reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
A jestem i ja! Też druga kawa musiała być i zastanawiam się nad trzecią? Jak szaleć to szaleć. Stasiu w przedszkolu (ale tylko do 12tej), a Sabi ma drzemkę. Obiad mam z wczoraj, więc luz blues :-)
Edit - Donkat tez się strasznei cieszę z takich pozytywnych więsci :-)

Znowu pada! Wczoraj caly dzien lalo i wialo prosto w moje okna. Dzieki czemu dowiedzialam sie,ze musze silikonem obsmarowac parapety,bo mi cieknie:wściekła/y:
Donus dobre wiesci przynosisz o mamie. A moja na poczatku grudnia na biobsje jedzie,co cos widac i nie wiedza co to. Oczywiscie moze to byc jakis zrozst, no ale...
Kawy!!!

dzieki kobietki!
powera dostalam z tego powodu, ze ho, ho! my tylko na 2 dni jedziemy, bo na sobote musze byc w domu, zebysmy mogli kontunuowac malowanie...

wyrzucam wszelkie "przydasie" z szuflad i od razu wiecej miejsca sie zrobilo

Carioca, az mnie Twoj avatar po oczach uderzyl, bo daaaaaaaaawno go nie widzialam na glownym ;)

Donus dobre wiesci przynosisz o mamie. A moja na poczatku grudnia na biobsje jedzie,co cos widac i nie wiedza co to. Oczywiscie moze to byc jakis zrozst, no ale...
Kawy!!!

kurde, oby nic zlego nie bylo! trzymam kciuki. pewnie macie juz stresa?

Znów ja, wrociłam po godzince ale od razu wziełam sie za obiadek dziś zupka grochowa.............

Donus nie wiesz jak sie ciesze jak czytam takie wieści, ucałuj mamę od nas.

Justa trzymam kciukasy za mamę też

Ja tez trzymam kciuki za Wasze mamy dziewczyny. Moja mama czuje sie coraz lepiej i nawet w piatek do mnie przyjezdza na tydzien. Co tez spowodowalo, ze nabralam rozpedu, pomylam okna, nawet dzis przemeblowanei zrobilam! Nie jest to lepsze ustawienie, musze przyznac, ale jest inaczej, a ja lubie czasem zmiany. Mamy jebitna kanape narozna w naszym pokoju dziennym, ktory ostatnio jest tez nasza sypialnia. Ogolnie landara prawie pol pokoju zajmuje, jesli mialabym jeszcze raz wybierac taki zakup, to kupilabym najzwyklejsza wersalke.
Justyna - ja sie skusilam na 3cią kawę :)
Agulka - po grochowej to będziecie dzić z napędem rakietowym chodzić ;)
Donkat - a jakos tak luzniej mi sie w zyciu ostatnio zrobilo, to skrobne czasem i na glownym. Zazwyczja bylo tak, ze cos skroblam i od razu cos mi sie na łeb waliło, ze przez tydzień nie miałam czasu odpalić komputera, mam nadzieje, ze tym razem tak nie bedzie.

Ja tez trzymam kciuki za Wasze mamy dziewczyny. Moja mama czuje sie coraz lepiej i nawet w piatek do mnie przyjezdza na tydzien. Co tez spowodowalo, ze nabralam rozpedu, pomylam okna, nawet dzis przemeblowanei zrobilam! Nie jest to lepsze ustawienie, musze przyznac, ale jest inaczej, a ja lubie czasem zmiany. Mamy jebitna kanape narozna w naszym pokoju dziennym, ktory ostatnio jest tez nasza sypialnia. Ogolnie landara prawie pol pokoju zajmuje, jesli mialabym jeszcze raz wybierac taki zakup, to kupilabym najzwyklejsza wersalke.
Justyna - ja sie skusilam na 3cią kawę :)
Agulka - po grochowej to będziecie dzić z napędem rakietowym chodzić ;)
Donkat - a jakos tak luzniej mi sie w zyciu ostatnio zrobilo, to skrobne czasem i na glownym. Zazwyczja bylo tak, ze cos skroblam i od razu cos mi sie na łeb waliło, ze przez tydzień nie miałam czasu odpalić komputera, mam nadzieje, ze tym razem tak nie bedzie.

Carioca podpisuje sie pod Twoim postem
co do grochówki to mimo skutków ubocznych;-), to ja uwielbiam:tak:

reklama
Ja tez trzymam kciuki za Wasze mamy dziewczyny. Moja mama czuje sie coraz lepiej i nawet w piatek do mnie przyjezdza na tydzien.

no to swietnie! nacieszy sie wami troche

no to trzymam kciuki, zeby czesciej luznawo bylo, a Ciebie wiecej na glownym ;)

lece odkurzac.
uprztanelam wszlekie szafki i szuflady z papierami, skutkiem czego mam solidna kupe do palenia...

o kurcze, wykipiala mi kasza w ddoatku z kurkuma-cala zolta kuchenka!!-wrrrr!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry