Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Donus dobre wiesci przynosisz o mamie. A moja na poczatku grudnia na biobsje jedzie,co cos widac i nie wiedza co to. Oczywiscie moze to byc jakis zrozst, no ale...
Kawy!!!
Ja tez trzymam kciuki za Wasze mamy dziewczyny. Moja mama czuje sie coraz lepiej i nawet w piatek do mnie przyjezdza na tydzien. Co tez spowodowalo, ze nabralam rozpedu, pomylam okna, nawet dzis przemeblowanei zrobilam! Nie jest to lepsze ustawienie, musze przyznac, ale jest inaczej, a ja lubie czasem zmiany. Mamy jebitna kanape narozna w naszym pokoju dziennym, ktory ostatnio jest tez nasza sypialnia. Ogolnie landara prawie pol pokoju zajmuje, jesli mialabym jeszcze raz wybierac taki zakup, to kupilabym najzwyklejsza wersalke.
Justyna - ja sie skusilam na 3cią kawę
Agulka - po grochowej to będziecie dzić z napędem rakietowym chodzić
Donkat - a jakos tak luzniej mi sie w zyciu ostatnio zrobilo, to skrobne czasem i na glownym. Zazwyczja bylo tak, ze cos skroblam i od razu cos mi sie na łeb waliło, ze przez tydzień nie miałam czasu odpalić komputera, mam nadzieje, ze tym razem tak nie bedzie.

Ja tez trzymam kciuki za Wasze mamy dziewczyny. Moja mama czuje sie coraz lepiej i nawet w piatek do mnie przyjezdza na tydzien.
no to swietnie! nacieszy sie wami troche
Donkat - a jakos tak luzniej mi sie w zyciu ostatnio zrobilo, to skrobne czasem i na glownym. Zazwyczja bylo tak, ze cos skroblam i od razu cos mi sie na łeb waliło, ze przez tydzień nie miałam czasu odpalić komputera, mam nadzieje, ze tym razem tak nie bedzie.