reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Majandra co tak wcześnie rano budzisz:-D:-p
Ola juz w przedszkolu miała dziś na 7,30 a że Mateusz słodko i mocno spał więc go nie budziłam tylko szybciutko zawiozłam Olę samą:tak:bałam że sie obudzi ale jak wróciłam to jeszcze smacznie spał:-):tak:ale co dobre szybko się kończy i juz siedzi przy stole i czeka na śniadanko:happy2:

Witam się i ja:-) za oknem szaro buro i pada bleeeeee aż się nic nie chce:sorry2: Tuśka już w przedszkolu oczywiście a ja chyba wskoczę spowrotem do łóżeczka i jeszcze się kimne:zawstydzona/y:

reklama
Chyba potrzebowałam tego dodatkowego snu bo teraz wstałam pełna energii:-) ja obiadek na dziś mam ale jutro bedę własnie robić naleśniczki na mojej nowiutkiej patelni, którą dziś odbieram:-) właśnie umyłam łepetyne i zaraz idę suszyć a potem muszę śmignąć na targ po kolejną pościel do pracy:tak: jak wrócę trzeba odgruzować trochę chałupkę:tak:
Monia ja zostawiam Tuśkę samą tylko jak idę do piwnicy:-D ale M już ma z nią taki układ, ze bardzo często jak są sami ona zostaje w domu bo woli a on idzie z psem:tak: zawsze umawiają się, ze będzie się w tym czasie bawiła w swoim pokoju i jak wraca to mówi, ze zawsze tam młoda nadal urzęduje:tak: ja jednak jak Majandra bym się bała:sorry2: chociaz ostatnio moja gwiazda oświadczyła, ze nie chce jechać ze mną po zakupy i zostanie w domu sama:szok: jeszcze dodała tylko zamknij mamusiu na klucz:szok: ale co to nie chyba bym na tych zakupach ze strachu się obsrała:baffled: przekupiłam ją kolejną hello kitty do kolekcji i szybko się ubierała:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry