C, kropię poduszkę olejkiem Olbas i mam nadzieję, że już nie będzie chorował, bo musimy go w końcu zaszczepić na pneumokoki.

a mozna tak duzo an raz? nie powielaja sie skladniki?

Aneta miło że pytasz:-)Mati juz lepiej ma tylko niewielki katarek a kaszel już ma taki mokry jest cały czas na wziewach ale antybiotyku wkońcu mu nie dałam bo uważałam że był niepotrzebny...a jak dzis humor u Ciebie???
.

mialas intuicje:tak:

Majandra nie tylko Ty tak masz ja też tak czuję .......bo to przez głupie myślenie a to się jeszcze przyda,tego szkoda wyrzucic itd...

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:a potem jak sie wkurze, to wywalam wszystko na raz:-D:-D:-D

Witam w końcu i ja.
Wrócilismy wczoraj póxnyem popołudniem. Weekend udany, przez 4 dni tylko jeden siedzilismy w hotelu. Wczoraj nie wiało tylko lekko padało ale i tak spacerowalismy.
Maja w sobotę juz była zdrowa, ale czwartek i piątek wyglądała tragicznie, gorączka cały czas, napoiłam ja amolem i fervexem dla dorosłych:szok: grunt że zadziałało.
Dzicei dzis zostały w domu, bo odsypiały:sorry2: tam jakoś im cięzko było się zebrac do spania, jak tyle dzieci i wrażeń.

odpoczelas?:-)

Maja się dobrze czuje, trochę kicha, więc dalej poję Amolem i Adasia też na wszelki wypadek.

kiedys slyszalalm, zeby nie podawac amolu doustnie, bo jest bardzo mocny/ostry i niszczy watrobe. duzo dajesz?

Witam ja mam juz cisze i spokój dzieci już 30min śpią:-)
Donkat ale Cię wzięło na malowanie;-) a na jaki kolorek malowałas???
Aneta najgorsze w tym wszystkim jest że najbardziej męczy się Szymek:-(
Justyna odpoczełas?
Majandra Ty chyba dziś całe miszkanko wysprzątałas:rofl2:
Agulka czekamy na fotki z Ustki:tak:
Asia hop hop wracaqj i melduj się :-pjak wypoczynek udany ?po zdjęciach na NK widzę że tak:-)

Donkat, nie za dużo, bo nie daję codziennie, tzn. jednego dnia Sanosvit, drugiego tran, 3 bioaron.

Monia, o dziwo nie było dużo sprzątania. Widocznie mieszkanie nie było aż tak zapuszczone:-p

Ja też pierwszy raz od Agulki słyszę, że Amol doustnie się podaje, dlatego o smak pytałam. Pamiętam, że moja babcia wcierała go w bolące miejsca.

Donkat ale Cię wzięło na malowanie;-) a na jaki kolorek malowałas???

kochana, juz od roku o tym myslalam, a od pol, to tak konkretnie. na nic sie daly odradzania wszystkich, zeby przelozyc to na wiosne...
u nas w pokoju jest teraz trawa morska(jasniutka zielen) i ognisty imbir(pomarancz) na jednej scianie

Donkat, nie za dużo, bo nie daję codziennie, tzn. jednego dnia Sanosvit, drugiego tran, 3 bioaron.

aaaa, to co innego

Justka, czy wiesz, ze P byl w pietak w Trzemesznie?
on ostatnio cos za bardzo do moich kulezanek jezdzi :))))))))))))))

ooo Donkat kolory brzmią ciekawie wklej jakąs fotkę żebym mogła zobaczyc jak wygląda to połączenie kolorów:happy2:a u Julitki w pokoju jakie kolory będą królowac???

Wpadłam się pożegnac, bo zbieram się do domciu:-)
Dziewczyny jest prośba o konferencje na gg mam sprawe do rozptrzenia przez wysoki grono;-) może jutro?
A co do amolu to ja przyznam, ze też jestem zdziwiona bo pierwszy raz słyszę, zeby podawać go do picia:baffled:

Monia, o dziwo nie było dużo sprzątania. Widocznie mieszkanie nie było aż tak zapuszczone:-p

Ja też pierwszy raz od Agulki słyszę, że Amol doustnie się podaje, dlatego o smak pytałam. Pamiętam, że moja babcia wcierała go w bolące miejsca.

Wpadłam się pożegnac, bo zbieram się do domciu:-)
Dziewczyny jest prośba o konferencje na gg mam sprawe do rozptrzenia przez wysoki grono;-) może jutro?
A co do amolu to ja przyznam, ze też jestem zdziwiona bo pierwszy raz słyszę, zeby podawać go do picia:baffled:

a ulotkę czytały:-p:-p:-p:-p:-p???????????????????????????????????????????????

Dawkowanie AMOL - płyn 100ml | Różne | Różne | i-Apteka.pl

Donus ja daje kilka kropel, od 5-10

reklama
A neta co prawda nie naradzalysmy sie co do gg,ale tez o tym dzisiaj myslalam, mam na mysli konferencje,bo tez mam sprawe. Moze nawet ta sama.

S Amol pije na bardzo ciepla herbate albo wode. Najpierw wdycha jak paruje,a pozniej wypija to.

Donus no byl,ale nie chcialam donosic:-p W Cembricie pewnie byl?
Monia a tam odpoczelam...bajke obejzalam sobie:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry