reklama

Wrześniówkowe mamy

Aneta ja też się bałam ale tak słodko spał że szkoda mi go było budzic a wiedziałam że do 10min będę z powrotem więc stwierdziłam że sprubuję .......
ja juz obiadzik mam prawie przygotowany tzn musze jeszcze skoczyc do sklepu po jajka żeby kotlety popanierowac no i przy okazji zaliczymy spacerek bo za oknem znów pieknie słoneczko świeci i cieplutko

reklama
A u nas brzydko, pada... Dobrze,ze okien nie umylam,haha
ja Mateusza tez zostawiam samego, jak na chwile ide do kiosku i nie chce mi sie mlodego na 10 minut ubierac. zawsze bajke oglada. Narobilyscie mi smaka nalesnikami. Nie wiem,czy pochwalilam sie Wam,ale szwagierka dostala swinke, taka juz pokrojona na mniejsze kawalki i podzial byl na 3. Mam zapas mieska na jakies 2-3 miesiace

witam z ranca
wypad nad morze baaardzo sie udał - co było do przewidzenia...
ale mam zaleglosci na forum i nie wiem czy dane mi bedzie je nadrobic :(

przeczytałam tylko tą stronkę i stwierdziła ze ja to panikara bo Julci to nawet na 10min samej bym nie zostawiła....

Ale zgnilizna na dworze:wściekła/y: aż się żyć odechciewa:dry: pozałatwiałam na mieście co miałam do załatwienia i biorę się za sprzątanie bo popołudniu mam zlot czarownic z tupperware:-D

Cześć

My od rana u dentysty, czekalismy 2 godziny na swoja kolej, zatruła mi dwa i mam tez zrobic RTG tych zębów. Oczywiście biedniejsi jestesmy o 100zł.

W czwartek jedziemy do Bydgoszczy po wkładki ortopedyczne dla Majeczki.

Ja też zostawiałam na 10 min Majęjak była mała a Adasia to już z Mają zosatwaiałam na chwilkeczkę.. w tym czasie bajki ogladały.

witam!!!

cos mi sie w glowie zaczyna krecic, a jeszcze nic nie pilam procentowego;-):szok:

oczywiscie sie zmordowalam, wiec na odpoczynek pojechalysmy w odwiedziny do tesciow. Niunka juz od dawna jeczala, ze chce do babci Krysi, a ze teraz rzaaadko tam bywamy, to jej zrobilam niespodzianke:-):-):-)

Julitka wybawiona juz dawno chrapie;-)

alez dzis bylo nieprzyjemnie an dworze:angry:nawet firanki nie schly, bo tak zgnilo i wilgotno.
a ja okno mylam:confused:

Donus no byl,ale nie chcialam donosic:-p W Cembricie pewnie byl?

nie,w jakims "Paroc", chyba wiozl welne, czy steropian

chociaz ostatnio moja gwiazda oświadczyła, ze nie chce jechać ze mną po zakupy i zostanie w domu sama:szok: jeszcze dodała tylko zamknij mamusiu na klucz:szok: ale co to nie chyba bym na tych zakupach ze strachu się obsrała:baffled: przekupiłam ją kolejną hello kitty do kolekcji i szybko się ubierała:-D

JUlitka chciala zostac sama w domu, gdy jechaalam na zebranie do przedszkola, a ona miala isc do sasiadki:-D:-D
czesto siedzi w domu, a ja jestm na podworku. juz dawno zostala na chwilke, aja skoczylam do sklepu.

Nie wiem,czy pochwalilam sie Wam,ale szwagierka dostala swinke, taka juz pokrojona na mniejsze kawalki i podzial byl na 3. Mam zapas mieska na jakies 2-3 miesiace

dobra szwagierka, ze sie podzilila:tak:

witam wieczorkiem
mam na jakis czas dośc puzzli bo siedziałam dziś z Olą od 14 do prawie 19 segregując puzzle:baffled:ok 20 pudełek puzzli zmieszanych ze sobą normalnie misz masz:sorry2:ale udało nam sie z tym uporac

reklama
mam na jakis czas dośc puzzli bo siedziałam dziś z Olą od 14 do prawie 19 segregując puzzle:baffled:ok 20 pudełek puzzli zmieszanych ze sobą normalnie misz masz:sorry2:ale udało nam sie z tym uporac

ja zawsze pilnuje, zeby nie mieszac gier. od dawna uczylam Julitke, zeby najpierw skonczyc jedna zabawe, posprztac i dopieor zaczac druga.
kiedys tak segregowalam gry u bratowej, bo tam 5 roznych domino, pamieci itp bylo zmieszanych

cos mi zimnawo, zrobilam sobie grzane winko-tak zamiast polopiryny ;)

wynieslismy Julitki lozeczko na strych. poki P nie zrobi jej pietrowego, bedzie spala ze mna/nami-jakos mi dziwnie, ze ten smyk spi w naszym duzym lozku...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry